Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV project befulladt?
A tapasztalat szerint jobban szereti az ásványi vagy félszintet.
"FULL Syntist NE VEGYÉL! Az a GS-be nem jó!"
Miért ne lenne bele jó, mit csinál vele?
Modjuk én a motul-10-40-est 10-11 rugóért kapon helyben 4 literest.
Jó kis GS500 tali volt a ház előtt:-)))

Jeremy!
No akkor amit szerezz be:
- 4L 10w40-es olaj. A lényeg hogy ásványi vagy fél szintetikus BŐVEN elég... FULL Syntist NE VEGYÉL! Az a GS-be nem jó!
Motul5100, Valvoline Durabend4T, Valvoline Motorcycle...
Én ezt javaslom - mindent a nagyvasból szedek:
Motul5100 - 3100ft/L
Durablend - 2500ft/L (Én ezt vettem a legtöbbször)
Motorcycle - 2070ft/L (vagy ezt, mikor nem volt durablend)

- Telóolajból sajnos 15w-sből nincs olcsó...
1L Motul Expert 15W - 2700ft

- Gyertya
NGK DPR8EA-9 gyújtógyertya
900ft/DB - 2db kell ugye!

- Olajszűrő
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
1250ft/db (tömítést is adnak hozzá)

- Levegőszűrő
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
3640ft/db

És
akkor keress......mint beszéltük szombat reggel vagy vasárnap reggel ráérek, oszt majd alszok a szervízelés után.
Kössz az infót!
Akkor ez is egy olyan erdészeti út, mint ami Pilismarót és Pilisszentlélek közt van. Az is csak az árvíz idején volt megnyitva a forgalom előtt.
Hali !

Megnéztem ezt az utat (mármint a Pilisszentkereszt és Pilisszentlászló közöttit ). Nem menten végig rajta, mert a dobogókői út kereszteződése után vagy 500 méterre van egy sorompó, meg egy behajtani tilos tábla. A tábla szerint ez egy erdészeti magánút, amit megnyitottak a kerékpárosok előtt.
Szóval csak óvatosan a behajtással
Fúúú de nagyon rég nevettem ilyen jót!
Okés!
Akkor még beszélünk ma.
9.30 -kor találka jeromossal a turbó körforgónál...aztán Devil...és utána nem tudom merre..akár kis unalmas+toldalék is lehet benne...ha valakik mennek csörgessenek meg..hátha kocc is belefér..
Móni...lehet róla szó.......egy rövid gurulás nekem is ok.
Hát neked aztán jól belenyomkodhatták az SM adminok a fejedet a homokozóba ha így haragszol rájuk.
A csapágykiszedő kérdéses,meg kell nézzem.A kilenccán 120-as guma van hátul.Ha nekik jó volt az úgy,nekem miért ne lenne jó?Útról nem estem még le......
Ja ilyen. A vége valahol 270 és 300 között van, legalább is óra szerint. Biztos lábakon áll!
Az az első szériából való lehet. 140/80-as a hátsója..végülis csak 104 Nm és 134 ló feszülhet neki.. biztos játékos
Nálunk a csapatban van egy régebbi CBR 1000-es, de azon még 140-es vagy 130-as kerék volt hátul.
XJ900, neked van kerékcsapágy kiszedő célszerszámod? A GS-emen cserélni kéne az első csapágyakat mert elég morgósak.
Azt hiszem 16-os a méret, mert a 18-as nagy volt hozzá.
Én ilyesmire voltam rágerjedve anno, de jobb is hogy nem lett, elég nagy ugrás lett volna a GS után..majd 100 lóval erősebb..

Egyébként vicces hogy mennyire túl vannak árazva ezek a gépek
Na igen, valami ilyesmi képet akartam berakni, csak kicsit színesebb burkolattal.
Pedig havernak pont a fejidomos indexes van:
VF-el viszont sokat kínlódott..., egyszer egy közös túránkon is lerobbant. Mátrázni indultunk, de Jászberénynél nem jutottunk tovább, trailer vitte haza. Meg ha jól emlékszem Tatabányáról is 1x.

Ami fura, hogy korábban Busáról álmodozott, de jött "A NŐ" az életébe, és állítólag "lenyugodott", pedig jól tolta, majdnem mint ataaa
Az 1000F nekem is a látókörömben volt anno, én akkor azt a tanácsot kaptam hogy ha jót akarok magamnak csak a duálfékes, kései verziókat nézegessem (ezeknek alul van az indexe, nem a fejidomon) mert azokkal sokkal kevesebb probléma van.
Havernak a CBR nagyon jól szuperál... Tök jó kis összetartó csapatuk van (velük voltam múltkor a "vasutas túrán" ), úgyhogy az alkatrészellátást és a műszaki hibákat (tudtommal ebből sincs sok) gyorsan megoldják, vagy öntenek új blokkot, a fele gépész a bandának
Nekem pedig pont az ilyen őserős megnyilvánulások tetszenek ezekben az öreg vasakban.Pincéből húz(legalábbis a kilenccá),nem kell kifirgatni a világból.Az én öreg vasamban is elég meggyőző az a 98ló és a 88Nm Szemeztem ilyen ciberével,de nagyon el lettem tanácsolva tőle........Valami más lesz a kawa helyett:))))))
Nem tudom, nekem ezek már nagyon retro-k, de az tény, hogy egyszer a VF-el mikor hozott fel Szolnokról Pestre, nem egyszer úgy éreztem, hogy lecsúszok róla, annyira ment...

Van benne nyomaték, de kicsit papis karakter, nem az a rosszalkodós fajta... (szerintem)