Egészen addig nekem sem volt bajom, míg a nap el nem vakított és onnantól kezdve nem láttam semmit! Ja és nekem nincs meg az útvonal emlékezetből, mert idén még csak most voltam fent másodszor!
A végére én elég fáradt voltam, összezuhantam egyik pillanatról a másikra, de ettől függetlenül szerintem is jó volt.
Köszönöm devil!
Holnap reggel leadom a rendelést, remélem a héten meg is érkezik majd minden. Utána egyeztetünk (el is felejtettem kérdezni, hogy milyen italt kedvelsz jobban :) )
Jó volt találkozni, köszönöm a hasznos tanácsokat.
A mai néhány km motorozásból kijött, hogy még a nyugdíjas tempót futom csak a GS-el hozzátok képest :) , bár én nagyon nem szeretek száguldozni egyébként sem. Mire hazaértem már megszoktam a kuplung beállítást is, érzésre is jobb a gép.
Írtam neki egy mailt is.
Te szoktál Pestre vagy felém járkálni munka ügyben? Ha igen, akkor akár melóból is kiszaladok érte egy megbeszélt helyre. (pl Orczy tér )
Vagy ha máshogy nem majd egy Mátrázás alkalmával elhozom tőled, vagy előtte fel is dobatom ott a környéken.
Zoli32!
Nagyon érdekel Brian-nél az a 110 PilotPower, csak hát addig elgurulni csak a gumizásért.
Meg tudnánk valahogy oldani hogy elhozod tőle, aztán valahogy megoldjuk a cserét? Az a baj hogy Pestimotorosnál jelenleg csak 2008-as van (elég "öregecskedő" ), az is 120-as. Puminál meg bezárt a bazár. Remélem csak nyaral!
Ejj! Már megint későn jelentkeztél.
Piliskarikát mentünk. Az egész nekem 200 alatt volt de rohadtul tetszett. Visegrádhoz vezető úton betapasztgatták a bombatölcséreket, így már nyugodtabban lehet rajta haladni. Kivéve ha végig a szemedbe süt a Nap, mint nekünk. Na akkor emlékezetből kell menni.
Tegnap mentem a nulláson vagy 3km-et a kocsisor között. Lehet volt valami baleset , de amikor kijöttem az 5-ös útra akkor még amennyit beláttam , még mindig állt a sor. Volt viszont egy f*sz akinek szerintem nem tetszett , hogy én tudok haladni ő meg ott fő az autóba és rámhúzta az autóját. a kormányvégem odaért a tükréhez... de én elhúztam ő meg idegeskedhetett jobban
A végére én elég fáradt voltam, összezuhantam egyik pillanatról a másikra, de ettől függetlenül szerintem is jó volt.