Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy tévedt el, úgy vesszük hogy kezdesz beleőrülni a melegbe és a motorozás hiányába.
Nagyon egyszerű fejszámolással jött ki az eredmény.
10000/100 (mert a 100 km-es fogyasztást durván tudjuk) *4 (mert 4 literrel számolok, néha több néha kevesebb) *410 (ennyi volt idén a benzin átlagára) =164 000.
Az a röhögő szmájli eltévedt
Én meg úgy vagyok vele, hogyha minimum 5-7 napra nem tudok elmenni motorozni, akkor inkább elő se veszem.. hacsak nagyon nem muszáj vele valahová közlekedni. Mostanában van hogy 3-4 heteket áll beindítás nélkül a garázsban.

De sírva vigadunk, mert még idén meglesz az áhított bukócsőszörnyem
Akkor keveset eszik...vagy olcsón tankolsz

Drága dolog motorozni... GS-ezni annyira nem, de rendes motorral már hajaj. A GS alig érzi meg fenntartási oldalon ha kiveszik belőle a teljesítményt, a többi motor meg.. köddé válnak az ezresek pár combosabb kigyorsítás alatt
akkor ő se azon idegeskedett , hogy nem jön a villmos
Én már egy jó ideje a hosszúhétvégére tartogatom magam.
Túl vagyok a tízezren. Egy évben durván 12-ket szoktam menni, de most nagyon megnyomták a többnaposok a számot.
Sajnos rájöttem hogy egy ilyen olcsó fenntartású motornál is mint a GS simán rá kell számolni annyi költséget. (olaj, szűrők, gumi, gyertya, egyéb kopó alkatrészek, szervizköltség, biztosítás, telj.adó...) Ja és idén még nem is volt csekkem.
Bele se merek gondolni hogy mi lenne ha Gixerem lenne.
Egyébként tegnap láttam egy gyönyörű ezrest. Messziről olyan volt mint egy hatszázas, csak amikor közelebb mentünk akkor láttuk hogy ezres. Hihetetlen milyen kis kompaktak a mai ezresek...szerelem első látásra.
... kivéve annak az úriembernek, akit ma reggel láttam, ránézésre valami olasz motoron, olyan scarabeo-n vagy ilyesmin... a Nyugati előtt várok a soromra, és látom, hogy piszkosul füstöl... mire a felüljáró előtti lámpához ért, szerintem elköpte az öszes olaját is, mert végigcsurgatta a sávot. A lámpánál leszállt, és félretolta a gépet, de még akkor is dőlt belőle az olaj meg a füst.
Én meg komótosan tekertem tova
köszi ataaa......most már jól érzem magam
Ez azt jelenti, idén valahol 9 ezer km körül tartasz? Ahhoz a 160-170-hez hozzá lehet majd még adni majd ugyan ennyit ha a költségeket nézzük..

Nekem is megvolt már idén az olajcsere... de csak a tisztesség kedvéért, mert hamarabb lett meg az egy év mint a 6000 km Ilyenre se volt még nálam példa
így igaz
dehát az nem is volt kérdés , hogy nyáron autó , vagy motor? Egyértelmű , minden a motor mellett szól! Jobban lehet haladni olcsóbb is meg élvezetesebb
én ugyan ezt eltankolnám az autóba is...sőt még többet is mivel az többet fogyaszt
mert sajnos nekem nem engedi a pénztárcám. Inkább majd elmegyünk haverral egy pár napos körre , minthogy reggel meg délután elpöfögjem azt a benzint!
Hát nem véletlenül járok motorral onnantól kezdve, hogy reggel már eléri a 7-8 fokot a hőmérséklet, illetve késő ősszel is amíg csak lehet még esőben is. Szóval is-is.
Bejárhatnék én is motorral, de így, hogy a cég fizeti a MÁV-bérlet 86%-át, meg kerékpározok, csak havi 4 ezer a költségem, és háztól házig így is kb. 1 óra alatt megvan.
Már ha nem késik a vonat.
Miért is nem a mocival jársz be?
nem! Ott a 4. metró jár!
Békés megyéből is jár Pestre villamos?
Egyébként anyagilag is megéri motorral bejárni, vagy "csak" az időnyereség és a motorozás miatt jársz be így?
még választhatsz is! Nekem meg marad a bkv! Ma is jó volt várni a szaros vilire 20 percet! Még jó h valami oknál fogva (hétfői kóma) egy órával hamarabb indultam munkába...
40 fokban...így igaz...még reggel hagyján befelé jövet, na de délután hazafelé
de még így is sokkal jobban szeretek bejárni, mint autóval jöjjek, legalább ennyi jut minden napra a motorozásból
Ott a pont!
Hát km-mennyiség szempontjából azért az sem elhanyagolható... ezzel szemben amit én mentem idén... az az