Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam az igényed:-))) Az albumokba felkerült a hasidomos kép:-)))
Engem nagyon vonz a 4 kerék! Tehát kellene még 1 motor! Mondjuk egy DRZ
Ajajj! Öregszel, vagy mi van?

Ennyire vonz a 4 kerék?! Szerintem Nálad is megérett a csere!
Az egy dolog, hogy a Ferka csiga volt hozzá képest, de a faszi lazán eltűnt a forgalomban... hát igen, azért ez egy GTR volt
Nyugi, az még a Ferrarira is ráver.
Akkor üdvözöllek a világomban, nekem 4,2 az alja (de akkor tényleg elalszom) és átlagban 4,8-5,2-t etetek vele, mert szar a csuklóm

más:

Tegnap az autópályán találkoztam egy GTR-al, gondoltam eljátszom a múltkori Ferraris játékot... hát nem jött össze, úgy lelépett, mint a szar
FeZ-t és XJ900-at is invitálnám és természetesen jómagam is jönnék, de még megvárom a visszajelzésüket, gondolom párjukkal akarnának jönni, csak érjenek rá...
Kemény vagy, azért hordj még magaddal belőle.
Sziasztok!
A két komponensű epoxy a mai próbakörön tesztelve eddig bevált a kipufogó könyökön keletkezett pici lyuk beragasztására! kb 50km mentem vele. max 120-val.
úgy legyen !ámen !
Az idén nem sok jutott itt sem ebből... de a "hászienda" jövőre vendégfogadásra alkalmassá válik, és nem volt g.ci...nem kellett miatta eladnom a mocim.

Úgyhogy már csak 220-at kell aludni, hogy minden visszatérjen a rendes kerékvágásba a motorozás terén.
a "nagy sárga" akcióban...
de így szép a zélet ! haverok (motorok) buli .. . sör. pálesz
Így már be is égett az agyamba.
...csak visszaolvastam. Tudok mindent. Hívlak, majd előtte pár nappal. Országjárás lesz azon a hétvégén...Nyíregyháza megelipiszülinap, ogabi weekend, pátkai biiityárkodás... azt hiszem utána szabit veszek ki...
a ritka alkalmanként, mikor a falkatársakkal gurultam szóba került egy "kihelyezett" GSöccá fórum. (nem AKMT II. )a gyakorlat szerint itt ideális lehet a helyszín.
"amoda" azért nem, mert a létszám (bográcsméret ) azért korlátozott.
de ígértem, egy AKMT is összehozunk.
Isti!

Mit szervezkedsz "Remetebarátom"? Rohadt vagyok visszaolvasni, és "amoda" nem karcoltad fel...
Mikor? Csak ennyit írj! És szólok, hogy a sátram fog-e költözni, vagy sem?
Ni-ni! Ott az enyém is...

Mintha tegnap lett volna...
ohh ... be szípen mondtad
ne cifrázd má ! gyere el. !
( a szülinapon ...)
Amúgy meló....sajnos ez van....
Nekem a áltozás óta havi 23-24 nap műszakom van. Néha már azt se tudom, hogy milyen nap van, csak hogy reggel hazajövök és délbe vissza kell mennem.

De ugye ebből van az a pénzmag, amit betrágyázunk a szeretet motorunkba:-))) HADD GYARAPODJON A SZENVEDÉLY ÜDE RÓZSÁJA:-))
Mit vennél megtiszteltetésnek?
Ha elmennének, vagy ha bepofátlankodék?

Ha minden igaz, akkor Marcsi nem szervez keresztbe- így szombat délután szabad vagyok. Ezért is kérdeztem, mert ugye "közelben" vagy. Motoroznék is egyet, meg rég is találkoztunk (talán a kajapartyn? Ha nem akkor meg a tavalyi évadzárón:-)
Az tény, hogy nincs 2 ugyan olyan motor....

De 2 ugyan olyan ember sincs.

Mivel itt jött össze az ugymond 2. AKMT mag, így ugye 2007-ben is rohadt sokat motoroztunk Gs-ekkel.
Mindenki elment 3,6-4,5L közt. Nekem a 4,8 volt a legkevesebb amit evett.

Most (mivel a legtöbben vagy DL-re, vagy Banditra váltotottak) ez ugyan úgy megvan. Nekem eszik a legtöbbet....

Pedig csapatban megyünk, ugyan annyit....
csak ugye a stilus, váltás.....

Az tuti, hogy nekem mindig csipkedte, de mindig csak mikor pályázni kellett 2-3-400km-ert egybe...
Bizony, az a nap egy élmény volt.....
És bár azóta a jelenlévők közül csak Tibkinnek van meg a Gs-e, mégis együtt van a banda.......
ha életnek lehetnek nevezni havi 20 hosszú műszakot (reggeltől éjig)! de nem sírok
ez szezonom a meló jegyében telik, de kiszorítok kis időt egy főzőcskére a motoros családjaimnak !
nem tom lesz e gurulós rászervezés, én csak a kajálóspiálósdumálós helyet biztosítom az "új" GS fanoknak
-MEGTISZTELTETÉSNEK venném !