Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehoztam a sátrat meg ami van hozzá, és az a helyzet, hogy összecsukott állapotában ez a sátor kb. 70-75 x 20 centi helyet foglal, súlya meg pár kilónak tűnik. Kinyitva elvileg 3 személyes, nagy előtérrel, 180 x 210 alapterülettel, a váz 3 rúdból áll. Ha így rátekerek 2 polifoamot, úgy még nagyobb a térfogata.
Ezt föl tudod fogatni, vagy keresel kisebbet valahogyan? Nekem ennél kisebb nincs.
Üdv Mindenkinek!
Végre elkészültem a tervezett átalakításokkal...160/60 ZR17 + nyereg + ~4cm emelés! Feltöltöttem néhány fotót, hátha valaki megtekintené!
Köszi a segítséget Mindenkinek, akiket a bolond kérdéseimmel zaklattam ebben a témában!
Hali!

Már nem megyek, mert új BT45 lett belőle, viszont itt a mail cím, kérdezd meg tőle:

Pesti Motoros [pestimotoros@gmail.com]
ááááááááá. ez nagyon szörnyű... szegény néni... basszus, ez durva.
Elég dúrva...
Hali!

Thx, de abból már nincs méretben.
Szia!

Előbb lelevelezem, van-e ami nekem kell...
Szia, köszi! Írtam neki, mert képen nem találom...
Isti, Sanyi köszi a sátor felajánlást, közben dokival lebeszéltem, hozzá átugrom majd!
Krissal, ha mész a Pestimotoroshoz, nézd meg kérlek hogy meg van e neki még az a 150/70-17 Michelin Pilot Road2-es!
Meg előre szeretnék valami fasza 110/70-est.
Köszi!
...ezt már megbeszéltük
És melyiket NEM hagyod ki?

Köszike, akkor ezt most kihagynám!
Pásztóy most szórja ki a 0km-es 4-5 éves Pirelli-jeit. Nézd meg, hátha találsz jót (lásd korábbi linkem, Pásztóy-ra keress rá)
Azonnal betesztelném, hogy fér el négy motor és mennyi sör megy a hűtőbe...
pestimotoros.hu
Sziasztok!

Most hol érdemes gumikat nézni? Pumiguminál csak /80 van, azt még egyszer nem Új és használt is érdekel, előre is köszi!
Erre jártam múlt héten GS-el:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Koi-Tezek hágó? Nagyobbik része aszfaltos, teteje kicsit murvás.. de csak potom 4300 méterre megy fel az út... Tádzsikisztánban van, szóval ezért a sztyep..
Nekem se az az álmom, de keresztül kell rajta menni
Nem vágyom sztyeppére.Azt ugye vágod?
Egy streamlinert nem lehet földúton húzni, ezzel meg olyan helyekre is el lehet menni ahová érdemes is. Nekem nem pálya kempingről kempingre járni a világot, azt meghagyom másoknak. Ez egy terepes teherautó lakódobozzal. Benne van minden, lehet vele vinni 2-3 endurót biztosan, és érdekes helyen több napra el is lehet hagyni, az unalmasabb helyeken (sztyep..) meg lehet vele battyogni 80-nal a földutakon.

Mondjuk nem fenyeget még az a veszély hogy ilyenre adjam a fejem, hiányzik hozzá még pár tíz milla + a felszerelés ára
Nem iraki csapatszállítót szeretnék aknák elleni védelemmel.