Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...a Dunába...
Anyám egyszer azt mondta , hogy ne feleseljek!
Azóta decivel iszom a pálinkát
Belökni? Mit?

Egy felest?
szerintem a rendes hang= rendesen forgat az önindító
utána csak kerregett= indítórelé kattogása (legyengült akksi)
gondolom én de ki tudja
Belökni egyszerűbb...
Amikor már nem volt 100-as az aksim, akkor a lámpák ugyan világítottak, de az önindító csak kerregett... aztán azt sem, mehetett töltőre vagy bikázhattam.
Persze ez csak az én véleményem.
Forgasd át a benzincsapot, aztán nézd meg, van-e szikra, ... mi az, hogy az önindító kerregése csak és mi a rendes hang?
Sziasztok, ma reggel nem indult be a GS. Az első 1-2 szivatós indításkor még rendes hangja volt. Utána viszont már nem, csak az önindító kerregése. Az akku jó, lámpa világít. Benzin van. Remélem csak a gyertya lesz...
Mint ahogy eddig mindig:)))))))))Egy a lényeg,legyen hideg a sör és ne fogyjon el.Na jó ha van pár liter fügepálesz,az sem baj.
Ehh,majd jól beszlopákoljuk Alig van időm valamire,kissé szétestem így az utolsó napokra Ma megtámogattam állambácsit 130e ft regadóval,holnap még 21e........ocsmányiroda
Na végre felbukkantál, Neked jövök pár sörrel Ataa meg még többel...
Szar időtök lesz ahogy nézem.
Én,a horvátokhoz 1 hétre
GTotto......Hívj fel megbeszéljük
Azért nézd meg a felnit milyen a belső kialakítása..
Gyanítom hogy működhet a dolog, én éppen ezért viszek magammal egy tartalékbelsőt ha túrázni megyek (kis jóindulattal elöl hátul fel tudnám használni).. amilyen utak vannak bármikor szétvághatom a felnim, és akkor végső megoldásnak csak a belsőgumi marad, hogy lábon hazaérjek
Egy tubelles felnire tehetek e fel tube type külső gumit, ha kiveszem a belső nélküli szelepet a feniből, és teszek bele belsőt? :)
Egy itteni boltos eladó szerint nem, mert más az ive az érintkező felületeknek.
De sztem nincs akadálya...
Hazafele Békés megyébe!
Hello
Hétvégén valaki valamerre?
Hát a posta egyszerűbb lenne, a doktorúr hsz-ából azt veszem ki, hogy ez volt a Te motorodon, így gondolom meg tudod állapítani használható-e? Természetes nem új terméket várok, és tisztában vagyok a használt portékák veszélyeivel.De szemre úgysem tudom megállapítani, mennyire működőképes. Ha nincsen nagyon szétkopva a tűszelep, és a membrán is jó állapotban van akkor talán jó lehet.
És kb mennyi lenne az ára?
Így azért könnyebb, mint végigtekerni és nézelődni. Házszám nem kell, köszi, elég lesz ennyi
Holnap elmegyek és nézek egy ház számot
A gombai és a bocskai közötti részen , ki is van írva hogy férfi szabó.
Valami közelebbit esetleg? Nem annyira rövid az a Liliom utca
én a te érdekedben akarom így adni.....ha átvizsgálod az a biztos...postán küldhetek bármit
Liliom utcán lakik a srác, műszerfalakat, autó kormányokat, autó üléseket bőröz marha szépen.
Nem személyesen adja át, csak személyesen vizsgálja át... de gondolom, postán is elküldheti.