Azé nem kéne ijesztgetni szegényeket...................nem olyan vészes még én mint béna tök is elterelgettem.
Bár a szűk fül mögé visszafordítók nem voltak annyira simák.De azé mentek még a mangarton is.
Nem tudom és azt sem tudom, hogy végül megy-e.
A múltkor nem azon az úton mentünk át amikor Zolit kerestük mivel le volt zárva Szentendre? De lehet, hogy nem.
Most ennél nagyobbat nem akarok menni. Ha 4-kor találkozunk D.kőn, 6-ig le is nyomjuk, talán még egy hambi is belefér Esztergomban, csak hogy ne legyél morcos.
Egyébként az az út végig aszfaltos? És nem természetvédelmi terület? Kavicsok?
Viszont du. 6-ra haza kell érnem, szóval reggel elindulok valamerre...
Nincs kedved nyomni egy amolyan 1 napos ataaa-sat? Reggel indulnánk időben, délután meg Móni elé mennénk, és levezetésnek megcsináljuk a Pilist...
Ismeri valaki azt az utat Pilisszentkereszt és Pilisszentlászló közt? Nem is tudtam hogy ott át lehet menni. Így legközelebb nem kell bemenni Szentendrére ha az egyik kanyargósról át akarunk menni a másikra.
Krissalék merre mennek?
Igen csak du. és pontosan még azt sem tudom, hogy mikortól. Elméletileg 3 körül elmennek a lányok utána vagyok szabad. Szerintem is jó Visegrád és környéke. Én sem gondoltam hű de nagy túrára. Krissal nem tudom, hogy miként tervezi, mert őt invitálták más irányba is. Majd eldönti kivel, merre tart a döntés nála van. Tudja, hogy nem haragszom meg ha nem velünk jön.
Te csak délután érsz rá?
Akkor hosszút ne tervezzünk. Csavaroghatnánk egyet a Pilisben, elnézhetünk Visegrádra, hátha megcsinálták a felvezető utat (tuti )...szóval egy ilyen pár százas karika.
Lényegében egy olyat amit már a múltkor is terveztünk, csak közbeszólt a természet...meg a technika.
Meglátjuk, majd azért csörögjünk össze...
Így már tuti ott leszel.
De igazán kemény akkor leszel, ha felérsz 4-re Dobogókőre...nekem menne.
Bár a szűk fül mögé visszafordítók nem voltak annyira simák.De azé mentek még a mangarton is.
A múltkor nem azon az úton mentünk át amikor Zolit kerestük mivel le volt zárva Szentendre? De lehet, hogy nem.
Egyébként az az út végig aszfaltos? És nem természetvédelmi terület? Kavicsok?
Viszont du. 6-ra haza kell érnem, szóval reggel elindulok valamerre...
Nincs kedved nyomni egy amolyan 1 napos ataaa-sat? Reggel indulnánk időben, délután meg Móni elé mennénk, és levezetésnek megcsináljuk a Pilist...
Ismeri valaki azt az utat Pilisszentkereszt és Pilisszentlászló közt? Nem is tudtam hogy ott át lehet menni. Így legközelebb nem kell bemenni Szentendrére ha az egyik kanyargósról át akarunk menni a másikra.
Krissalék merre mennek?
Akkor hosszút ne tervezzünk. Csavaroghatnánk egyet a Pilisben, elnézhetünk Visegrádra, hátha megcsinálták a felvezető utat (tuti )...szóval egy ilyen pár százas karika.
Lényegében egy olyat amit már a múltkor is terveztünk, csak közbeszólt a természet...meg a technika.