Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészen addig nekem sem volt bajom, míg a nap el nem vakított és onnantól kezdve nem láttam semmit! Ja és nekem nincs meg az útvonal emlékezetből, mert idén még csak most voltam fent másodszor!
A végére én elég fáradt voltam, összezuhantam egyik pillanatról a másikra, de ettől függetlenül szerintem is jó volt.
Király!
Nyugi, én is így voltam vele... aztán így is maradt, és azóta jórészt egyedül motorozok
perik Te tudsz ilyet a ciberével?: wheelie
Jó kis vidi: crash videók helyett Csak ügyesen!
Köszönöm devil!
Holnap reggel leadom a rendelést, remélem a héten meg is érkezik majd minden. Utána egyeztetünk (el is felejtettem kérdezni, hogy milyen italt kedvelsz jobban :) )
Jó volt találkozni, köszönöm a hasznos tanácsokat.
A mai néhány km motorozásból kijött, hogy még a nyugdíjas tempót futom csak a GS-el hozzátok képest :) , bár én nagyon nem szeretek száguldozni egyébként sem. Mire hazaértem már megszoktam a kuplung beállítást is, érzésre is jobb a gép.
Ja.
Kibírom addig is, ha te is hogy benne áll 8 ezred.
A heten biztos nem......vegig melozok.
Hetvegen meg beszamithatatlan leszek 21.eig.
Írtam neki egy mailt is.
Te szoktál Pestre vagy felém járkálni munka ügyben? Ha igen, akkor akár melóból is kiszaladok érte egy megbeszélt helyre. (pl Orczy tér )
Vagy ha máshogy nem majd egy Mátrázás alkalmával elhozom tőled, vagy előtte fel is dobatom ott a környéken.
Valszeg.
Pénteken vittem a rosso 2 120-ast.Csak emlékszik.
Majd gumizás után felhívom.
Kösz vázzz!
Odaszólok neki levélben. Ismer téged mint Zoli32?
Holnap megpróbálom elhozni ha a srác otthon lesz.
Az az!
2. kép:
Alsó sor, balról jobbra:
21. 110/70 ZR17, Michelin Pilot Power, (2012.15.): 8e.
Zoli32!
Nagyon érdekel Brian-nél az a 110 PilotPower, csak hát addig elgurulni csak a gumizásért.
Meg tudnánk valahogy oldani hogy elhozod tőle, aztán valahogy megoldjuk a cserét? Az a baj hogy Pestimotorosnál jelenleg csak 2008-as van (elég "öregecskedő" ), az is 120-as. Puminál meg bezárt a bazár. Remélem csak nyaral!
Moni es en megvagyunk, nekem is kurvara tetszett, gumifujas utan mar a tempo is jo volt
Kurva faradt voltam, de ez most nagyon jol esett, thx!
Ejj! Már megint későn jelentkeztél.
Piliskarikát mentünk. Az egész nekem 200 alatt volt de rohadtul tetszett. Visegrádhoz vezető úton betapasztgatták a bombatölcséreket, így már nyugodtabban lehet rajta haladni. Kivéve ha végig a szemedbe süt a Nap, mint nekünk. Na akkor emlékezetből kell menni.
Hazaért mindenki?
Hali

Merre mentek?
A legtobb esetben eszi......ritkább edetben csúszik a kuplung......amugy meg fölösleges kiadás. Én nem ajánlom Pont.
Én 16:30-17h... Móni is jön fel TBy-al, meglátjuk mikorra, ott van a talipont.
És mindenki nagyon vigyázzon! Tegnap tiszta kavics volt minden az esőzések után.
Én 16 órára fent vagyok. Szedelődzködök és gáz...
Tegnap mentem a nulláson vagy 3km-et a kocsisor között. Lehet volt valami baleset , de amikor kijöttem az 5-ös útra akkor még amennyit beláttam , még mindig állt a sor. Volt viszont egy f*sz akinek szerintem nem tetszett , hogy én tudok haladni ő meg ott fő az autóba és rámhúzta az autóját. a kormányvégem odaért a tükréhez... de én elhúztam ő meg idegeskedhetett jobban