Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már bejelentkeztem
Úgy néz ki, Móni, Xj és párja, Fez és párja és jómagam is jövünk... te meg kötelezően, kell a higgadt fej
Hát én sem tudom mit csináltak, de 40e kezdték és az utolsó befizetés majd 100 e volt.
Csak a titing kedvé-ért!
http://youtu.be/3UV2bcuIXoE
Nem hinném, hogy egyedül fogok menni...ne is reménykedjetek!
nem értem ezt a 2-3 szorosára emelkedett törlesztőrészleteket
én 7 éves futamidőre vállaltam a vasat. az első év után kb. 40%-kal emelkedett a havi törlesztő de nem többszöröse ! nem eggy bódottság , de még kezelhető. igaz nem 0 ft-tal hoztam el .
a forint-árfolyam párszáz ft külöbséggel jelentkezik.
Villamharito.Neiem anno tiz eve fater kiadta hogy ussek le tovig a foldve egy garom meteres zartszelvenyt.furan neztem de megcsinaltam.nem volt kellemes.najd jott egy villanyszerelo es rakotott valami vastag sodronyt vagy drotot.azota nincs gillam.
Beszéltem Sándorral, Józseffel meg Benedekkel és megcsinálják helyettem.
Aha.
De szerencsére felhők közt ment a dolog...nincs biztosítva a ház, szar lenne ha egy kósza villám lepippantaná a tavaly rakott szép új tetőnket.
Tedd zsákba inkább télire!
Köszi! Most nézegetem a radar képeket, lehet hogy itt nálunk nem is lesz semmi. Pedig jól esne egy kis eső erre is.
Kicsit hűét a levegő, de jó párás lett. Egy biztos, a párás 32 fok szarabb mint a száraz 40.
Most kereszthuzatot csináltam, és ventillátorral tolom ki a meleg levegőt az ablakon.
A szomszédok biztos nem néznek hülyének...
Szóval a légkörben nagy az elektromágneses aktivitás?
Súrolt minket.
Esett az eső, volt sok felsőlégköri vakuzás (szerencsére nem csapkodott le), de semmi durva. Az előbb mentem ki és néztem hogy villog a távolodó viharfelhő.
Alap hogy max 5 év.................és az is necces.10 évre ki tudja mi lesz?
Én simán kifizettem 2009-re.20-25e köztivel.Igaz nem alap kezdővel.
Ataa! Milyen felétek az időjárás? Vihar?
Nem vállalta felül magát, csak a 8 év alatt majd 3*osa lett a törlesztő. Mocskos dolog a hitel oszt kész!
És jó túrázást!
Dehogy, már én is bejelentkeztem Istihez, meg úgy tudom Krissal is.
Oké, gyere csak, lehet ez lesz az utolsó találkozód a gs-el.
Én majd akkor jelzek, ha biztos! Sátorom van, szóval ha tényleg akad hely bőven, akkor nem lesz gond, csak a kib... meló miatt nem akarok olyat ígérni, amit nem fogok tudni betartani.

Szeretnék menni, szóval lehet velem számolni, de még nem tuti! Majd remélem a hetén már meg tudom mondani biztosra!
No én holnap reggel húzok Erdélybe 10 napra túrázgatni, ugyan most nem motorral, de remélem az is jó lesz.

Addig is mindenkinek jó gurulásokat!

Jut eszembe a Zakopane-s brigádból csak Móni jön Istihez? Ataa, Lovi? Krissal csak nem hagyod, h Móni egyedül jöjjön, nagy lesz neki a kísértés ennyi kandúr között?!
Hülyén vette fel...............érezhetően erőn felül.
Uhh..............
Már így is úgy kell elrugdalni a raktárból az ilyesmi néniket................kérdés mé pont ott mé nem a túloldalon?
Mer itt volt szabad hely...................bassz ez egy ajtó..................ide nem állunk................meg a 20 centis RAKODÁSI TERÜLET nem zavarja?
Nem itt nem kell fizetni.
És ha rááll egy kamion amit háromnegyed órát pakolok?
Akkor háromnegyed óráig óbégatok hogy gyerek van a kocsiban.
Most a legviccesebb istenbarma azért áll az ajtóba mert ott van árnyék...............2 óra mulva meg tojást sütök az ajtón mert a nap mozog így már nincs árnyék.
Szal a túloldalt a korlátnál nem zavar.
Még két év, és 1,6-1,7 körül lett volna még nekik. 1,1 körül ment el a kocsi, most találják ki mi legyen a többivel.