Ezért ne vidd szervizbe, ami óránként 6-10e-be fog fájni neked!
És az átnézés maga 1 óra....vagyis alapban is kifiztesz 15-20.000-ret a "semmiért" - és ugye a szervízes árakban kapod meg a holmikat, ami a bolti ár fölött van mindig 20-30-40%-al.
Ha most vetted akkor az alapokat csináld meg és kész....
2db gyertya
olajcsere
légszűrőcsere
Új akkut már tettél bele
Ha valós a 15500km akkor ott semmi gondod nincs. (szelephézag)
Még lehet hogy a gyári gumi van rajta? Bár a GS tudtommal 2008 január 1-től nem helyezhető forgalomba idehaza (a tiéd ránézésre 2006 tél, 2007 évjáratú a festés szerint (Góliátnak ugyan ilyen van)....vagyis akkor az a gumi már min. 5 éves lenne....ami ugyan nem gond.
A láncod is ha gyári olyan 30000-ret ki kell hogy bírjon. Vagyis a felénél jársz....
Szóval Én nem tanácsolom a szervízt.
Vagy egy közeli ismerősöd, vagy Te - de akár Én is megcsinálom neked ingyen és bérmentve.....(esetembe csak Százhalombattáig kell legyere (25-30km, attól függ Bp- melyik része) és max 1 óra múlva mehetsz is....
Minden szerszámom megvan hozzá - neked csak a cumót kell hoznod, amit meg a NAGYVAS-tól megrendelhetsz és 2-3 nap múlva nálad van - vagy elmész érte a XI. kerbe.
Itt egy lista, hogy nekem mikor-milyen dolgok voltak a GS-el.
Láthatod, hogy 15500km-ig SEMMI.....csak a plusz kiadások a szervíz miatt.
Pár hete olvastam itt a sportmotoron egy cikket, hogy ugye a cordurában eleve van a sejhajnál szivacsbetét....de ugye sokan (én is) farmerban nyomom, mert ha megállok, és szeretnék felmenni valahova, akkor cordurában az gyilkos.... (régen még úgy nyomtam)...
A farmer anyaga viszont eleve belenyomodik a sejhajba.....és az is gond.
Nekem a GS-nél 2 évig a gyári ülés volt, majd Bex barátom nekem adta cserébe az Ő átszabot ülését....
No ott már mindegy mibe voltam - 1000-szer jobb volt.
Most a Bandit ugyan az..... az első etapom max 100-130....majd ez csökken....végül jó a 70-80-as etapok összejönnek.
Szóval ha neked nem gond 40 ropi, akkor érdemes elmenned egy kárpitoshoz.
De ha elfogadsz egy tippet....
Vegyél egy zselés bringa üléshuzatot.
tedd rá az ülésedre.....motorozz....
Ha beválik, akkor szedd fel a huzatot, tedd alá, és tedd vissza a huzatot.....
Én is ezt fogom csinálni.....
Ha nincs mivel visszatenned, akkor tudom ajánlani a pici facsavarokat....nem látja senki, de bármikor megbontható a "készülék":-)
Ez is 0 km-esként lett véve, és jelenleg 57500 van benne.
október 5.-én mehet iskolába, mert betölti a 6. évét.
Nekem régi álmom volt, bár még a régi tetszett akkor - de ugye k4-k5-től már az új idommal gyártották, és k9-től ismét új az idom. (az már nem is tetszik)
Nekem szükséges volt a nagyobb gép, mert ugye anno még rohadt sokat mentem egy évben (az átlag 25.000km simán megvolt) és felcuccolva, utassal a Gs-em (25kw-os) csak szenvedett nagyobb tempónál, aminek általában 137km/ó-nál vége is volt.
Ez felcuccolva, utassal pikk-pakk...na jó..még egy pakk 200-nál van szóval azért a 86 paci teszi a dolgát.
Eddig semmi gondom nem volt vele - csak úgy mint a csapatban senkinek.
Gyári lánc 25.000-nél kuka
Most RK van fent, láncolajzóval.....és még mindig az RK van fent....vagyis ebbe már 32.000 van, és most áll középen.
(a láncolajzó nem hülyeség. Én is rosszul gondoltam, hiszen mikor elsőre megláttam röhögtem rajta....de itt a bizonyíték. Eriknek ha jól tudom már 50.000 van a láncába. Itt egy link róla: http://www.akmt.hu/sufnituning...
A gumik olyan 14.000-ret bírnak....
Mindegy hogy RoadAttac, Bridgestone....stb.
Most Pirelli Angel GT van fent - amire eleve többet ígérnek....hát kíváncsi leszek:-)
Szelephézagolás 50.000 előtt....addig csak elég volt rátenni a gépre. (Prop-tech)
A gyári csővet, mikor megtdtam, hogy a boltba 180.000ft az ára lecseréltem egy sport dobra (HANDÓ féle) 36000-ért....így már hangja is lett.
Szóval nem bántam meg.
Egy pici magánhülyeség van benne ugyan, mert azért az 1250-es jobb lett volna így utólag - hiszen jóval tartósabb (3000-ret pörög 100-110-nél) de féltem a nagy ugrástól....500-ról 1250-re ülni.
És ugye egy nagy szerencsém is volt, hogy jó áron elment a GS....kitudtam fizetni a maradék hitelt, és még maradt nálam 140.000ft, amiből letudtam tenni a különbözetit (nekem ekkor A-korl volt), és a Hollósnál még akkor volt akció, hogy csak 99.000-ret kellett befizetni, a többi hitel.
BÁR a hitel 100 hónap volt, amiből még jelenleg is van 30 hónap....
és a kezdeti 25.000-res törlesztőm most 41-45 közt mozog....a qurva CHF miatt.
Bár az is igaz, hogy a forintra veszem, akkor már az elején is 37 lett volna....
AZ ÜLÉS?
Az ülés 2 részből áll.
úgy vannak összecsavarozva.
És ha a GS-re gondolod akkor nem, mert a Bandité szélesebb
Ha a lépcsős kialakítás teszik, akkor ezt meg lehet csinálni otthon is akár ha van anyagod, amivel újra tudod húzni. (vagy irány a kárpitos) hiszen csak ragasztó, szivacs kell hozzá......és ha megvan a forma, próba...akkor egy kárpitos 7-10e-ért megcsinálja neked.
Szasztok arcok, csak beugrottam...
Levizsgázott a vasam reggel, megint van rajta 2 év, konkrétan féket, index, lámpa, féklámpa, duda néztek és hali.
Amit érdemes tudni, amennyiben az időszakos vizsgálatot a lejárta előtti 30 napon belül végezzük el, akkor a forgalmi engedély érvényességét nem a vizsgálat idejétől, hanem az előző vizsga lejáratától hosszabbítjuk meg.
Azért ez egy kicsit korrektebb és szabadabb kezet is ad, nem kell az utsó pillantig várni!
Majd visszaolvasok, mit rosszalkodtok itt, meg ki nem töltötte ki a reglapját!
ideseim ! örömmel olvasom az érdeklődést.
hirtelen válaszok:
van hely (sátoroknak bőven, a házban max élre fekve alszunk.)
nej, barátnő is szívesen látott vendég
(más márka sem kizáró ok. a kapunál majd lízingelnek 30 m.re egy gs-t )
bemásoltam a beharangozót az adatlapomra, hogy ne kelljen visszalapozni...
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Neki nem volt benne piros
És az átnézés maga 1 óra....vagyis alapban is kifiztesz 15-20.000-ret a "semmiért" - és ugye a szervízes árakban kapod meg a holmikat, ami a bolti ár fölött van mindig 20-30-40%-al.
Ha most vetted akkor az alapokat csináld meg és kész....
2db gyertya
olajcsere
légszűrőcsere
Új akkut már tettél bele
Ha valós a 15500km akkor ott semmi gondod nincs. (szelephézag)
Még lehet hogy a gyári gumi van rajta? Bár a GS tudtommal 2008 január 1-től nem helyezhető forgalomba idehaza (a tiéd ránézésre 2006 tél, 2007 évjáratú a festés szerint (Góliátnak ugyan ilyen van)....vagyis akkor az a gumi már min. 5 éves lenne....ami ugyan nem gond.
A láncod is ha gyári olyan 30000-ret ki kell hogy bírjon. Vagyis a felénél jársz....
Szóval Én nem tanácsolom a szervízt.
Vagy egy közeli ismerősöd, vagy Te - de akár Én is megcsinálom neked ingyen és bérmentve.....(esetembe csak Százhalombattáig kell legyere (25-30km, attól függ Bp- melyik része) és max 1 óra múlva mehetsz is....
Minden szerszámom megvan hozzá - neked csak a cumót kell hoznod, amit meg a NAGYVAS-tól megrendelhetsz és 2-3 nap múlva nálad van - vagy elmész érte a XI. kerbe.
Itt egy lista, hogy nekem mikor-milyen dolgok voltak a GS-el.
Láthatod, hogy 15500km-ig SEMMI.....csak a plusz kiadások a szervíz miatt.
http://www.akmt.hu/tagok/blue/...
Pár hete olvastam itt a sportmotoron egy cikket, hogy ugye a cordurában eleve van a sejhajnál szivacsbetét....de ugye sokan (én is) farmerban nyomom, mert ha megállok, és szeretnék felmenni valahova, akkor cordurában az gyilkos.... (régen még úgy nyomtam)...
A farmer anyaga viszont eleve belenyomodik a sejhajba.....és az is gond.
Nekem a GS-nél 2 évig a gyári ülés volt, majd Bex barátom nekem adta cserébe az Ő átszabot ülését....
No ott már mindegy mibe voltam - 1000-szer jobb volt.
Most a Bandit ugyan az..... az első etapom max 100-130....majd ez csökken....végül jó a 70-80-as etapok összejönnek.
Szóval ha neked nem gond 40 ropi, akkor érdemes elmenned egy kárpitoshoz.
De ha elfogadsz egy tippet....
Vegyél egy zselés bringa üléshuzatot.
tedd rá az ülésedre.....motorozz....
Ha beválik, akkor szedd fel a huzatot, tedd alá, és tedd vissza a huzatot.....
Én is ezt fogom csinálni.....
Ha nincs mivel visszatenned, akkor tudom ajánlani a pici facsavarokat....nem látja senki, de bármikor megbontható a "készülék":-)
Én így tettem be az ülésfűtést is.....
http://www.akmt.hu/sufnituning...
1.- isti55 sz.-vas.
2.- perik sz.-vas. -azért egy üveg vörösbor gondolom elfér még
3.- lauimi szombat-vasárnap
4.-Móni sz.-vas.
5.- Tby sz-vas
6.- Blue (50%) sz
Csak szombat. Ha mentem egy kört, akkor majd Istit keresem telón merre jártok, de előtte még van egy nagy bajos feladatom a házamnál Adonyba.
IMÁDOM!
Ez is 0 km-esként lett véve, és jelenleg 57500 van benne.
október 5.-én mehet iskolába, mert betölti a 6. évét.
Nekem régi álmom volt, bár még a régi tetszett akkor - de ugye k4-k5-től már az új idommal gyártották, és k9-től ismét új az idom. (az már nem is tetszik)
Nekem szükséges volt a nagyobb gép, mert ugye anno még rohadt sokat mentem egy évben (az átlag 25.000km simán megvolt) és felcuccolva, utassal a Gs-em (25kw-os) csak szenvedett nagyobb tempónál, aminek általában 137km/ó-nál vége is volt.
Ez felcuccolva, utassal pikk-pakk...na jó..még egy pakk 200-nál van szóval azért a 86 paci teszi a dolgát.
Eddig semmi gondom nem volt vele - csak úgy mint a csapatban senkinek.
Gyári lánc 25.000-nél kuka
Most RK van fent, láncolajzóval.....és még mindig az RK van fent....vagyis ebbe már 32.000 van, és most áll középen.
(a láncolajzó nem hülyeség. Én is rosszul gondoltam, hiszen mikor elsőre megláttam röhögtem rajta....de itt a bizonyíték. Eriknek ha jól tudom már 50.000 van a láncába. Itt egy link róla: http://www.akmt.hu/sufnituning...
A gumik olyan 14.000-ret bírnak....
Mindegy hogy RoadAttac, Bridgestone....stb.
Most Pirelli Angel GT van fent - amire eleve többet ígérnek....hát kíváncsi leszek:-)
Szelephézagolás 50.000 előtt....addig csak elég volt rátenni a gépre. (Prop-tech)
A gyári csővet, mikor megtdtam, hogy a boltba 180.000ft az ára lecseréltem egy sport dobra (HANDÓ féle) 36000-ért....így már hangja is lett.
De itt van egy leírásom, hogy mikor mit csináltam rajta:
http://www.akmt.hu/bluebandit....
Szóval nem bántam meg.
Egy pici magánhülyeség van benne ugyan, mert azért az 1250-es jobb lett volna így utólag - hiszen jóval tartósabb (3000-ret pörög 100-110-nél) de féltem a nagy ugrástól....500-ról 1250-re ülni.
És ugye egy nagy szerencsém is volt, hogy jó áron elment a GS....kitudtam fizetni a maradék hitelt, és még maradt nálam 140.000ft, amiből letudtam tenni a különbözetit (nekem ekkor A-korl volt), és a Hollósnál még akkor volt akció, hogy csak 99.000-ret kellett befizetni, a többi hitel.
BÁR a hitel 100 hónap volt, amiből még jelenleg is van 30 hónap....
és a kezdeti 25.000-res törlesztőm most 41-45 közt mozog....a qurva CHF miatt.
Bár az is igaz, hogy a forintra veszem, akkor már az elején is 37 lett volna....
AZ ÜLÉS?
Az ülés 2 részből áll.
úgy vannak összecsavarozva.
És ha a GS-re gondolod akkor nem, mert a Bandité szélesebb
Ha a lépcsős kialakítás teszik, akkor ezt meg lehet csinálni otthon is akár ha van anyagod, amivel újra tudod húzni. (vagy irány a kárpitos) hiszen csak ragasztó, szivacs kell hozzá......és ha megvan a forma, próba...akkor egy kárpitos 7-10e-ért megcsinálja neked.
1.- isti55 sz.-vas.
4.-Móni sz.-vas.
5.- Tby sz-vas
Levizsgázott a vasam reggel, megint van rajta 2 év, konkrétan féket, index, lámpa, féklámpa, duda néztek és hali.
Amit érdemes tudni, amennyiben az időszakos vizsgálatot a lejárta előtti 30 napon belül végezzük el, akkor a forgalmi engedély érvényességét nem a vizsgálat idejétől, hanem az előző vizsga lejáratától hosszabbítjuk meg.
Azért ez egy kicsit korrektebb és szabadabb kezet is ad, nem kell az utsó pillantig várni!
Majd visszaolvasok, mit rosszalkodtok itt, meg ki nem töltötte ki a reglapját!
1.- isti55 sz.-vas.
4.-Móni sz.-vas.
de majd megoldjuk valahogy a "kóvájgás" elkerülését
1.- isti55 sz.-vas.
Gurulni nem biztos h akarok, inkább iszok.
GS 500 fórum istinél
1.- isti55 sz.-vas.
2. - perik sz.-vas. -azért egy üveg vörösbor gondolom elfér még
hirtelen válaszok:
van hely (sátoroknak bőven, a házban max élre fekve alszunk.)
nej, barátnő is szívesen látott vendég
(más márka sem kizáró ok. a kapunál majd lízingelnek 30 m.re egy gs-t )
bemásoltam a beharangozót az adatlapomra, hogy ne kelljen visszalapozni...