Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...a tiéd az "eldobható"?
...rutinos sátorozó társasággal megyek, megoldják nekem
Azt is nehéz összetekerni és nem sokkal kisebb, motorral szinte esélytelen a szállítása, az enyém 3 személyes.
Mondjuk ez nem egy elhanyagolható szempont... motoron vinnéd, vagy kocsival? Motorral könnyebb az iglu, szerintem.
nekem elég egy 1 személyes
és neked lenne esetleg
Köszi szépen! Már legalább elméletben okosabb lettem az elvi rajzból Esetleg azt Valaki tudja, hogy az üres visszajelző izzó kapcsolója és diódája hol található a motoron?
Nagyon jó az eldobhatós felállítani....összecsomagolni már macerásabb, de legalább jó nagy, sajnos motoron nehéz vinni ha csak nem oldalkocsison.
Akkor nem adom kölcsön
Bár nem láttam még élőben ilyen eldobhatóst, de egy "normál" iglu-sátor felállítása se tart túl sokáig szerintem.
első körben "eldobhatóra" gondoltam
Olyan "eldobhatóra" gondolsz, ami magától készre áll, vagy az is megfelel, ami henger alakúra van összehajtogatva, és két hajlékony rúddal feszíthető kupolává? Utóbbit tudok adni.
Srácok!
Nincs valakinek egy "gyorsan felállítható" sátra kölcsön a hétvégére? Olyasmit keresek amit a Decathlonba is lehet kapni, összecsomagolva kerek és csak szét kell nyitni.
igaz
Rendben.
Akkor én szombaton nem azért mentem oda-vissza Lillafüred és Hollóstető között, mert ööö... "eltévedtem", hanem mert szép és kellemesen kanyargós az az út, amiből egy irány nem elegendő
A gyerekeket du. vitték el, aztán meg...így alakult
De a hétvégén bepótolom
" A motoros nem téved el. Kirándul..."
Remek, szeretem, amikor a net hülyéskedik...
Ez a "felírom egy cetlire a főbb városokat" ismerős... az első alkalom még kocsival volt Erdélybe, de az elég rövid lista lett (kezdő voltam), kb. 3 települést írtam fel (Kolozsvár meg ilyesmik), és azt a fecnit se találtam meg aznap, de estére odaértem így is Korondra térkép nélkül
Aztán tavaly már motorral is megpróbálkoztam ezzel a módszerrel, de nem annyira jött be, kellett térkép is.
Szombaton kevertem a két módszert, de így is eltévedtem 1-2 alkalommal
Legközelebb hagyom a fenébe az egészet, és megyek, amerre sikerül
Ez a "felírom egy cetlire a főbb városokat" ismerős... az első alkalom még kocsival volt Erdélybe, de az elég rövid lista lett (kezdő voltam), kb. 3 települést írtam fel (Kolozsvár meg ilyesmik), és azt a fecnit se találtam meg aznap, de estére odaértem így is Korondra térkép nélkül
Aztán tavaly már motorral is megpróbálkoztam ezzel a módszerrel, de nem annyira jött be, kellett térkép is.
Szombaton kevertem a két módszert, de így is eltévedtem 1-2 alkalommal
Legközelebb hagyom a fenébe az egészet, és megyek, amerre sikerül
Köszi, már lw is töltöttem őket.
Csömörhöz Pestre nem kell bemenni.

Egyébként nagyon egyszerű a történet, felírod egy cetlire hogy milyen településeket kell érinteni és ezeket figyeled a táblázásoknál, de egyébként bőven elég csak azoknak a településeknek a neve, ahol irányt kell váltani. Az irányváltásokból se szokott túl sok lenni egyébként, de a biztonság kedvéért ezeket ki lehet nyomtatni egy lapra, kis részlettérképként.

Én nem használok GPS-t, csak ilyen leírom mi merre hány méter jellegű cetliket, vagy pedig irányváltásokat feltüntető részlettérképes itinert... 3-500 km közötti táv fér egy A4-es lapra az ilyen itinerből, úgy hogy menet közben is olvasható az egész.

(Mondjuk lehet hogy nekem könnyű dolgom van, mert kölyökként is jó sok tájékozódási túraversenyen voltam, most meg eleve sokat foglalkozom mindenféle térképekkel...)
Mert amilyen ügyes vagyok el fogok keveredni nélküle! A másik , hogy pesten most fogok először közlekedni!
Azt vettem észre...
Viszont nem túl gyors....sok a melója