Azért ez ma, 'kishazánkban' nem feltétlenül evidens.
Persze ettől még szerintem is állniuk kellene, kivéve ha a tagnak nincsen jogviszonya. (magyarul nem fizeti az egészségbiztosítást, kivétel az életmentő beavatkozás)
Szia. Szerintem még most jelentsd fel az útkezelőt. A kórházban felvették az adataidat és ez alapján fog küldeni az OEP egy levelet kb.1 év múlva, hogy nyilatkozz, ki volt a hibás. Utana fog jönni a számla. Nekem 2008-ban 140 ezret küldtek egy varratért. Azóta minden balesetem otthon történik.
Én amikor azt hiszem, hogy éppen nagyon kemény vagyok, akkor néha motorozás előtt megütögetem az aszfaltot és tudatosítom, hogy hiába van meleg ugyanolyan kurva kemény, de még én is néha kretén vagyok és lehagyok magamról ezt-azt... pedig nem kéne...
Meg tudom érteni azokat a srácokat is. Fiatalok, adrenalint akarnak. Viszont nem érdekli őket, hogy be legyenek öltözve. Meghalnak, ha póló-papucs kombóban zuhannak a motorról.
Mi is bár hova mentünk, csak felöltözve, 40 fok ide 40 fok oda! Balaton környékén úgyis divat az úszó nadrág-papucs-bukó-1000 es sport moci kombináció! A héten sok ilyet láttam!
No hát pont erről a beöltözésről beszélgettünk nem is oly rég. Sokan hülyének néztek, amiért a 40 fokban is felveszem a cuccokat. Ma is így volt, csizma, kesztyű, protektoring, sípcsontvédős térdvédő.
Hétfőn az ezer fokban Erdélyből hazafelé jövet full cuccban. Bőrgatya - kabát stb. Mindenem folyt a víz, de a motorozáshoz hozzátartozik.
Murphy szerint pont akkor fogsz taknyolni, vagy elütni egy fasz, mikor nincs rajtad védőcucc és sajnos nem kell messzire és gyorsan menned, nagyot esned, h a plazúr lejöjjön, nyáron az meg qrva szar tud lenni.
Simán estem már pofára.Még jo hogy akkoris bőr volt rajtam.
Télen fájt pénzben a javítás de üsse kavics a képeket látva inkább nézem a ruhán a lukakat.
Többnyire
A kivételek közé tartozik, ha kis utcában mész, egy platós kocsi index nélkül balra fordul előtted, és 35-40-es sebességgel gödörbe hajtasz...
... bár kétlem, hogy ez így benne lenne a KRESZ-ben
Annyit jobb, ha máris leszűrök, hogy körültekintő sebességválasztás meg útviszonyok-beláthatóság vizsgálata... szóval, remélem, én most az okos leszek, bár jobban örültem volna, ha te is az vagy.
Mindenkinek jobban esne, ha nem esne
Ha gyorsan mentél volna, akkor nem sebekkel mennél a rendőrségre, hanem gipszben vagy zsákban.
Az inkább a kérdéses, hogy szabályosan előztél-e jobbról, legalábbis ha ezt firtatnák, már jogosabbnak tűnhetne az "Ön így járt" hozzáállás a részükről. Szerintem.
Ja a jobbos eléggé, azt mondta a doki vérömlenyes , jegeljem ls ha 4 nap alatt nem lappad le menjek vissza felszúrják.
Nem jelentettem be sehová mert hihetetlen hogy egyenes uton ilyenbe esek el, ugy is azt mondanák ismerve a rendőrséget hogy biztosan gyorsan mentem.
a francba samy!...jobbulást!
tartsd minél kevesebbet leragasztva....hamarabb hegesedik....mint gyakorló donorszerkós mondom.....én ezzel legalább 3 napig nem szoktam motorozni...de közben renoválom......húúúú és a plexi is
Viccet félre téve nagyon kellemetlen sérülés.
Azért ez ma, 'kishazánkban' nem feltétlenül evidens.
Persze ettől még szerintem is állniuk kellene, kivéve ha a tagnak nincsen jogviszonya. (magyarul nem fizeti az egészségbiztosítást, kivétel az életmentő beavatkozás)
Samy! Mihamarabbi gyógyulást!
Mi is bár hova mentünk, csak felöltözve, 40 fok ide 40 fok oda! Balaton környékén úgyis divat az úszó nadrág-papucs-bukó-1000 es sport moci kombináció! A héten sok ilyet láttam!
Hétfőn az ezer fokban Erdélyből hazafelé jövet full cuccban. Bőrgatya - kabát stb. Mindenem folyt a víz, de a motorozáshoz hozzátartozik.
Murphy szerint pont akkor fogsz taknyolni, vagy elütni egy fasz, mikor nincs rajtad védőcucc és sajnos nem kell messzire és gyorsan menned, nagyot esned, h a plazúr lejöjjön, nyáron az meg qrva szar tud lenni.
Jobbulást és gyors felépülés kívánok.
Télen fájt pénzben a javítás de üsse kavics a képeket látva inkább nézem a ruhán a lukakat.
A kivételek közé tartozik, ha kis utcában mész, egy platós kocsi index nélkül balra fordul előtted, és 35-40-es sebességgel gödörbe hajtasz...
... bár kétlem, hogy ez így benne lenne a KRESZ-ben
Annyit jobb, ha máris leszűrök, hogy körültekintő sebességválasztás meg útviszonyok-beláthatóság vizsgálata... szóval, remélem, én most az okos leszek, bár jobban örültem volna, ha te is az vagy.
Mindenkinek jobban esne, ha nem esne
Jól teszed, bár csak én sem lettem volna ekkora hülye.
De hát erre mondják hogy okos a másik kárán, hülye meg a sajátján tanul
Eddig hülyének éreztem magam hogy rákaptam a 40 fokban bőrgatyára.
Törés van?
Az inkább a kérdéses, hogy szabályosan előztél-e jobbról, legalábbis ha ezt firtatnák, már jogosabbnak tűnhetne az "Ön így járt" hozzáállás a részükről. Szerintem.
Nem jelentettem be sehová mert hihetetlen hogy egyenes uton ilyenbe esek el, ugy is azt mondanák ismerve a rendőrséget hogy biztosan gyorsan mentem.
tartsd minél kevesebbet leragasztva....hamarabb hegesedik....mint gyakorló donorszerkós mondom.....én ezzel legalább 3 napig nem szoktam motorozni...de közben renoválom......húúúú és a plexi is
Viccet félre téve nagyon kellemetlen sérülés.