Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le van szarva
Szóval ez.
Amikor gyerekkoromban láttam www.motorera.com%252Fhonda%252..." target="_blank">ilyen vasakat, teljesen oda voltam értük. Mindent megadtam volna hogy egyszer legyen egy ilyenem. Valószínűleg itt dőlt el hogy én a burkolt sportgépeket szeretem.
komisz egy dög az az 1000f, középiskolás koromban vittek olyannal , de még azóta is félek tőle
H.ly.séget beszélek, tehát: Honda CBR1000F. Csak már nem bírom követni, volt VF-je is...
Honda VF1000F
A mutogatast nem figyelem.
Láttad amikor a csaj bedőlt, mutogatott valamit a segge mögött. Lehet a szünetben feljött a Sportmotorra elolvasta amit írtunk, és nekünk intett be.
hááát 10 ezret nemigen szoktak menni a bütykösebb gumik
ez a dunlop is vesztett kb 2mm bordát 6-700km alatt
huszonezrekért meg nem fogok venni gumit, akkor inkább bénázok
ha nem teszem a gépet egy kamion alá akkor olcsóbb
Es meg nem is mondtam ,..............lehet reggelek az aldi haziasszonyok klubbjaba.

Reginanak lejott a melltartoja.........es igen szep harommilis rosso 2 120/70es szevaltam 13 ert.
És sörről még nem is volt szó.
Na elég érdekes a ma esti fórum téma felhozatala így visszaolvasva:
út, kanyarok, női strandlabda, majd megint motoros téma aztán a lányok hátsója utáni epekedés, és ismét motor...
Pont most akartalak kijavítani....te Pilis gyöngye.
Digisport2
Elég vegyes a kép róla, már ami a futásteljesítményét illeti. Az az egyetlen terepgumi ami van 120/70 17-es méretben. Sok helyen azt írják hogy 4-5k kilométer alatt elkopik mások meg mennek AfricaTwinnel 10ezret vele hátul, meg majd duplaennyit elöl... borzongat mert aszfalton is jó..de ahogy nézem nem versenyképes a PR2-vel futásteljesítményben..szóval úgy már drága
Asszem sport ketto.az egyik kek csinos.
Melyiken megy? Nekik van a legtutibb hátsó felük.
most dunlop d606 van rajta, a tck-t nem ismerem
Ezt a noi strandroplabdat egesz jo nezni ejszaka tv elott dogolve.
Mert arra talaltak ki.
Tegyel ra supermoto gumit........csak akkor cseszheted a foldet.
TKC 80-at próbáltál már?
ez a ténéré sem az igazi kanyarogni, vagy csak szar a gumi rajta, simsonnal jobban tudok dönteni
de az igazi királyság a teljesen átázott murvás enyhén sáros földút, komolyan mondom hogy szinte a lábtartó leér a földre úgy tapad(crossgumival) aszfalton ilyent még sosem tudtam csinálni
Talan ha ingerem lesz egy 800 tigerre.az jo konnyu foldutra,katyura meg kanyarvadaszatra is.
a pádis felöli részt ás tovább, ott olyan mint a biliárd asztal
Asztria odafele is jo.