Esetleg értsd úgy, hogy "Mivel Ausztriában élek, ezért ha úgy olcsóbb neked, e-mailen is írhatsz, és szinte azonnal tudok válaszolni is, mert nem köt le annyira a munkám, hogy ne tudjak bepötyögni egy választ az okostelómról."
Szerintem így értette
Ha valakit érdekelne egy tuti biztos pár ezer km-es CBF 600, az szóljon. Egyik ismerősöm fogja hamarosan meghirdetni 1 380 000 induló árral. Újonnan vette 2010-ben de alig használta így most megválna tőle. Még nem láttam a vasat, de ha felkerül a netre, belinkelem.
Hát ez qrva jó http://www.kepesmotor.hu/honda...
"Mivel Ausztriában élek ezért e-mailen is elérhető vagyok. Szinte azonnal tudok válaszolni."
Miért ba...eg itthon nincs internet? Ekkora hülyét
A kormány egy részét és a műszereket legalább megvédi a bogaraktól.
Ha pedig nagyon lehúzódsz, mint a fullra beöltözött rizsrakétások, kevésbé érzed a menetszelet. A nyakad viszont belepistul jó hamar. Tudom, mert nekem is olyan plexim van.
Sokat állt esetleg? Mert akkor hajlamos lemerülni. De ha rendszeres használat alatt csinálta ezt akkor azon már csak a piócásember segíthet. Egy töltést meg lehet próbálni, aztán ha 1 héten belül újra lemerül, akkor cseréld, mert utána mindig akkor fog cserben hagyni amikor a legnagyobb szükség lenne rá...
hát, nyár elején vettem a motort,akkor az eladó azt mondta, hogy 2013 elején lett cserélve az akku, ezért furcsállom...
mindegy, holnap beviszem, megnézik,, ha menthetetlen akkor jön egy új bele. a típusát nem tudom fejből...
sziasztok,
nem tudom hova írjam a kérdésem, ezért írom ide. Érdekelne, hogy ha GS 500 E-re veszek egy túraplexit, a 8-12E Ft-ost, mennyiben befolyásolja a szélvédelmet?
Szerintem így értette
http://www.kepesmotor.hu/honda...
"Mivel Ausztriában élek ezért e-mailen is elérhető vagyok. Szinte azonnal tudok válaszolni."
Miért ba...eg itthon nincs internet? Ekkora hülyét
Ha pedig nagyon lehúzódsz, mint a fullra beöltözött rizsrakétások, kevésbé érzed a menetszelet. A nyakad viszont belepistul jó hamar. Tudom, mert nekem is olyan plexim van.
Kuton leállítod ujra már nem indul.
mindegy, holnap beviszem, megnézik,, ha menthetetlen akkor jön egy új bele. a típusát nem tudom fejből...
Én míg újat nem vettem indulás előtti este rádobtam töltőre, másnap tök jól működött, de utána elhervadt.
nem tudom hova írjam a kérdésem, ezért írom ide. Érdekelne, hogy ha GS 500 E-re veszek egy túraplexit, a 8-12E Ft-ost, mennyiben befolyásolja a szélvédelmet?
üdv: Anti
És ezt rögzíti a board computer is.
7000 4.2.... 7000 felett tartósan nem megyek
8000 felett lehet 6liter is
Holnap csak 4000-g pörgetem és lehet termelni fogja.
Ha nem, akkor majd mások megmondják
este megnézem még