Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már annyi felesleges pénzem és időm lenne (fele már megvan ) akkor én inkább valami ilyet szereznék.
Nem véletlenül írtam, hogy van 3 sátram is Csak ahogy jött az asszony, minden évben egyre több cuccot pakolt a kocsiba, végül utánaköttetett egy camptouristot is... aztán most itt tartunk
Úgy értettem, hogy nem volt a profiljában, hogy kénytelen voltam én csinálni, mert ő mondjuk nem érte föl a tetejét, vagy nehéz volt neki, vagy simán csak nem érdekelte, és/vagy a gyereket terelgette, meg engem piszkált, miközben én meg vért izzadtam
Ez is állat!
Van nnyi hatalma lakóautó itthon is hogy elférne egy ilyen simán.
Van ilyen közönség is akinek kell.
Nálunk ez pont fordítva volt! Az asszony vitt bele a kempingezésbe! Imádja a nyaralás ezen formáját.
Ha amcsiban élnék, akkor már inkább egy ilyen:
http://energiaoldal.hu/kulipin...
Szép meg minden, de azért ez is olyan mint a zsiráf... Turnézni meg dolgozni biztos jó, hobbyzni már nem biztos hogy túlzottan megéri
Hát, ja! Ha amcsiba élnék biztos lenne egy hasonlóm!
Sokat elmond a camptourist célközönségéről, hogy NDK-gyártmány, jellemzően a '80-as évekből
Amit mi vittünk, az 5 személyes volt, és simán elboldogultam vele egyedül is. Már csak azért is, mert az asszonynak ez nem volt a profiljában
Hát...............lúúúf....szt campturist.
Ez ellen Dípshit se tiltakozna.

http://youtu.be/mAgplo7Ok2Y
Ja, és a fenn tartása: Éves kötelező 1200.- Súlyadó.3500.- vizsga: 2 évente 9000.- jelenleg
Az autó jó formán észre sem veszi, az 54 lovas Skodám tán fél literrel evett többet. Itthon nem kell rá külön autópálya díj, külföldön változó. A kempingekben nagy sátornak szokták számolni, olcsóbb mint lakó kocsival. Az elmúlt években átlag 100e körül hoztuk ki az egy hetet, 5 felnőtt+1 gyerek részire, termál kempingekben.

Doki: nem mindegy melyik fajta, több típusa létezik a mienk 5-3 as, egyedül nem is tudnám kinyitni.
Én eddig se szerettem kempingezni, azt hiszem egy camptourist se fog ezen javítani Vagy alszok a vadonban, random helyen vagy megyek panzióba a továbbiakban is
Az odahúzás nem annyival növeli a fogyasztást, nekünk pl. a 6.5 helyett evett 7 litert, pedig két kerékpárt is rákötöztem... és húztam azért 120-szal is. Csak nem szerette annyira.
A kempinghely valóban nem olcsóbb, mint egy sima sátoré, viszont több benne a hely, többen férnek, és jóval kényelmesebb, mint a sima sátor... tehát ezt valóban úgy lehet sorba állítani, hogy sátor-camptourist-szilárd szálláshely, tehát azoknak való, akik kempingezni akarnak, de sokan vannak, és nem akarnak falak közé menni.
Nincs benne, de biztos meg lehetne oldani ha nagyon akarja az ember. Meg hát azért fizet az ember kemping díjat, hogy ott legyen.
Ha esik az eső, és lyukas a tetején a vászon...
Egyébként meg nekem egyedül is csak 1 óra volt a Camtourist felállítása...
Elhiszem hogy van az az életszakasz és mentalitás amihez ez teljesen perfekt, bár nekem akkor is furcsa, mert:
Meg kell venni (bár ahogy elnézem vicc árban vannak) és le is kell műszakiztatni néhány évente
Oda kell húzni a helyszínre, ami azt vetíti előre hogy lehet cammogni 80-100-zal a kocsival, ami ráadásul többet is fog enni, drágább lesz a pályadíj
Nem vagyok nagy kempinges, de gyanítom nem annyiba kerül egy ilyennel behajtani mintha csak sima sátorhelyet kéne venni

Szóval az "élvezem mert bejön és ezért használom" állja meg kb a helyét, mert hogy lényegesen nem lehet olcsóbb, mint egy olcsó szálláshely az majdnem biztos..
Zuhany van benne?
Szerintem jó dolog kempingezni. És az sem mellékes, hogy így aránylag olcsón meg tudom oldani az egész család egyszerre nyaralását.
Számomra ez olyasmi mint a trike... mert alapvetően jó dolgok hátrányos tulajdonságait sikeresen ötvözni egyben
A Camptourist? Igen! Egyébként nagyon jó, több napra! 5 felnőtt+ gyerek kényelmesen el van benne! Gáztűzhely+hűtő, és ágyon alszom! Azért az nem mindegy. Ja, hát motorral nehéz vontatni!
Utánfutós?