idén voltam arra már 4x lassan kezd tetszeni ez a kanyargás, bár még nem megy igazán a dolog...pedig koptatom a szélső bütyköt is fullra
vannak arrafelé jobb minőségű szerpentinek is csak hülye vagyok és nem tudom megjegyezni
Haverral csináltunk egy Szolnok-Szentes-Szeged-Baja-Soltvadkert-Tiszakécske-Szolnok karikát, és azon a részen volt egy jó kis Man TT-s kanyargós, de nem volt hosszú, csak néhány km... Lehet az, amit Zoli mond, sajna csak a két megállót jegyeztem meg...
Igazából csak a mai csalódás hajt. du. 2-ig szakadt az eső, utána meg fújt az orkán, úgyhogy motormosás és szúnyogháló felrakás lett a mai gurulásról, ráadásul még a fejem is megfájdult, úgyhogy nagyon összefogtak ellenem az elemek...
Még gondolkodom a SK templomos verzión is, de attól félek, ha már odáig elmegyek, nem fogok megállni, egyedül állatkodni külföldön meg nem annyira bejövős, így inkább indulok az ellenkező irányba, Mecsekben meg már nem voltam vagy 2-3 éve...
Ez a B verzió, bár sem a 6-os, sem a visszaút hatodrendű útjai nem túl izgalmasak...
Soltvadkert és Tiszakécske között is van egy jó dimbes-dombos-kanyargós, de megint csak az oda-vissza út az unalmas...
A fene tervez, meglátom reggel hogy ébredek. Reggelizek egy jót és elindulok ad hoc, majd megyek az orrom után.
szerencsére a kanyarokban van, ott meg úgy is lassít az ember
vannak arrafelé jobb minőségű szerpentinek is csak hülye vagyok és nem tudom megjegyezni
az tök kanyargós út, bár van némi rizikófaktor, mint általában a román utakon de alapvetően jó
Megfelelo motorral marokko nem lehet rossz.
Mecsek.satobbi.
Kar hogy itthon keves a jo szakasz.
Majd megnezem szeptemberben.
Lesz arra dolgom.
Hivatalos.De maganszorgalombol nem mennek arra.
Talán nemesnádudvar és érsekcsanád közt van egy kis izgi.
Ha felébredek korán (mint ma is), lehet még hűvösben elindulok, a GS is jobban szereti, így marad időm fotózni is...
Még gondolkodom a SK templomos verzión is, de attól félek, ha már odáig elmegyek, nem fogok megállni, egyedül állatkodni külföldön meg nem annyira bejövős, így inkább indulok az ellenkező irányba, Mecsekben meg már nem voltam vagy 2-3 éve...
Ez a B verzió, bár sem a 6-os, sem a visszaút hatodrendű útjai nem túl izgalmasak...
Soltvadkert és Tiszakécske között is van egy jó dimbes-dombos-kanyargós, de megint csak az oda-vissza út az unalmas...
A fene tervez, meglátom reggel hogy ébredek. Reggelizek egy jót és elindulok ad hoc, majd megyek az orrom után.