Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah,már látom Vecsés!Hááát az...
De miért is csak személyesen?(Bár a döntésedet tiszteletben tartom.)
Ez attól függ hol laksz!
A dunántúlt az beválalom, bár én vas megyei(felsőszölnöki) vagyok, így szinteminden messze van!
Nem is emlékeztem, hogy még azt is lecserélted a plasztikai műtét során
Lassan egy 10-20 évet simán letagadhat a géped
Az újabb tipusoknak kicsit más a szívócsatlakozása a légszűrőhöz és szívócsonkhoz.......és még néhány elektromos kütyü.
nekem van karburátorom 90-es évj. személyes átvizsgálás után adom csak.
A Dipshit javasolta Bandit-os fórumon írták, hogy foregon is vett ilyen lajosos izét, és hogy nem vált be neki
Kiről van szó? Hallottam már mástól is, hogy van Monoron egy kárpitos, de csak ennyit mondtak róla
Sziasztok!

Nemrég vettem egy GS 500-as mocit, egy elég leharcolt állapotban,ezért szeretném egy picit feljavítani.
Ehez szükségem lenne egy karburátorra, mert ami rajtvan azon már minden el van kopva, még a tengelyvégeken is a falslevegőt szívja.
Szóval nincs-e valakinek eladó (használható) karbija?
Illetve az újabb karbi(2004-től), jó lehet e a 90-es évjáratú motorra?Tudtommal azon már valami elktromos kütyük is vannak.
Bontókban már érdeklődtem, de vagy nincs, vagy nagyon rossz, vagy nagyon körülményes.
Előre is köszi!

üdv:Tomi
2000-ért lehet venni fa....a üléspárnákat kerti székekhez, a helyedben vennék egyet és fel celluxoznám rá
De a viccet félretéve van egy srác monoron is aki foglalkozik bőráthúzásokkal és szerintem áthúzza az ülésed is, és lehet nem kerül egy fél vagyonba.
A tommot-hoz képest ez az "olcsóbb" 24.000 Ft-ot jelent. Ha a motorom értékét nézem, még így is jelentős hányadát tenné ki
Asszem a Somoto olcsóbb.

http://somotokarpit.hu/somoto_...
Egész más fizimiskája lett az ülésnek, szerintem a szivacsozáshoz is hozzányúltak.
Az átszabás ebben az esetben mit jelentett? Egy sima másik kárpit kevés lenne, inkább azért kéne valami módosítás, mert én csontos és hosszú vagyok, az ülés meg vékony és öreg... a lehető legrosszabb párosítás.
Bandit topicban a Maxxynak van valami jó varrónője aki jutányos áron átszabta a Bandit az ülését, és azt hiszem a topicból mások is csináltattak már nála ülést. Egy próbát megér, érdeklődd meg.

Tommotéknál szerintem az ár felét az életérzés teszi ki, amit az üléssel együtt megvásárolhatsz
No, megjött a tommot "általános" válasza... szerintem ez nekem egy csöppet drága
"Az alapár a következőket tartalmazza: mindkét ülőfelület teljes átszivacsozása, súlyra való beállítása, és a szivacsozásból kialakítható bármilyen komfort növelő extra kialakítása, például deréktámasz, előrecsúszást gátló emelés, púp, alacsonyítás, emelés, szélesítés, keskenyítés, és így tovább. Tartalmazza továbbá a teljes ülés új üléshuzatának elkészítését a kiválasztott színű, illetve struktúrájú alapanyagokból a meghatározott design szerint, megkötések nélkül annak érdekében, hogy az ülés teljes mértékben passzoljon ízlésvilághoz, és ergonómiai adottságokhoz.
Az alapár 69.990 Ft, ami tételesen a következőképp tevődik össze: átszivacsozás/ülőfelület: 17.490 Ft, komplett áthúzás: 34.980 Ft."
Részben
2kor*
Hát igen! Annak a jó! Meg annak is aki már 2-kör haza mehet

Jó annak aki még alhat ilyenkor!
Na miaz? Még alszotok?
Blue írt a GS" történetéről"
http://www.akmt.hu/gsoldal.htm...
Te tudod.
Én bebetonoztam magam.
Ha nem nullázom a blokkot.
Én is mintha gépkönyvében olvastam volna. De akkor lehet , hogy csak álmodtam!
Két év múlva, még nagyon pályakezdő fiatal leszek.. nem hiszem hogy milliós motorba fogom tudni tolni a pénzem.. nem is tűnik ésszerű lépésnek. Több olcsóbb motor ugyan ilyen végösszeggel még csakcsak, de igazából az is tiszta hülyeség lenne anyagilag..hosszútávon meg pláne. Szerintem 2015 őszéig biztos marad a Divi, ha motorozni fogok (és nem töröm TK-ra).. utána meg majd elválik mi lesz.
2 milla+reg már most is.ez 6600 euro.Még két év és lesz 1 milláért is.
Amikor én kerestem street-et kétéve 5000 alatt csak törött volt és a minimum a 4500.
Ma már 4700-tól kezdődnek.

Még két év és lesznek ilyen áron 800-asok.