Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémben annyi volt, amikor vettem
... nem sokkal van több benne
Az enyém is a 40.000 közelében jár, lehet ennek sem ártana.
Nekem is emelkedett pár decit a fogyasztásom. Egy karbiszinkron meg pucolás sem ártana, mert 53 000 km óta érintetlen a lelkem...
Én is csak a pénz miatt nem megyek el rá. Viszont ha egyszer elcsípnék egy ilyen motorosrendőr tartotta képzést...azok ingyenesek.
Igen, én is szipogtam és kerestem a zsepit
Az enyém meg nem akar 4 alá menni, úgy mint eddig. Muszáj leszek légszűrőt cserélni (vagyis cseréltetni )!
Ja, az 1 bár ritkán szokott jó lenni fogyasztás szempontjából... ...
Facebook és figyeld az ingyeneseket, mert igenis szokott lenni, amit a rendőrök tartanak, iratkozz fel...

Itt kell figyelni, feliratkozni...

https://www.facebook.com/pest....
Azért volt ott példamutató 60-90-es haladás is a Dunaparton. Már majdnem le kellett parkolnom a meghatottságtól, hogy milyen szuper túravezető vagyok.
A meleg levegő és a huzamosabb haladás egyfolytában sokat javíthat a fogyasztáson.
Én jövőre így szeretném kezdeni a szezont. De ha nem is profi tanfolyásra mennék, valami aszfaltos placcra (ami nem dzsuvás és nincs szétkoptatva) lerakni bólyákat (vizespalack ) és gyakorolni.
Főleg ilyeneket hogy: szűk forduló megrakott tanktáskával, meg meredek lejtő a visszapillantóra akasztott sisakkal.
Én imádom azt a cseh barna tréninget amitől úgy nézek ki mint egy plüssmedve............de komolyan............barna bolyhos műszálas anyagú borzalom volt régen.
Majd ha egyszer megengedhetem magamnak én is elmegyek egyre
Igazából nekem is csak azért lenne több pénz tavasszal, mert ha októberben lejár a műszakim, tavaszig elrakom a vasat, és közben lehet, hogy jut a teleszkópokra meg a nyeregre is idő és pénz. Gondolom, egyikre se árthat némi költés, már csak kényelem és biztonság szempontjából is.
A vezérléssel nem foglalkozom túlságosan, csörög, hát csörög (ami működik, ne nyúlj hozzá), de mivel az átlagos fordulatszámom 5.000 és ez alatt van, így sok bajt nem okozok remélhetőleg.
A türelmetlenek általi letarolásról az jutott eszembe, hogy én is elbambulhatok, aztán húzok egy kövéret (bár nem fenyeget), és máris simán beleszálltam az előttem cammogóba... szóval igyekszem úgy menni, ahogy lehet.
Jaja, meg lehet, de ez olyan, mint a te hátsó fék használatod/nem használatod... jobb lenne azért egy profitól tanulni.. csak hát ...inkább benzinre meg gumira, azt tanulgatunk a magunk és mások hibáiból...
Pontosan arra akarok rámutatni, hogy eddig az összes motoros közül (beleértve magamat), egyet láttam, akire tuti nem fért rá a tréning és az egy oktató volt! Konkrétan mindig lehet tanulni és szvsz. kell is, de a kérdés, hogy az alapok elsajátításához kell-e...
Na itt bizonytalan vagyok, mert egy profi oktatóval már az alapok is könnyebbek lennének és nem vésődnének be rossz rutinok... fasz tudja, egy biztos, a training nem árt!
Nem, az utakon is meg lehet tanulni motorozni valamilyen szinten, ha nem vagy félős.
Egyébként az benne van a pakliban, majd nézegetem is, ma is már rámértem, egyenlőre 2.5-ön hagyom.
Én ilyet tervezek hétfőre, meglátom, sikerül-e elfüstölni azt a pár litert, ami erre kell:
http://goo.gl/maps/X5D1h
Vizsga nekem most volt, semmit nem kellett felkészíteni, jó a fék a gumik az index és a lámpa... csá. 9ezer valamennyi és hali...
Tudod mi a legdrágább? Gyógyulgatni, mert egy türelmetlen fasz letarol, mert cammogsz a forgalomban, na az kurva drága... persze nem te leszel a hibás, de te fogsz lábadozni.
Viszont a csizma és egyebek miatt meg okos vagy, ettől függetlenül díjazom, hogy a saját tudásodnak megfelelően mész és vigyázol magadra! Go training, és addig ne hallgass ránk, ott majd megmondják a tutit!
Biztos a gumidban lévő levegő mennyisége miatt
Nem volt vészesen gyors a tempó egyébként. Csak nekem volt szokatlan (eddig kis CBR-ekkel mentünk csoportba, illetve chopperekkel). Plusz én az átlagtól jobban félek a gyorshajtásos büntetésektől. Megpróbálok felzárkózni azért :)

A motoros tréningek egyébként ezekszerint tényleg hasznosak lehetnek (gondolom erre akart rámutatni a gondolatmenet). Jövőre ha úgy lesz szabad időm, lehet benevezek egy ilyen mókára.
Na most ezt elképzeltem én is...
Ennyire közelről azért nem érdekel ataaa technikája