Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja a halál.....................szegény taknyolt terepen és utána szar repült a ventillátorba.
Sokba került és a biztosító féregmód kihátrált.
17.-én én megyek.................ha lesz ha átmegy és lesz rajta vizsga horoggal,futót még passz.............bérelek ha többen jönnek.1 motoros kicsim van.

Bár megmondom őszintén lehet a kocsi kinyiffan 3 motortól.

És lefelé megyek.Igen nagyon.
6-os,pici horvát,sok bosnyák,makarska környéke.
Danyila kalandjai?
Hát ahogy olvastam az orvosi helyzetet majd 200 év mulva mek arra.
Ott lesz még tartalékjátékosnak Ukrajna
Fene...............
Remélem a bosnyákoknak lesz annyi eszük hogy nem.
Köszi!

Ezt az útvonalat terveztem: Horvátia...

Javaslat, jó tanács, egyebek?

Tudom, a biztosító zöld papírját ki kell váltani. Azon kívül? Kint is 1 pályamatricát veszek, vagy útadó van mint a románoknál, vagy hogy megy arrafelé?

Euro-t, vagy a kuna-t a jobb vinni?

Elég carpe diem ez így, de haverék, akikkel mentünk volna 180°-ot fodultak agyban, és Erdélybe mennek, mi meg már beleéltük magunkat az Adriába...

Sajna nincs vonóhorgunk, így a GS marad, bár ha valakinek van kedve és vonóhorgos autója, összefoghatnánk...
Felzárkóztak a nyugathoz semmi perc alatt
Bassz...............ezek csatlakoztak az EU-hoz és máris felment 0,8 kunával.
9,9 kuna.
Üzemanyagárak

Egyébként a horvátok kéthetes ciklusokra határozzák meg az üzemanyagárakat.. ha jól tudom, a köv két hét az majd holnaptól fog kezdődni. Ahogy nézem nagy difi nincs az itthonihoz képest..
nem, nem a GS.. a CB.. első telót ujjitottam fel és előre dölt.. :( A könyökön landolt. Szerencse a szerencsétlenségbe, hogy csak két gombostű fejnyi lyuk keletkezett az igen rozsdás könyökön.
De igy is csopperes hangja lett! :)
két héttel ezelőtt 10.64 kuna volt ha jól emlékszem
Lassan nekem is lejár a májusi olajam, (10000-es a periódus), már bekészítettem a következő adagot, a szűrőket megrendeltem. Napi használatban is nyúzom, persze, anélkül nem tartanék itt. Pláne, hogy a tavasz nagyon gyatrán indult, áprilisig csak elvétve tudtam motorra ülni, mert szinte mindig hó volt itt

A másik oldal: ma reggel kocsival akartunk bevásárolni. Akkor kellett szembesülnöm vele, hogy az állásban akku szépen lemerült, totál blackout fogadott. Úgy másfél-két hónapja be se indítottam
Srácok! Horváto-ban mennyi most a benya?

aug 20-i hétvégén kigurulnánk ótóval, és ki kellene találni a tankolási ciklust...

Arra gondoltam, határnál még itthon telenyomjuk, majd visszaúton is csak ha már átértünk. Ha nagyon szűkös, akkor is csak annyit nyomnék bele, amennyivel a magyarig kibírjuk...

Jól gondolom?
GS? Van hozzá kipufogóm...
Nem az.
Hegesztés jobb lenne.
Próbált már valaki két komponensű epoxyval kipufogó könyökön keletkezett pici lyukat beragasztani?
Ma én megpróbáltam. Még nem próbáltam ki. De félek nem hőálló... :(
Ha rázós alatt az árát érted, akkor önmagában az MZ/ETZ kormány 2.700-ért megvan. A többi is kérdéses?
Ha jól tudom, az MZ-kormány szélesebb pár centivel. Ha igen, és ha nekem olyan van (tudomisén, mi került föl ), akkor arra is elférnek a cuccok bővítés nélkül is.
Nem számolgattam én semmit.
Jut rá idő, vagy nem jut rá idő.
Idén a pénzzel nincs gond, hál'isten. Ezzel szemben az idővel... azt hiszem, az örök rejtély.
A szarról meg a volt osztályvezetőm véleménye jut eszembe. "Szarból is lehet várat építeni, ha akad, aki nyálazza."
Indulnom kell melozni de említettem nekik szépen jogszabályszámokkal alátámasztva
említetted azokat a dolgokat amiket délelőtt írtam?
De mire oda eljutsz mennyit kő tankolni?
Ha jól tudom Dubaiban meg talán valami 45 ft/ L.
Boszniában 300 forint literje.