Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát mindenképp a tréninghez jutunk el mindkét irányból.
... de sok pénzt fogok én kiadni jövő szezon elején
Vizsga, előtte felkészítés, meg még tréning is...
Én nem értem a motorom, most meg 4,3-at evett-.... pedig mi néha húztuk ataa-val...
Vagy, ha poénból oda gumi pókozzuk a motorod ataa-éhoz
Lehet egymásra épülő is, de van, hogy nem következik egyik a másikból...
Alapból meg lehet tanulni egy lendületes tempót, ha olvasgatsz, van hozzá érzéket és figyeled a többieket.
A képzés a finomságokat és a trükköket tanítja meg és mélyíti el, egy optimális világban szezon elején az első tali mindenkivel a tanpályán lenne, de ez nem az a világ...:(
1. tanulsz és fejlődsz magadtól.
2. fejlődsz, de profibb akarsz lenni, irány a tanpálya.
3. eltelt egy év és nem fejlődsz, csoda folytán túlélted, akkor azonnal irány az a tréning!
Szerintem igen, de úgyis majd csak a hét második felében látom hogy bírom a motorozást
A 250-300 km az ebből a szempontból sok, ugye?
Ilyen csak lefelé fordulhat elő, ha már nincs fékem.
Hát nincs konkrét elképzelésem, de félek hogy hosszabb úton elzsibbadna nagyon
Hát, akikkel szombaton mentem, azok nem mondtak semmi olyat, hogy lassan megyek. Mondjuk egy GS se volt köztük, csak BMW, 2 Honda, Yamaha meg egy Bandit.
ataa-éhoz :)
Képzeld el azt a szitut, hogy ataa csapatja új gumával felfelé Dobogókőre izomból, majd egyszer csak megjelenik mögötte Doki és elkezd villogni...
Elképzeltem, ahogy ataa vérszemet kap.....
Az km-ben mit jelent?
Csak én vagyok paranoiás, vagy a te két lehetőséged ugyanaz?
1.: felveszi a ritmust
2. elmegy motoros képzésre.
Ez nem inkább két, egymásra épülő lépése lenne ugyanannak a lehetőségnek?
Valsz ők is hordtak és úgy tanultak, ha jobban megnézed a kék GSXR-en pl konkrét Street Fighter csövezés van, tehát azért van ott egy-két félprofi is. Aztán arcok lettek és levetkőztek, ott ez a menő, meg a bőrátültetés.
Hát egy nem túl hosszút
Doki lássuk be, te egy érdekes, külön szemlélettel látod ezt a motorozás dolgot...ki tudja milyen tempót mentek tegnap (lehet, hogy neked már az is sok lett volna), és kérdés kinek a tempójához szeretne felzárkózni.
Igen van másik lehetőség, felveszi a ritmust, vagy hallgat ránk és elmegy motoros képzésre... egyébként sokaknak nem ártana egy képzés, láttam én már rutingézát, ahogy tologatták kétsávos úton a vasat, mert nem tudtak megfordulni egyből (én meg már dőltem el álló helyben )
A rövid alatt mit értesz?
Engem is csak azért zavart, mert valahogy nem fér a fejembe, hogyan élik túl ruha nélkül az ilyen lemmingek azt az időszakot, amíg megtanulnak így közlekedni. Ha közben esnek párszor (ami előfordulhat, ha nem ők, akkor a társaságban valaki más), hogyhogy nem jut eszükbe, hogy izé, állítólag, no, ez ellen lehet valamit tenni? Vagy előtte hordtak ilyet, csak rájöttek, hogy nem menő?
No mindegy, dilemma vége.
Szépen gyógyulgat, a motort is helyre állítottam már, ha a jobb térdem engedi lehet hétvégén gurulok egy rövidet.
Engem nem zavart, mert ezek Lemmingek.
Legalább neki is elmondhatjátok, hogy menjen el motoros képzésre, meg ilyesmi... aztán vagy felveszi a ritmust, vagy nem... De így éreztem tisztességesnek, ha már az elején szólok, hogy VAN a pakliban másik lehetőség is, ha mégsem lenne elég gyors
Ez nem túl megnyugtató a részére.
Apropó, kötszer.
Neked kell még?
A kötszer gyártóknak is meg kell élni valamiből.
Jól látom, hogy 5% alatt volt azok aránya, akik rendes ruhában nyomták?
És jól sejtem, hogy ez rajtam kívül itt senkit nem zavar egy külföldi videónál?