Lehoztam a sátrat meg ami van hozzá, és az a helyzet, hogy összecsukott állapotában ez a sátor kb. 70-75 x 20 centi helyet foglal, súlya meg pár kilónak tűnik. Kinyitva elvileg 3 személyes, nagy előtérrel, 180 x 210 alapterülettel, a váz 3 rúdból áll. Ha így rátekerek 2 polifoamot, úgy még nagyobb a térfogata.
Ezt föl tudod fogatni, vagy keresel kisebbet valahogyan? Nekem ennél kisebb nincs.
Üdv Mindenkinek!
Végre elkészültem a tervezett átalakításokkal...160/60 ZR17 + nyereg + ~4cm emelés! Feltöltöttem néhány fotót, hátha valaki megtekintené!
Köszi a segítséget Mindenkinek, akiket a bolond kérdéseimmel zaklattam ebben a témában!
Krissal, ha mész a Pestimotoroshoz, nézd meg kérlek hogy meg van e neki még az a 150/70-17 Michelin Pilot Road2-es!
Meg előre szeretnék valami fasza 110/70-est.
Köszi!
Koi-Tezek hágó? Nagyobbik része aszfaltos, teteje kicsit murvás.. de csak potom 4300 méterre megy fel az út... Tádzsikisztánban van, szóval ezért a sztyep..
Egy streamlinert nem lehet földúton húzni, ezzel meg olyan helyekre is el lehet menni ahová érdemes is. Nekem nem pálya kempingről kempingre járni a világot, azt meghagyom másoknak. Ez egy terepes teherautó lakódobozzal. Benne van minden, lehet vele vinni 2-3 endurót biztosan, és érdekes helyen több napra el is lehet hagyni, az unalmasabb helyeken (sztyep..) meg lehet vele battyogni 80-nal a földutakon.
Mondjuk nem fenyeget még az a veszély hogy ilyenre adjam a fejem, hiányzik hozzá még pár tíz milla + a felszerelés ára
Ezt föl tudod fogatni, vagy keresel kisebbet valahogyan? Nekem ennél kisebb nincs.