Na meg volt a mai edzés :)) M0-n kifogyott a benzin :D Tolhattam Péceli
Ennek örömére ki tudna segíteni nekem :) Ismi össze törte az F-es mocijat..
És most kellene neki a gyári szín kód. 2006-os fekete. Szürke. Piros Előre is köszi!
Hali... 06309501108... de mar a hirdetést nem találom, amit tudok:
A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: UXA-857
Gyártmány: SUZUKI
Típus: SV 650 S
Szin: FEKETE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Lejárt okmányok, kilóméter jeladó rossz, 45ezer km körül van benne, 3. tulaj.
Nagykanizsa mellett Sormás-on.
Nekem a "régi" és az "új" díj közötti különbség majdnem annyi, mint a te éves díjad, és ha "váltok", akkor már 3.000 alatt lennék
Pedig nekem 35 kW
Igaz, köztisztviselés, kicsi gyerek, jó bonus a Pannónia miatt...
Nekem valami 4600 egész évre és úgy jártam a legjobban ha ott maradtam. (max 100 Ft-al lett volna jobb, de nem éri meg a hercehurca annyiért)
Persze Tata és ugye 25 kW.
Mi újság SV fronton?
Át tudod küldeni a hirdetést, meg a tuti elérhetőséget ha téged már nem érdekel? Egyik kollégám motorlázban ég, most kezdi a tanfolyamot, de nem akarja elaprózni. Én mondtam neki hogy ne 600-asokkal kezdje, max egy FZ6 vagy CBF600 ha már sor 4.
De akkor már SV is szóba jöhet...
Ezt már a kocsinál se értettem. Utóbbi pár évben mindig újraszámoltam, és az jön ki folyton, hogy ha felmondom a biztosítómnál a kötelezőt, egyúttal újrakötöm ugyanannál, még akkor is olcsóbb, mint ha nem csinálok semmit.
Konkrétan a kalkulátor szerint most, ha "nem váltok biztosítót, maradok a réginél", az ugyanannyiban kerül, mint eddig volt, de ha (az egyébként is legolcsóbbra kihozott), JELENLEGI biztosítónál "előrendelem" az évfordulóra kötést, akkor kb. a harmada lenne.
Nem mintha olyan nagy tétel lenne amúgy, még 1 tank benzin se jön ki ebből a "hatalmas" különbségből.
Ennek örömére ki tudna segíteni nekem :) Ismi össze törte az F-es mocijat..
És most kellene neki a gyári szín kód. 2006-os fekete. Szürke. Piros