Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fekete és mintás, de a profilja és a bordázata sokaknál ízlésfüggő is, na meg ha teszteket is olvasgatsz, van amelyikből pár 1000km-el többet kihozol, viszont ez jól tapad és ugyebár a gumi az egyetlen dolog ami az úthoz köt...
Itt nézd meg, ennél olcsóbbat nekem nem sikerült találnom, pedig sok helyen néztem:
Revolution Motor

(Lejjebb görgeted a képernyőt és a gumik mellett van egy excelfile-ra mutató link, amiben több márkát is megtalálsz méretre rendezve.
Úgy értem, az összes fekete és mintás nem ?
Csak most dolgoztam fel rendesen: "Pirellit már javasoltam, ezek szerint vagy drága, vagy nem tetszik? "

Mi nem tetszhetne egy gumiban kinézetén ?
Köszi a válaszokat !

Igen egy F-es változatra lennének majd feltéve a gumik, iskolába járásra illetve túrára (ez lesz túlsúlyban) lenne használva a motor.

Lovi: Semmi bajom a Pirellivel csak ezt a két típust biztos ár alatt tudnám beszerezni. De rákérdezek a Pirellire is ha tényleg ennyire jó. Az a pár ezer már nem kér enni....
Egy gyöngyszemre találtam.
GS500F-je van, de inkább szerintem az a kérdés, milyen célra... Mert ha csak munkába járni, akkor a tartósság, ha Man TT-zni, akkor meg a tapadás a fontosabb...

Pirellit már javasoltam, ezek szerint vagy drága, vagy nem tetszik?
Milyen motorra és mire akarod használni?
A StreetSmart az szemre ugyan olyan mint az Arrowmax volt.. arról pedig igencsak megoszlanak a felhasználói vélemények.. bár általában inkább szidják.

A Lasertech régen elég jó guminak számított, ma már biztos van jobb is.. egyébként az eső az igazi erőssége.
Itt sajnos 38,5 fok van és sajnos nem esik!
Ezekről a típusú gumikról mik a véleményeitek ?:

- Metzeler Lasertec
- Dunlop Streetsmart
...és persze ezt a számot sem veszi fel... így tényleg nehéz eladni ám...
Hiába, mert ennyiből még át is ülnék és legfeljebb szőrén adnám el tavasszal és venném a CBR-t, de hát baszik válaszolni az eladó...
Esetleg egy garázsos octávia...fillérekért?
Szerintem az egyik legjobb összeállítás, a zene is nagyon el lett találva!
(Yoshi-t még most is megkönnyeztem )
Man TT 2013
Na most ebből mind nemigen fog menni, nem lelombozni akarlak, csak egyszerűen ez nem áll össze...
Olcsó, akkor költesz rá, ennek spec... most beszéltem XJ-vel azt mondja a közelébe sem szabad menni (mondjuk kb. 1500 Citroen futott át eddig a kezén, ha ezt mondja, oda sem mennék, igaz én 20+ éve ismerem)
Tök más a kábelköteg és egy csomó minden beszarhatott rajta, ha csak könnyű menet lenne, nem adnák el a család kedvencét... betolták egy villamosságishoz és az azt mondta gondolom, hogy méregessen a faszom, kábelköteg csere...legyen mondjuk 100-120.
A másik, hogy kurva kevés van ezekből, de persze simán megérné a dupláját is, ha nem lenne tűzkáros, szóval külön ezt nem ajánljuk...
átnéztem a hahu-t, hát vagy sokkal öregebbet kapsz, vagy bizony többe fog kerülni sokkal.
Nem tudom mennyit akarsz rá költeni, de valami használhatót tudsz kintről hozni, ami megáll 3 kilóban és még kevésbé lutri, mint ez a fos magyar piac a visszatekert, otthon gányolt szarjaival.
ufff.
Hidd el nem akarom dobálni a pénzem, de valami kell, ami olcsó 5 ajtós, és automata.
Te dolgod, ha ki akarod dobálni a pénzed... mi szóltunk.

Itt van pár ami jobb és olcsóbb is, pláne nem kell kötelegelni, igaz automata nincs közte, bár ha ilyen ritka alkatrész sem igen lesz hozzá...

http://www.willhaben.at/iad/ge...
Én is abban reménykedem, hogy 1-2h és eláll, hogy délután róhassam a km-eket...
Szia!

Köszi az infót! Egy megnézést azért még megér, aztán meglátjuk.
Itt is esett, közben sütött a nap, de már nem esik.
Végre ráérnék gurulni, erre szakad
Szia!Ezt a példányt kihagynám.Nem tudni hogy a tűzben mi milyen zárlatot okozott.Plusz ugye van egy kábelköteg,ami biztos hogy nem egyezik a mech váltóséval.Váltót pedig csak átalakítási engedéllyel tudsz cserélni.Ennyiből szerintem kint is találnál automatát.
Ha ez a trend...

1.- isti55 sz.-vas.
2.- perik sz.-vas. -azért egy üveg vörösbor gondolom elfér még
3.- lauimi szombat-vasárnap
4.-Móni sz.-vas.
5.- Tby sz-vas
6.- Blue (50%) sz
7.-Gaben78+1 sz-vas
8. FeZ + Ági sz-vas.
9. Krissal sz.-vas.
10. Ataaa sz.-vas.
Ikovács!
Tudd, hogy haragszom rád! Ilyen időpontra szervezni, mikor nem lehetek ott?