Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszek ám én neked
Nem sokat veszítettél vele. Egy "verset" rakott be ahol szidja az adminokat, moderátorokat, meg mindenkit aki él és mozog.

De akkor ezek szerint a moderátorok olvassák folyamatosan a hozzászólásokat? Szegények, milyen fáradtak lehetnek már ettől a munkától? Szerintem némelyik már titingel is...
Vagy hátsó fék.
Valami ilyesmi lehetett és cserébe írt egy A4-es oldalnyi verset, amely bár nélkülözött minden művészi értéket, viszont felsorolta az összes obszcén fantazmagóriáját az ihlető személyről... nem vesztettél semmit, nem volt túl olvasmányos
Ilyenekre a GS is hajlamos, 3000 alatt ezért mindig visszaváltok, ha meg már nincs tovább akkor kuplungcsúsztatás. Vagy az SV még ennél is jobban?
A többiek nem feltétlen csak a buzik...azok a travik is...
most akkor direktbe lebuziztál az 1 henger miatt?
Mit írt a jómadár, hogy moderálták?

Épp szúnyoghálót tettem föl, nem tudtam elolvasni...
Csak tudnám hol teremnek ilyen csajok!
Viszont még mielőtt sértődés lenne egy Nőtől nem várja el senki, hogy férfi legyen...mert aki azt várja annak a nőjét bélának hívják...
Háát, nem szívesen idézem a klasszikust (magamat ), hogy az Ember V2-vel jár...a többiek bármi mással...
aha, értem...most már akkor ezt is tudom, okosabb lettem ismét általatok
Mert kellemetlen stílusa van, nem túl simulékony motor. Kis fordulaton hajlamos a leállásra pl. egy járdáról lehajtáskor vagy ha nagyobb sebfokozatban lassan megy az ember berángat ami egy körforgóba behajtásnál a rángatás miatt gondot okozhat....ezek valós példák amiket az SV-t eladó lányok mondtak, de igazából mindenki tudja aki ezzel jár. Nem olyan megbocsájtó mint egy soros motor.
Akkor még erre a témára visszatérünk. Meglátjuk mi lesz, hogy alakul a holnap.
Nem, nem régóta van Neki és nem erősíti a szabályt kivéve ha sok km-t is ment már vele. Remélhetőleg megszokja.
hehe
Passz. Én arra gondoltam hogy mentek elől én meg utánatok. Persze csak ha egy szem eső nem lesz.
Tegnap még száraz aszfalton is bizonytalankodott a gumim. És csak másfél hét múlva tudom cserélni...
És látom a csizma hiánya kicsit megbosszulta már magát nála...
Ha dobsz egy mail címet, küldök neked egy beutalót. Csak kinyomtatod és mehetsz.
Neki már egész régóta SV-je van.... Biztos ő a kivétel aki erősíti a szabályt
Miért is?
Ha jól értem az SV-re?....az eddig egy lánynak sem jött be, nagyon gyorsan túladtak rajta.
Köszönjük, hogy megosztottad magvas gondolataid, az általad képviselt rétegkultúra nem keltette fel érdeklődésünk, esetenként kissé obszcén megfogalmazásod és tapasztalataid megosztását, nagy tisztelettel kérem a jövőben hanyagolt fórumunkon.
Köszönjük!
Ataaa, beszéltük tegnap a holnap du. mégis mire gondoltál merre terveznéd a gurulást? Van már vmi elképzelésed?
sajnálnám is...nagyon szeretem...de valljuk be akkor is előnyt élveznék rá!