Doktoragy: A ledes lámpa királyul szuperál! Sec-perc bent volt a helyén!
Móni: Van egy olyan sátram( 80-as évek ) ami két nagy málhazsákba fér csak el, az egyikben a sátor, a másikban a vasak.
Ja! A Camptouriston épp lejárt a műszaki, viszont az veszett jó, csak nem egy napra. Két embernek másfél óra a fel állítás cak-pak!
Hát gyakorolni kell! Egyébként nagyon sok múlik azon is hogy tényleg rajta legyen az összes fontos infó a lapon, úgy hogy felesleges infó meg ne legyen.
Tavaly így csináltam (jobb felülről bal alulra van a sorrend) és így nézett ki a teljes útvonal a googlen. Legközelebb annyit fogok változtatni rajta, hogy valamilyen színnel jelölni fogom a kis térképablakoknak azt az oldalát amelyiken behajtunk az adott helyre (ez mondjuk már csak kényelmi dolog, mert általában könnyen rá lehetett jönni)
12 ilyen térképlap volt nálam, meg egy áttekintő térkép (érzékelhető legyen hogy kb mi milyen távol lehet, hol tartunk..főleg este nézegettük) és egy zseb európa térkép (ha valami baj lenne, akkor a legrövidebb úton haza tudjak jönni..főbb utak rajta vannak)
Ezért is van nekem vagy 3 sátram, minden évben egyre nagyobbat vettünk... aztán kölcsönkértünk egy Camptouristot... tavaly meg apartman volt... idén valószínűleg hotel lesz
ggyááá...
bár nekem túl steril.
hiányozna a romantika. ( "a q...va életbe...b...d meg a , meg otthon otthon maradt a rúd a f..ba , legközelebb hotelbe megyünk...stb. )
Ilyen: link , egyébként tényleg jó és kényelmes is, de túl nagy motorozáshoz összehajtva. Felállítani egyetlen mozdulat, kikapcsolod a pántot és tényleg eldobod és magától kirúgja magát és utána elég a madzagokat rögzíteni.
(már az is baj ?! )
nna...komolyra
1-nem tudom mi az az eldobható !
nekem van (kölcsön tescó gazdaságos sátor, (összehajtva kb. 15x15 x60cm)
felfújható egyszemélyes ágy, +gumiháló felaprikálni a vasra.
rutinos sátrazók állítási szintideje max 10 perc, kompresszoruk gondolom van.
budaörsön átvehető, ha köll .
Tudna valaki szakit aki újra tudná szegecselni az első féktárcsámat?
Alig van benne 30k de eléggé gatya és nem akarok ezért venni teljesen újat. Persze ha nincs más megoldás akkor veszek mert nem játék..
Tudom, az 1 személyes is legalább 60-70cm átmérőjű, jobb egy kis iglu sátor, azt is pillanatok alatt fel lehet állítani ha motorral megy az ember lánya.
Doktoragy: A ledes lámpa királyul szuperál! Sec-perc bent volt a helyén!
Móni: Van egy olyan sátram( 80-as évek ) ami két nagy málhazsákba fér csak el, az egyikben a sátor, a másikban a vasak.
Ja! A Camptouriston épp lejárt a műszaki, viszont az veszett jó, csak nem egy napra. Két embernek másfél óra a fel állítás cak-pak!