Nem sokat veszítettél vele. Egy "verset" rakott be ahol szidja az adminokat, moderátorokat, meg mindenkit aki él és mozog.
De akkor ezek szerint a moderátorok olvassák folyamatosan a hozzászólásokat? Szegények, milyen fáradtak lehetnek már ettől a munkától? Szerintem némelyik már titingel is...
Valami ilyesmi lehetett és cserébe írt egy A4-es oldalnyi verset, amely bár nélkülözött minden művészi értéket, viszont felsorolta az összes obszcén fantazmagóriáját az ihlető személyről... nem vesztettél semmit, nem volt túl olvasmányos
Mert kellemetlen stílusa van, nem túl simulékony motor. Kis fordulaton hajlamos a leállásra pl. egy járdáról lehajtáskor vagy ha nagyobb sebfokozatban lassan megy az ember berángat ami egy körforgóba behajtásnál a rángatás miatt gondot okozhat....ezek valós példák amiket az SV-t eladó lányok mondtak, de igazából mindenki tudja aki ezzel jár. Nem olyan megbocsájtó mint egy soros motor.
Passz. Én arra gondoltam hogy mentek elől én meg utánatok. Persze csak ha egy szem eső nem lesz.
Tegnap még száraz aszfalton is bizonytalankodott a gumim. És csak másfél hét múlva tudom cserélni...
Köszönjük, hogy megosztottad magvas gondolataid, az általad képviselt rétegkultúra nem keltette fel érdeklődésünk, esetenként kissé obszcén megfogalmazásod és tapasztalataid megosztását, nagy tisztelettel kérem a jövőben hanyagolt fórumunkon.
Köszönjük!
De akkor ezek szerint a moderátorok olvassák folyamatosan a hozzászólásokat? Szegények, milyen fáradtak lehetnek már ettől a munkától? Szerintem némelyik már titingel is...
Épp szúnyoghálót tettem föl, nem tudtam elolvasni...
Tegnap még száraz aszfalton is bizonytalankodott a gumim. És csak másfél hét múlva tudom cserélni...
Köszönjük!