Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szép! Móni! Nyugodtan áztathatod ataa-t, kiesett a kosárból...
A kulináris élményt Lovinál komolyan kell venni, mert olyan mint egy óriáscsecsemő. Ha 2 óránként nincs megetetve, nyűgös és követelődző lesz. Csak tudd hogy mire számíthatsz ha vele gurulsz...
Majd megkérdezzük az "Uradat"

Bár, ha már nincs meg, gondolom akadna teszter bőven!
Ne is, mert jók a reflexeim.
Kényelmetlennek? 160 alatt!

Viccet félretéve:
- menet közben igyekszem nem egy pozícióban ülni, hol kicsit előbbre, hol kicsit hátrébb helyezkedem, így változtatgatva a terhelést a valagamon, nincs kényelmetlenség
- szerintem is inkább a láb, ill. a térdpozíció a kritikusabb, a szalagok feszüléséből adódóan, de az előbbi módszerrel ez is változtatgatható, így nem gémberedik el a motoros lába. Amíg nem használtam a térdmelegítőt, egy idő után megfájdult, főleg a jobb térdem, de mióta megvan, nincs ilyen gond.
- nagyobb átlagtempónál, kanyargós úton egyébként sem tudod elülni magad, ha kiüléssel kanyarogsz...
- az én általános javaslatom, hogy főleg ha nem egyedül gurulsz, minimum 100km-enként érdemes egy 5-10 perces szünetet beiktatni, ami inkább a folyamatos koncentrációból eredő fáradtság, mintsem fizikai problémák miatt szükséges. Ezzel együtt aki akar tud tornázni kicsit (guggolás, madj felállva nyújtott lábbal homlok a térdre), van idő pótolni a folyadékveszteséget, ill. le lehet engedni a "fáradt olajat" is
- én ha egyedül gurulok sokszor megállok fotózni, ill. a kulináris élvezeteknek is örömmel hódolok, szóval nem nagyon van mire elfáradni.

Ha ezeket betartod, ki lehet gurulni a Világból! Nekem a legtöbb 650+ km volt, haverommal, de még bírtuk volna...

laumi: nekem is volt térdproblémám, egy feltépőzárazható protektoros B-star térdmelegítővel szüntettem meg végleg
de a te térded senki nem akarja megvizsgálni
Nyugi, bepótoltam.
Van amikor nekem is megfájdul a térdem. De ahhoz már legalább 200 km-es etap kell egyfolytában.
Majd megvizsgáljuk hogy mi a titka.
Sírunk-nevetünk... (vége a nyárnak, de buli van )
Isti55, van még hely nálad? Mert szerintem több mint valószínű hogy én is mennék.
Dehogy!
Egyébként meg jobb ha tudja, mert mi van ha becsatlakozik váratlanul egy tempós túrába...
Tükrözött képről van szó...
186 cm ha minden igaz.
Lauimi! Te milyen magas vagy?

Lovi! Te mennyi idő után szoktad kényelmetlennek érezni a géped?
na erről a labdáról beszéltem :DDDD
Nem kéne................
Igazad volt!
Inkább nem mondok semmit, pedig tudnék!
Igen , valószínűleg ez a gond! Mind1 , ennyit elviselek simán a motorozásért :D
Ha jól emlékszem te nem fértél be a törpék táborába, ami azt jelenti magasabb vagy mint ők...kvázi ha hosszabbak a lábaid, magasabban van a térded is, lehet ezért kényelmetlenebb is hosszú távon.
Amúgy nekem nem a fenekem nem szokta bírni , hanem a térdem! Általában 100-120km gond nélkül megy , de utána állnom kell egy kicsit a motorn , hogy tovább bírjam!
hahaha...
Labda feldobva
Majd igen..................most tuti nem .....................télen hekkelünk nyáron csak ami muszáj..

2 mili-n áll az első gumi.