Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg volt a mai edzés :)) M0-n kifogyott a benzin :D Tolhattam Péceli
Ennek örömére ki tudna segíteni nekem :) Ismi össze törte az F-es mocijat..
És most kellene neki a gyári szín kód. 2006-os fekete. Szürke. Piros Előre is köszi!
Van egy első gumid.
Valóban le lehet pukkanva anyagilag....még tel száma sincs....érdekes
Én most váltottam. pont a fele lett az éves díjam mint ami volt. 10 -- 5
Bár nem értek hozzá de szerintem ha van hitele azt nem valószín hogy látni fogják köztartozásban.
Hívjátok fel, csak bénáztam, ott a hirdetése még... annyit még megtehettek, hogy a köztartozását is lekérdezitek, kérd el az adószámát:

http://nav.gov.hu/nav/adatbazi...
Szerintem 500-ért is eladta volna, csak ez annyira olcsó, hogy már gyanús
Ha nem úgy hirdetné hogy 380 ezerért eladó, hanem hogy 50% akció csak most, már rég eladta volna
Biztos hogy ezaz.
Nekem most valamiért nem jönnek be a képek a hirdetésekhez képesmotoron, de szerintem ez az
Akkor az elkelt.
Hali... 06309501108... de mar a hirdetést nem találom, amit tudok:
A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:

Rendszám: UXA-857
Gyártmány: SUZUKI
Típus: SV 650 S
Szin: FEKETE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Lejárt okmányok, kilóméter jeladó rossz, 45ezer km körül van benne, 3. tulaj.
Nagykanizsa mellett Sormás-on.
50/70-es.
Neked volt előtte valami 2T "seggrakétád" nem? Vagy az csak 50-es volt?
Én elvoltam kezdésre.
Fordulótól függ.............1 hónappal a váltás előtt fel kell mondani különben nem válthatsz.
Most néztem.
Mondtam már neki, de hiába.
Ajánld Neki az enyémet! Mondd, hogy elsőre nagy az SV! Plussz tök király ilyen márkatársakkal (lásd GS fórum) együtt gurulni!
Nekem a "régi" és az "új" díj közötti különbség majdnem annyi, mint a te éves díjad, és ha "váltok", akkor már 3.000 alatt lennék
Pedig nekem 35 kW
Igaz, köztisztviselés, kicsi gyerek, jó bonus a Pannónia miatt...
Nekem valami 4600 egész évre és úgy jártam a legjobban ha ott maradtam. (max 100 Ft-al lett volna jobb, de nem éri meg a hercehurca annyiért)
Persze Tata és ugye 25 kW.

Mi újság SV fronton?
Át tudod küldeni a hirdetést, meg a tuti elérhetőséget ha téged már nem érdekel? Egyik kollégám motorlázban ég, most kezdi a tanfolyamot, de nem akarja elaprózni. Én mondtam neki hogy ne 600-asokkal kezdje, max egy FZ6 vagy CBF600 ha már sor 4.
De akkor már SV is szóba jöhet...
Na jó, akkor túloztam, kicsit több, mint fél tank... bár az egész éves díj sem adja ki a 17 litert (420-as benzinnel).
A különbözetből? Nekem lassan az éves díjból nem jön ki egy tank benzin És Teresának 15 literes a tankja.

Teljesítményben kábé ugyanott van, mint a géesöccá
Ezt már a kocsinál se értettem. Utóbbi pár évben mindig újraszámoltam, és az jön ki folyton, hogy ha felmondom a biztosítómnál a kötelezőt, egyúttal újrakötöm ugyanannál, még akkor is olcsóbb, mint ha nem csinálok semmit.
Konkrétan a kalkulátor szerint most, ha "nem váltok biztosítót, maradok a réginél", az ugyanannyiban kerül, mint eddig volt, de ha (az egyébként is legolcsóbbra kihozott), JELENLEGI biztosítónál "előrendelem" az évfordulóra kötést, akkor kb. a harmada lenne.
Nem mintha olyan nagy tétel lenne amúgy, még 1 tank benzin se jön ki ebből a "hatalmas" különbségből.
Én is váltottam, fele annyi lett mint volt
Mindenki nézzen rá a biztosítási fordulóra, én most váltottam és nem kicsit érte meg!