Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én úgy értettem, hogy az én GS-emet az ő Divijére, de szerintem nem tetszik neki az ötlet
Áh............ingerszegény az ingázás,folyamatos késésben vagyok,kis 10Km-es távra megyek és feszkó levezetés is egyben a napi stresszre.
Nem esik jól szarul is megyek de ez van.
Tegnap például odáig vetemedtem hogy csizma,térdvédő,rövidnadrág,kabát kombóban a nulláson 170-el tépek 40 db facsavarért.
Nem tartunk szemmel, és teljesen elvadulsz...
Mondjuk az engem nem nyugtat meg hogy 5,3-al is mehetek ha mult heten 7,3-at regisztraltam.
...fel is vettem..
Már más is

Kösz a linket, felvettem is a pipálós listámra..
Nem erre gyúrok, de azért megnyugtat a tudat, hogy így is lehet menni és közben még élvezni is. Ma itt is átmotoroztam, érdekes hely volt:
Kiskörei híd
A bmw-s kollegaval erre gyurtok?
Ha tudnád hova vitte a Gs-ét, tuti nem cserélnél vele.
Ma megvolt az a szakasz ismét, még mindig teccik. 450 km-t nyomtam ma, és jelentem, 4 liter alá vittem a Freewind fogyasztását.
Móóni.....tegnap mi volt? semmi motorozás?
vagy ez, de az előző követhetőbb szerintem

http://img.photobucket.com/alb...
csak a melléklet maradt le ...

http://i1206.photobucket.com/a...
kit láthattam ma úgy 3 körül a stadionoknál? fekete GS, fekete bukó, piros hátizsák...
Ja-ja, csak tegnap még hulla voltam, ígérem ma este újraküldöm az enyémeket...
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Egy barátom Gs500-as án szeretnénk az üres vissza jelzőt bekötni , mert a szervizben a szerelők elfelejtették. Ha Valaki esetleg tudja merre keressem, azt megköszönném. ( Az izzót már megnéztem az jó! ). Előre is köszönöm.
Lovi küldtem neked mailt a gmail-os címedre, megkaptad?
Hát ha ezen azt érted, hogy elég volt egyszer megemészteni, újabb alkalom már nem kell, akkor igen, vállalom, nem kell újabb kör
Mondanám, hogy cseréljük el a motort, aztán megint feszegetheted a komfortzóna alját, de úgy a szívemhez nőtt
Karbi, tűszelep stb.
adatlap ok !
Hello!

Arra van valakinek esetleg ötlete, hogy teljesen bemelegedve miért állhat le a motor? Fordulaton nincs semmi gond nincs vele, alapjárat viszont elmegy. Pár perc leállítás után megint semmi gond egy ideig. Alapjáratot kicsit feljebb toltam, ugyanezt csinálja. Köszi.
Ha valakit esetleg érdekel, a Pásztóy kiszórja a 4-5 éves Pirelli gumijait: Kínálat