Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt a szakaszt aszfaltozták le tavaly?
kivéve 1-2 helyen olyan kátyúkat hogy pár sportgép karcolná a hasát..
szerencsére a kanyarokban van, ott meg úgy is lassít az ember
..mármint az a szakasz. Odajutni már nem olyan steril, de nem is rosszabb mint itthon
idén voltam arra már 4x lassan kezd tetszeni ez a kanyargás, bár még nem megy igazán a dolog...pedig koptatom a szélső bütyköt is fullra
vannak arrafelé jobb minőségű szerpentinek is csak hülye vagyok és nem tudom megjegyezni
Pedig az olyan
Nem......megvarom mig olyan steril joutas lesz mint ausztria.
pádisra mentél már pietroasa felől?
az tök kanyargós út, bár van némi rizikófaktor, mint általában a román utakon de alapvetően jó
Olyan sivatagos homokdunes?
Megfelelo motorral marokko nem lehet rossz.
Akkor biztos nem az 54-esen mentetek
Haverodnak milyen motorja van akivel gurulni szoktál?
Úgy értettem hogy a kiskunságon is vannak érdekesebbek.
Persze.......kulfodon.
Mecsek.satobbi.
Kar hogy itthon keves a jo szakasz.
bugac felé vannak faja dombok sajna jelentős része természetvédelmi terület, de ki is lehet kerülni
Haverral csináltunk egy Szolnok-Szentes-Szeged-Baja-Soltvadkert-Tiszakécske-Szolnok karikát, és azon a részen volt egy jó kis Man TT-s kanyargós, de nem volt hosszú, csak néhány km... Lehet az, amit Zoli mond, sajna csak a két megállót jegyeztem meg...
Voltam már arra... sok unalmasabb út van a kiskunságban, de az se valami nagy eresztés, vannak sokkal jobbak is!

Majd megnezem szeptemberben.
Lesz arra dolgom.
Hivatalos.De maganszorgalombol nem mennek arra.
Az az intervallumon kívül esik
Mivel az egész egy jó nagy egyenes ahol lehet 150-el húzni..................
Talán nemesnádudvar és érsekcsanád közt van egy kis izgi.
Soltvadkert és Tiszakécske között dimbesdombos? Merre?
Holnap a szlovákokhoz menünk tekeregni.De nem én vagyok a vezető,úgyhogy fingom sincs a végcélról:))))))
Na ez tényleg szuper, így még nem jártam végig...

Ha felébredek korán (mint ma is), lehet még hűvösben elindulok, a GS is jobban szereti, így marad időm fotózni is...
Igazából csak a mai csalódás hajt. du. 2-ig szakadt az eső, utána meg fújt az orkán, úgyhogy motormosás és szúnyogháló felrakás lett a mai gurulásról, ráadásul még a fejem is megfájdult, úgyhogy nagyon összefogtak ellenem az elemek...

Még gondolkodom a SK templomos verzión is, de attól félek, ha már odáig elmegyek, nem fogok megállni, egyedül állatkodni külföldön meg nem annyira bejövős, így inkább indulok az ellenkező irányba, Mecsekben meg már nem voltam vagy 2-3 éve...

Ez a B verzió, bár sem a 6-os, sem a visszaút hatodrendű útjai nem túl izgalmasak...

Soltvadkert és Tiszakécske között is van egy jó dimbes-dombos-kanyargós, de megint csak az oda-vissza út az unalmas...

A fene tervez, meglátom reggel hogy ébredek. Reggelizek egy jót és elindulok ad hoc, majd megyek az orrom után.
Egy kicsit belejavítottam csak hogy nehogy már a lényegről maradj le.
Én még nem is jártam a Mecsekben!
Ezt simán lenyomod idő előtt is. Majd hívj fel Siófok körül, és akkor pontosan időre megyek fel, Mónit meg megvárjuk.