Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gs-t miért nem használod?
Ha már benzin és km-nél tartunk. Az erdélyi 5 napos túrán asszem 38e ft körül volt a tankolás, a szlovák-zakopane kanyar is volt biztos vagy 20 rugó benya, ha nem több, de majd ataa jól megmondja
Volt egy hátsó gumi a cbr-n 35e, olaj-olajszűrő-lev.szűrő gs-en és még hátra van egy szimcso és olajcsere a telóba. Ja és valszeg a cbr-n a lánc is cserés lesz, de leszarom ezt idényt még ki kell vhogy bírnia a régivel.

Melóba idén nem sokat jártam motorral, inkább bringa, abban viszont most néztem idén már 3076km van, és az viszonylag kevéssel elmegy. Ha nem bringáznék, valszeg már én is átléptem volna a 100 ropit bőven.
Szóval geci drága a benzin, maradjunk ennyiben.
MZ /ETZ..az passzol...22mm-es a jó...a többi a kormánysúly kérdése
..de ha vettél szólj ,hogy melyik volt a kényelmesebb..mert van eltérés..
Na jelentem első lépés megtéve.
Kárigény beadva az üllői önkormányzathoz.
Viszont az lenne a kérdésem mivel kormányt kell cserélni hogy milyet vegyek rá ami nem nagyon rázós?
nyugi. már biztosan kiszámolta,hogy ha 10 év alatt tenné bele a hatezret ..kikanalazva.. zsírnak vagy valamire még biztosan jó..
Képzelem mi lesz ha elterjed ,hogy a szar voltaképp finom:)
Volt olyan év ,hogy 1200 km ment a motorba..két pecsételés között:)
idén sem lesz sokkal több..sajnos..
Az egyik professzor mondta: a jó jogász általános véleménye, bármely kérdésről ez: "Attól függ..."
Elég lesz neki, legfeljebb majd arra hivatkozik hogy a mértékegységet nem adta meg, csak a számot. Egy jogász mindent kimagyaráz.
Mivel az eddigi másfél év alatt elértem a 4.500-öt, így bízom benne
Mondom én, hogy menjél statisztikusnak (vagy politikusnak akár)
Egyből lenne elég pénzed
Meg nekünk is
Biztos elég lesz a 2 év?
Kereskedelmi trükkök tantárgyból vagy gyenge.
"Én már a harmadik olajamat gyalázom"
Nem azt írtam hogy 3 szettet fogyasztottam el, hanem 3 szett volt benne és használom. Egyébként a tavalyi idén még 3000-et elment, aztán a második kicsit több mint 6000-et, a harmadikat meg nemrég cseréltem. Vili?
megbontja a hengerfejet, akkor ott a harmadik
Én is.
Még 2 év, és elérem
Sokan 10ezer felett mennek évente, de minden 10éves motorba 20ezer km van. Most már értem miért voltam gyenge matekból
Gondolkodtam én is ilyesmin, de akkor ezek szerint félreértettem valamit...
Tehát mondjuk adott esetben a TAVALY lefutott 5.999 km után idén mész még 1 km-t, cserélsz: 1. olaj. Jól hangzik, hogy az az első olajcsere idén, de azért többségében nem idei futás miatt kell cserélni. Futsz megint 6.000-t, cserélsz a 2. olajra. Ez eddig összesen 6.001 km és az idén futott km-ekre nézve a 2. olaj. Meg még a 10.000-ből ami lejön, az a 3.999 km, ennyit futott az IDEI 2. olajad.
Most vagy neked kéne elmenned a kormányhoz statisztikusnak, vagy én nem értek valamit
Nem is lenne csoda, mivel nem matekszakon végeztem
Na tessék! Ugye aki szintén megteheti...
Ha eljöttetek volna Zakopánéba, még ennél is több lenne...
Én 10000-hez közeledek
Én már 8000 környékén járok
Most tartok takán 4500 km-nél.
szar év.
Időhiány.
Már 6002 km-nél is kijöhet a három, zsenikém.
Például a tavalyival még mész egyet, aztán csere, mész 6000-et és megint csere. Máris megvan a 3. Persze az esetemben nem volt ilyen szélsőséges.
Akkor hogyan jön ki a 3. olaj? Nem 6.000 km-enként kéne cserélni?
Dehát valljuk be ennyi pénzért nem sok jobb dolgot csinálhat az ember! Mondjuk vehet még belőle nutellát vagy elmehet valami piros lámpás lebujba :D