Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont osztrák telefonszámot adott meg, amit innen nem szívesen hívogat az emberek x %-a. Mailt könnyebben írnak, és olcsóbb is.
Ez tökéletesen igaz itthon is.
Esetleg értsd úgy, hogy "Mivel Ausztriában élek, ezért ha úgy olcsóbb neked, e-mailen is írhatsz, és szinte azonnal tudok válaszolni is, mert nem köt le annyira a munkám, hogy ne tudjak bepötyögni egy választ az okostelómról."
Szerintem így értette
Ha valakit érdekelne egy tuti biztos pár ezer km-es CBF 600, az szóljon. Egyik ismerősöm fogja hamarosan meghirdetni 1 380 000 induló árral. Újonnan vette 2010-ben de alig használta így most megválna tőle. Még nem láttam a vasat, de ha felkerül a netre, belinkelem.
Hát ez qrva jó
http://www.kepesmotor.hu/honda...
"Mivel Ausztriában élek ezért e-mailen is elérhető vagyok. Szinte azonnal tudok válaszolni."
Miért ba...eg itthon nincs internet? Ekkora hülyét
A kormány egy részét és a műszereket legalább megvédi a bogaraktól.
Ha pedig nagyon lehúzódsz, mint a fullra beöltözött rizsrakétások, kevésbé érzed a menetszelet. A nyakad viszont belepistul jó hamar. Tudom, mert nekem is olyan plexim van.
Mostanában az akksik hirtelen döglenek meg.
Kuton leállítod ujra már nem indul.
az utóbbi 5 hétben 3 hetet külföldön voltam, így 3x1 hetet állt. de pl tegnap még simán indult, reggel és délután is. nade majd holnap kiderül.
Sokat állt esetleg? Mert akkor hajlamos lemerülni. De ha rendszeres használat alatt csinálta ezt akkor azon már csak a piócásember segíthet. Egy töltést meg lehet próbálni, aztán ha 1 héten belül újra lemerül, akkor cseréld, mert utána mindig akkor fog cserben hagyni amikor a legnagyobb szükség lenne rá...
cseszheted.Szokj hozzá a szélhez.
hát, nyár elején vettem a motort,akkor az eladó azt mondta, hogy 2013 elején lett cserélve az akku, ezért furcsállom...
mindegy, holnap beviszem, megnézik,, ha menthetetlen akkor jön egy új bele. a típusát nem tudom fejből...
Ha 3-4 éves akkor tuti! Milyen márkájú van benne?

Én míg újat nem vettem indulás előtti este rádobtam töltőre, másnap tök jól működött, de utána elhervadt.
biztos? holnap tervezem elvinni akkushoz tölteni...
Kuka az akksid, ugyanez volt nálam is...
betoltuk, egyből indult is, rövid motorozás után az alapjáratot tartotta is. viszont leállítás után megint nem lehet indítani...
Kipróbáltam a nagytarcsai dimbesdomboskanyargósújutat..........nagyon szuper
170 vagyok :)
Testmagasság?
sziasztok,
nem tudom hova írjam a kérdésem, ezért írom ide. Érdekelne, hogy ha GS 500 E-re veszek egy túraplexit, a 8-12E Ft-ost, mennyiben befolyásolja a szélvédelmet?

üdv: Anti
Ha mind a 6-ot kipörgetem 6000 ig kb öregurasan 160 ig elröppenek.

És ezt rögzíti a board computer is.
Nálam ez kb........6000-ig 3.6-3.8.....
7000 4.2.... 7000 felett tartósan nem megyek
8000 felett lehet 6liter is
Kipróbáltam a fogyasztást...............Ha 6000-ig pörgetem leesett 5,7-literre a fogyim.
Holnap csak 4000-g pörgetem és lehet termelni fogja.
Ha más módon (bikázás, belökés, egyéb kreatív ötlet) be tudod indítani és úgy ketyeg, akkor az akksi lesz.
Ha nem, akkor majd mások megmondják
kösz mindenkinek, akkor lehet mégis az akksi lesz?
este megnézem még
Jogos, hülye vagyok... lehet megszivatta és közben lemerülét az aksi...