Így van, ma már ez a biztonságos megoldás, gondolj bele, ha pl. 200km-re veszek egy járművet amit kifizetek és utána azt mondják a kormányhivatalban, hogy bocs, de a járművet nem írjuk át mert az államé a tartozás fejében akkor mi a bánatot csinál a vevő?...nyilván hiába viszi vissza a pénznek már hűlt helye...
Sehonnan, ez fog kiderülni az átíráskor, ha engedik nincs benne a rendszerben, ha nem akkor benne van. ....mostanság ilyen csalafinta lett az eladás....a vevőnek igazából nem lenne szabad kifizetni semmit amíg nincs a nevén...
Sajnálattal kell közölnöm, de a dobozom nem eladó! Nem rég vettem (itt a srácok segítségével, amiért még most is hálás köszönet nekik ) és nagy hasznát veszem nap mint nap.
Szép napot neked is!
Ha van rá keret ne habozz.....na meg ha otthon van a törzskönyv és nem bankban na meg az eladónak nincs köztartozása mert akkor sem lehet átírni már 3 éve ezért hívják visszterhesnek manapság az adás-vételit mert ha van köztartozás hiába adja el a tulajdonát azzal is felel a köz felé.....fizetni csak a sikeres átíráskor szabad...
Bukni szerintem nem tudsz rajta.. úgyhogy vedd meg! Ha kis lépés is, nem kerül pénzbe, de legalább olcsón megtudod hogy bejön-e neked a V2, vagy tényleg egy unalmas S4 a te következő motorod..
Na meg lett a kontakt, most gondolkozom... lekérdeztem, körözés alatt nincs, vizsga lejárt, km jeladó rossz. láncszett csere most volt, 45ezer körül van benne, szimpi s rác, nagyon kell neki a pénz, 200 km-re van a gép... gumik/egyebeket nem tudom, de 380-ért bármi lehet hiába van egyben. Optimális világban Sv lenne a következő, jövőre meg CBR, de a fasz tudja, hogy mekkora lépés lenne ez nekem, elég picinek tűnik
Viszont szőrén ki tudnék belőle szállni, akár egy év múlva... sza agyalok erősen...
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem itt figyel a házban a poroltó, meg a kocsiban is egy...
Igaz, én már egyszer felgyújtottam a konyhám és azóta para van.
Azt hiszem én előnyt élveznék rá!
Sajnálattal kell közölnöm, de a dobozom nem eladó! Nem rég vettem (itt a srácok segítségével, amiért még most is hálás köszönet nekik
Szép napot neked is!
Viszont szőrén ki tudnék belőle szállni, akár egy év múlva... sza agyalok erősen...
Igaz, én már egyszer felgyújtottam a konyhám és azóta para van.
http://goo.gl/maps/Cc0aP
Veresegyházán a Gombai Cukrászdát ajánlom.
mert, ha "fillérekért", akkor egy tel-t elengednék. őszre kell egy négykerekű
http://www.mbmgumi.hu/?oldal=m...