Idén az eddigi egyetlen többnapos-családos-miegymásos nyaralásomat augusztus 26-tól szeptember 1-jéig foglaltam le.
Úgyhogy a titing-koncerthez a karmester nem tud csatlakozni...
Gondolom, örültök
Hát ez tök jó, élő titing koncert lesz.
Előre is köszönjük a szervezést, én szeretnék menni, de ha majd 100%-ra tudom mondani beírom. Van jelentkezési határidő?
Ideseim ! T. GSöccá fórumlakók, és szerzetek. (törpök, törpék , ogrék, tündék ect.)
Valamelyik guruláson beszéltünk , egy fórumos, kajálóspiálósdumálós összeröffenésről, és a napokban valaki érdelődött, hogy áll a dolog.
Mostanra tudom a beosztásomat (és a lemondott túrámat )
Amit össze tudok hozni nagy-nagy szeretettel !:
-Aug.31-szept 1. (szo.vas) PÁTKA, Vargahegy.
Családi ház 1 fürdőszobával, nagy kerttel sátraknak. (2-3 ember a házban is elfér.) Szomszéd nincs közel
Szo estére főzök egy laktató vacsorát, v.nap reggelit az ittalvóknak.
Söröket behűtök. A kaját 1500-2000ft/fő összedobjuk a sör (beszerzési ár) becsületkassza. Sütit, páleszt aki hoz megköszönjük.
Szombaton 12h körül már nyitva a kapu .
Lehet csillagtúra, vagy begyűjtöm valahol a közelben a társaságot, de lehet rászervezni programot, gurulást. Tipp: a velencei tó pl.
egy köpésre van ide.
Egyébb óhaj-sóhaj emilben szívesen.
A létszám miatt viszont kéne egy nyilvános lista !
innen másold
GS 500 fórum istinél
1.- isti55 sz.-vas.
Hétfőn: Gödöllő- Kehidakustány, ma pedig haza! Több Gs el is találkoztunk ma hazafelé! Jó a gép, de ez az ülés átalakítás engem is érdekel (érdekelni fog!) !
A ford számmérő jó buli lesz, mert peremezve van összreakva, ezért én tuti nem nyúlnék hozzá, csak ha nagyon kell, konkrétan nem csavarral jön szét, hanem le kell feszegetni,majd összerakni is nagy buli... Km. órához még nem kellett nyúlnom hálaistennek...
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy a GSen szétszedném a két műszeregységet, mert koszos az üveg belülről. A ford.mérőt már leszedtem, de nem tudom szétszedni.
A km óra hátsó csavarjai meg üresen forognak, hogy tudnám rákapatni a csavarra a tetejét, hogy elinsuljon lefel? Köszi :)
Én egy hete írtam mélt egy plató oldalt áruló balfasznak 2 napja meg utánfutó kerékagy-at áruló agyhalottnak.
Semmi különöset csak hogy meg e van és el is adja e?
Válasz?
Semmi.
A platóoldalast fel is hívtam de azt se tudta miafenét rakott fel,meg e van,viszik e el tőle van e hozzá hátfal is.
Semmi..........mintha a majomházból az orángutánokat hívtam volna.
doktorúr se sz. - se v.
Idén az eddigi egyetlen többnapos-családos-miegymásos nyaralásomat augusztus 26-tól szeptember 1-jéig foglaltam le.
Úgyhogy a titing-koncerthez a karmester nem tud csatlakozni...
Gondolom, örültök