Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vaj puha GS futómű is tolerálja ezeket az utakat.
Jó neked.
Kemény futómű,titta élvezet.Ha jó az út.
Az enyém siklik rajta
Mondtamén az 50-60 nálam ami 120.Ezen szétesne nem csak a motorom hanem én is.
Mondjuk én maszkot használok, az meg tompítja is a zajt az izzadtság szívás mellett.
160 az már inkább a jó utas utazótempóm

Ezen olyan 110-120 körül szoktam járni
Ezen pedig 140-150
A tartós 160-180hoz már elkél az ilyen út. Elsősorban azért hogy legyen idő észrevenni a keresztforgalmat... állat, traktor stb. Kell hozzá ez a szélesség ekkora tempónál.
Az "Ezen" tetszőlegesen felcserélhető az "ilyesmi"-vel.

Egyébként itt próbáltam ki egyszer a Divi végsebességét dühből... na erre nincs is mentségem
Eddig nem volt dugó, gondoltam, ha már több száz km-t tervezek lenyomni, akkor kipróbálom, nem pénz érte.
Bükkszentkereszt után pár kilométert mentem Miskolcig dugó nélkül.
Ekkor jöttem rá, hogy a sisakom olcsó és gagyi
Nem a huzat zavar, hanem a ZAJ.
..én magamon tapasztaltam ezt, de gondoltam hogy nem vagyok olyan különleges hogy csak velem forduljon ez elő
Érzékeny vagy a huzatra?
Máskülönben értelmetlen, GS kipufogó szerintem nem kerget az őrületbe. Én speciel szeretem ha minél többet észlelek a környezetemből. A napellenzőt nagyon ritkán hajtom le, a plexim is szinte minden esetben 1 egységet fel van emelve.
Régebben teljesen fent volt a plexim, de amikor a szemem alá pár mm-el beleállt a méhecske, már "más szemmel" néztem a motorozásra.
Én meg letámasztom a gépet, leülök, és nézem
Na ja de én max 50-60-at megyek ott ahol ő 160-at.
Persze hogy volt.

2-3 alkalommal biztosan

Egyébként meg nem végig kanyarogtam, felerészben országút volt, és a 21-esen van pár kétsávos, 110-es rész is.
Másrészt meg Dipshit kollegának igaza volt abban, hogy a plexi sebességnövekedést okoz. Bár csak egy kicsi Puig van fönt, de a vállamig leveszi a levegőt, és valahogy könnyebben tartottam a 90-es helyeken is 100-110 körül
A motosafet meg pont ezért is tudják sok pénzért adni, mert még annyit is megér a viszonylagos csend a sisakban.. nemhogy 100 forintot
Az nem is volt olyan veszélyes út, csak akkor már 7 kilót mentünk.
Dipshit a végén visszafordult volna és ment volna még egy oda-visszát.
Ez itinerrel együtt is előfordulhat, azzal a különbséggel hogy nem eltéved az ember, hanem tudja hogy jó helyen van, csak éppen valamekkora (előre nem belátható) szakaszon nem olyan az útburkolat, vagy egyenesen hiányzik, mint amire előzetesen számított, éppen ezért nem is fordul vissza hanem végigküzdi magát az "érdekes" vagy minden várakozást alulmúló szakaszon Sokkal jobb, mert tudod hogy nem fordulhatsz vissza
Jut eszembe, egy apróság, ami nekem meglepő volt.
Egy ismerős javaslatára füldugót használtam... sose volt még hasznosabban elköltött 100 Ft-om
100 felett volt azé a mutató?
Egyedül.
Reggel 8-kor indultam, és 6 körül értem haza, az kb. 10 óra... 440 km-re, 44-es átlag... ugyan kinek felelt volna meg ez rajtam kívül innen?
Nadeakkor hol van az hogy "bassz itt nincs már teteje a házaknak" és a "kurvaéletbe már út sincs itt" és a "végre legalább egy kutya megugat" féle fíling?
Doki, és kivel voltál?
Itinert kell csinálni ha bonyolult vagy ismeretlen az útvonal. Nem sok munka és rajta van minden ami az útvonal tartásához szükséges, de semmi több. Ilyenkor tartalékjátékosnak lehet térképet vagy gps-t tartani, ha mégis módosítani kéne az útvonalat.. de általában semmi szükség azokra (kivéve milliós nagyvárosban való bolyongás.. mert akkor jó a sok részlet, amit az itiner nem tud).
Most megnéztem azt a részt, és rájöttem, hogy a település végén lévő fatáblát is a település ALATT lévő erdei úton találtam meg... de hogy oda hogyan keveredtem...
Tehát leszögezhetjük, hogy szerencsém is volt, meg fogalmam sem, hogy merre járok
Nekem speciel térképem is volt... több is.

Csak sajnos azon nincs olyan, folyamatosan módosuló jelzés, hogy "Itt áll Ön". A GPS meg olyan snassz
dettó
Ha valahol először megyek, akkor előfordul hogy vacillálok. A múlt héten is ha olyan helyre érkeztünk ami nem úgy festett mint ahogy a térképről betanultam, akkor kikértük a GPS véleményét, de ha valahol már jártam akkor nincs gond.