Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes!
Jól látom, hogy a térded is be van dagadva? Tuti nem hagyom mostantól otthon a térdvédőm, de kesztyűt is veszek rendeset, mert a nyárim egy röhej...
Bejelentetted valahova? Ha nem volt kitáblázva és nem volt figyelmeztetés, pláne körbekerítve, akkor bizony ez kártérítés...
Ezek az utak nagyon sz*rok. Tegnap beszéltem egy ismerősömmel! Ment az új céges volvojával mikor is egy csatornafedél jóval feljebb volt az út szintjénél , pedig az út új volt! Már későn vette észre , fékezett de kb 20-25 kmh val átment felette. Pont elkapta az olajteknőt ami darabokra tört , az olaj egyből elfolyt. Semmi tábla nem volt , hogy figyelmeztessen , de másnap már azért ki volt rakva....
Ja, bár anno estem el a simsonnal de ennyire akkor sem csesztem össze magam.
Szép színes lettél
Azért annyiból jó, hogy nem gipsz van rajtad vagy mindenféle csavar...
Mindez kb 35-40 km/h sebességnél
Jaaaj, nem néz ki vmi szépen, de még jó, hogy ennél nem lett komolyabb bajod!
Azanyádmindenit, ez durva !
Az eleje sem semmi, de a végére bemelegednek.
Szívesen megnézném azt az országot, de ezeket elnézve be nem tenném oda a lábam. Ahogy ezek vezetnek !
Az egyik kedvencem, amikor egy ilyen autós kamerán az látszik, hogy az ember nagyot fékez a teljesen tiszta úton (kereszteződés sincs sehol) és egyszer csak keresztbe átszáguld egy TANK !
Nálam ez a végeredmény.
Motor: tank meghorpadt,plexi karcos lett,jobb oldali idom ülés alatt elrepedt, fékkar és fékolaj tartály megdarálódott.
Ez nagyon durva
Egy törpének nem lehet hormonzavara?
Na ez az amit nem lehet így hagyni... rendőr, jegyzőkönyv, útkarbantartásért felelős személy, mindenkit meg kell baszni, ilyet nem lehet csinálni... Érden is minden tiszta Balkán...
sejtettem
ezzel a magassággal már kiestél a törpék táborából elég erősen
MI történt meg vagy azért?

Ja és a lényeg, mi van a motorral?

Na most komolyan, mi van veled?
Hát nekem az a hétvége elég szívás a gyerekek miatt, de nem mondok se igent, se nemet egyenlőre...
Mi a végeredmény, "élőerőben és technikában"?
Tegnap fél egy körül le kellett szaladnom Üllőre.
Mondom olyan meleg van elég a farmer, motoros csizsma, motoroskabát.
Mentem űllőn egy kis utcában, ment előttem egy platos Boxer, de lassan, egyszer csak gondolt egyet fékezett és index nélkül bekanyarodott balra. Mondom kikerülöm jobbról, kihúztam a kormányt és abban a pillanatban láttam meg hogy útfelbontás van és az állat parasztja csak a táblatalpat rakta le táblát már nem
Próbáltam kikerülni de nem sikerült, megdobta az első kereket és már repültem is.
Ha felveszem a nadrágot semmi bajom nem lett volna , én f...z
Hú ez nagyon durva! Rossz volt végignézni , főleg mikor kisgyerekek is veszélyben voltak. Mondjuk a fekete ladás sem volt semmi!
Az elején szinte vártam, hogy a buszmegállóba szálló kocsiból kiszálló jólszituált úriember inzultálni fogja a bácsikát, mert az összekarcolta a motorháztető fényezését...
... és szeretnék ilyen reflexeket, mint annak az első kamionosnak - meg néhány másiknak is van
... és sose szeretnék így kiszállni egy Ladából vagy egy teherkocsiból, mint a végén az a két szülinapos
jól felismerte a youtube linket

http://www.youtube.com/embed/5...
ez durva, van benne két motoros is, de a többi durvább... boldog szülinapot mindnek!

http://www.youtube.com/embed/5...
Egy kicsit részletesebben lehetne?
Na sikerült a tegnap estémet a balesetiben tölteni.
Ha okosak vagytok akkor tanultok a hibámból és akármilyen meleg is van felveszitek azt a kibaszott motoros nadrágot.
Ja meg a kesztyűt és nyakig becipzározzátok a kabátot is.
GS 500 fórum istinél [119670] hsz.
1.- isti55 sz.-vas.
2.- lauimi sz-vas