Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hangyászok.
Valszeg kocsit mosok.
Esetleg a rozsdát vakarom az aljáról.
20.-ai hétvégére jó lenne rendben lenne a vállam.

Vagy makarska-kotori öböl kocsi/futóval vagy felső austria,mariazell,Hallstadt környéke motorral.
Ezek felé még nem voltam és KB1500 Km körül kijön.
Az egy rövid, de jó szakasz. Tavaly mentem arra. Egyik jobbosba kicsit nagyobb lendülettel mentem, de nem mentem át a másik sávba. Nem úgy a szembe jövő vareszos pali, aki simán levágta a kanyart. Nem sokon múlt hogy van még bal lábam.
A mai csak épp arra volt jó, hogy megmozgassuk a gépeket... de azért egy kicsit nem tett jót a lelkivilágomnak. Mindegy, majd elmúlik. Persze hülyeség is egy napon említeni a GS-t meg a CBR-t, de akkor is... fogalmam sincs, minek motorozok én másokkal
Nekem ez is megteszi.
Ez is benne lesz a vasárnapiban.
Mit csinálsz vasárnap?
Rossz helyeken motorozol!
Menj fel a 2-es úton, mindjárt széles jó utat találsz! Azért a településeken figyelj, mert rendszeres a "kukkolók" jelenléte. Vagy ha már kisebb köröket mész akkor Nagymaros-Letkés-Párkány-dobogókő karikát javaslom, de a Mátra sincs messze neked. Kár ennyit beszélni a motorozásról, űzni kell!
ha lesz új telóm, és zökkenőmentesen cserélek olajat, akkor vasárnap Lovival űzünk egy 600-as Szlovák kört a "legjavából"!
Majd nézd meg az Isaszeg-nagytarcsa TT-t.
Ott gyakorolhatsz.Egész Nagytarcsa közepéig új a burkolat.
Hát.....................őőőőőőő.....................Reichenau-M
urau közt csak a végefelé volt rossz a 95-ös.
Eddig a környékemen csak ezt találtam, de neked ez nem tétel:

http://goo.gl/maps/b2Xxe

Ja, meg Cered felé is jó...
Tudsz normális útról? Hol van? Lökjed!
Márciusban sem volt gond a betegséggel... napi 2 x 10 percet kibírok lepucolt belvárosi többsávos úton...
Az M0-n én is mennék 130-as utazót, de nem a Pilis-Káva-Gomba szakaszon
Amúgy meg az a 4.2 sem sok... bőven belefér szerintem. Ha 5 fölött enne, akkor esetleg elfogadnám, hogy el kéne menned a reumára, mert valami húzza a csuklódat, de így?
Azé februárban csökken a gyógyszerköltség miatt a spór.
A BKV-t pár hónapja egy örök klasszikus "Camping" kerékpárral váltottam ki, és egyelőre megérte az a havi 8 ezer forint, amennyivel jobban járok
... szeretném hinni, hogy ezt az érték-tartást normális útra érted, nem nyomvályús-pocsékpadkás-íveltbelátatatlankanyaros útszakaszra
A BKV busz azért nem lenne ennyire stresszes.
Nyugodj meg te minden motorral így mennél
Pedig a 130as utazót kényelmesen bírja ez is.
Viszont ma rá kellett döbbennem lehet hogy az én csuklómmal van baj ugyanis mentem egy laza 200as karikát és az átlagom kb 4.2 jött ki
Doki, szerintem dobj fel egy bukócsövet a gépre és menj ki a Kakucs-ringre egy fél napra. Nézd meg (viszonylag) biztonságos körülmények közt hogy mit bír a gép, ha közúton nem mered feszegetni a határokat. Rutin nélkül nem fogsz jól menni.
Amit a bátyád mondott az simán tartható GS-el.
Mivel ANNYIRA nem akarom eladni, oda meg csak regisztráltan lehet benézni, kedvem meg nincs regisztrálni, ezért ez részemről így marad
Bár ma tettünk egy apró próbakört bátyámmal (CBR600F, meg is jegyezte, hogy nem mehetek velük motorozni, amíg nem tudom tartani a 130-140-et - ez van, senki kedvéért nem vagyok hajlandó árokba borulni), és ismét rájöttem, hogy a tempóm valóban csak alvaro-hoz mérhető. Azon töprengtem el, más motorral másképp viselkednék-e, vagy ez nem ennyire gépfüggő. Szerintem mással se mennék gyorsabban
Nem olvas ilyet, meglett ember és a sportmotor nem izgatja....mondjuk ezt valami fiatal ismerősének keresi (vagy rokonának)...
Még mit nem, jöjjön ő ide
A motorozz.hu GS500 topicjában komoly vevőjelölt van, aki el akarja adni az keresse...
Tsanyi, én csörgettelek 18:25-kor.
Jó lesz ha holnap 10:00-ra érek oda?
swift 1,0 ocsóbb.
..erre tellik