Fekete és mintás, de a profilja és a bordázata sokaknál ízlésfüggő is, na meg ha teszteket is olvasgatsz, van amelyikből pár 1000km-el többet kihozol, viszont ez jól tapad és ugyebár a gumi az egyetlen dolog ami az úthoz köt...
Igen egy F-es változatra lennének majd feltéve a gumik, iskolába járásra illetve túrára (ez lesz túlsúlyban) lenne használva a motor.
Lovi: Semmi bajom a Pirellivel csak ezt a két típust biztos ár alatt tudnám beszerezni. De rákérdezek a Pirellire is ha tényleg ennyire jó. Az a pár ezer már nem kér enni....
GS500F-je van, de inkább szerintem az a kérdés, milyen célra... Mert ha csak munkába járni, akkor a tartósság, ha Man TT-zni, akkor meg a tapadás a fontosabb...
Pirellit már javasoltam, ezek szerint vagy drága, vagy nem tetszik?
Na most ebből mind nemigen fog menni, nem lelombozni akarlak, csak egyszerűen ez nem áll össze...
Olcsó, akkor költesz rá, ennek spec... most beszéltem XJ-vel azt mondja a közelébe sem szabad menni (mondjuk kb. 1500 Citroen futott át eddig a kezén, ha ezt mondja, oda sem mennék, igaz én 20+ éve ismerem)
Tök más a kábelköteg és egy csomó minden beszarhatott rajta, ha csak könnyű menet lenne, nem adnák el a család kedvencét... betolták egy villamosságishoz és az azt mondta gondolom, hogy méregessen a faszom, kábelköteg csere...legyen mondjuk 100-120.
A másik, hogy kurva kevés van ezekből, de persze simán megérné a dupláját is, ha nem lenne tűzkáros, szóval külön ezt nem ajánljuk...
átnéztem a hahu-t, hát vagy sokkal öregebbet kapsz, vagy bizony többe fog kerülni sokkal.
Nem tudom mennyit akarsz rá költeni, de valami használhatót tudsz kintről hozni, ami megáll 3 kilóban és még kevésbé lutri, mint ez a fos magyar piac a visszatekert, otthon gányolt szarjaival.
ufff.
Szia!Ezt a példányt kihagynám.Nem tudni hogy a tűzben mi milyen zárlatot okozott.Plusz ugye van egy kábelköteg,ami biztos hogy nem egyezik a mech váltóséval.Váltót pedig csak átalakítási engedéllyel tudsz cserélni.Ennyiből szerintem kint is találnál automatát.
Revolution Motor
(Lejjebb görgeted a képernyőt és a gumik mellett van egy excelfile-ra mutató link, amiben több márkát is megtalálsz méretre rendezve.
Mi nem tetszhetne egy gumiban kinézetén ?
Igen egy F-es változatra lennének majd feltéve a gumik, iskolába járásra illetve túrára (ez lesz túlsúlyban) lenne használva a motor.
Lovi: Semmi bajom a Pirellivel csak ezt a két típust biztos ár alatt tudnám beszerezni. De rákérdezek a Pirellire is ha tényleg ennyire jó. Az a pár ezer már nem kér enni....
Pirellit már javasoltam, ezek szerint vagy drága, vagy nem tetszik?
A Lasertech régen elég jó guminak számított, ma már biztos van jobb is.. egyébként az eső az igazi erőssége.
- Metzeler Lasertec
- Dunlop Streetsmart
(Yoshi-t még most is megkönnyeztem )
Man TT 2013
Olcsó, akkor költesz rá, ennek spec... most beszéltem XJ-vel azt mondja a közelébe sem szabad menni (mondjuk kb. 1500 Citroen futott át eddig a kezén, ha ezt mondja, oda sem mennék, igaz én 20+ éve ismerem)
Tök más a kábelköteg és egy csomó minden beszarhatott rajta, ha csak könnyű menet lenne, nem adnák el a család kedvencét... betolták egy villamosságishoz és az azt mondta gondolom, hogy méregessen a faszom, kábelköteg csere...legyen mondjuk 100-120.
A másik, hogy kurva kevés van ezekből, de persze simán megérné a dupláját is, ha nem lenne tűzkáros, szóval külön ezt nem ajánljuk...
átnéztem a hahu-t, hát vagy sokkal öregebbet kapsz, vagy bizony többe fog kerülni sokkal.
Nem tudom mennyit akarsz rá költeni, de valami használhatót tudsz kintről hozni, ami megáll 3 kilóban és még kevésbé lutri, mint ez a fos magyar piac a visszatekert, otthon gányolt szarjaival.
ufff.
Itt van pár ami jobb és olcsóbb is, pláne nem kell kötelegelni, igaz automata nincs közte, bár ha ilyen ritka alkatrész sem igen lesz hozzá...
http://www.willhaben.at/iad/ge...
Köszi az infót! Egy megnézést azért még megér, aztán meglátjuk.
1.- isti55 sz.-vas.
2.- perik sz.-vas. -azért egy üveg vörösbor gondolom elfér még
3.- lauimi szombat-vasárnap
4.-Móni sz.-vas.
5.- Tby sz-vas
6.- Blue (50%) sz
7.-Gaben78+1 sz-vas
8. FeZ + Ági sz-vas.
9. Krissal sz.-vas.
10. Ataaa sz.-vas.
Tudd, hogy haragszom rád! Ilyen időpontra szervezni, mikor nem lehetek ott?