Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából Csömörre kell eljutnom!
Igen!
Hol ez a Petya? Kéne nekem is bukócsövet fabrikálni.
Onnan max M5, az is csak Kecskeméttől... de mire oda elvergődik, már a 4-esen is Pesten van.
Békéscsaba felől?
Ha csak lehet, elkerülöm Büdöspestet messzire, motorral meg főleg.
nem akarok autópályázni!
Nem kell túlzásokba esni... nem kirakatmotor az tény..és szerintem soha nem is volt az. A fejidom jobb oldalán van egy kis horzsolás, meg újra kéne fényezni a két alsó idomot (ezek már akkor se voltak szépek amikor megvettem... szerintem nem műanyaghoz való festékkel lettek fényezve, mert össze vissza van/volt repedezve azokon a helyeken ahol jobban tud mozogni az elem. A gyári idomokon ilyen hiba nincs.)

Egyébként teljesen jó állapotú a motor... a fényezése szerintem max 50 körül lenne (mivel telibe fényezni felesleges), de egyelőre hanyagolom. Bukócső lesz (mint a rendőrségi változat)... Petya89-től már kaptam rá kedvező ajánlatot, csak sajnos még határidőt nem tudott mondani..de remélem augusztus közepéig összejön, mert idén még mennék túrázni is, és jó volna azt feleavatni, nem az idomot megint

Az értéke meg... 500-tól kezdődnek a 900-as Divik, mindenféle extra felszereltség nélkül, ennyi körül érhet az enyém is.
M3 nem jo?
Bobalya te milyen úton szoktál motorral Budapestre menni?
Én mindenképpen benne vagyok!
Na jó, meggyőztél.
Nem cserélek
Egyet szombaton, egyet vasárnap
Hát.......................ahogy kezelésbe vette folyamatosan csökken de kezdésnek sem volt egy nagy összeg.
Bár tény hogy a legnagyobb értékvesztését már megtette mielőtt megvette.
A mai piacon 100e feletti motor az kész katasztrófa ahogy félnek a vásárlók a futásteljesítménytől.

Kiváncsi leszek az enyém mennyit ér 50e km-esen.
Kettőt is lehetne tartani.
Nem-nem!
Nem csak a tied! Többen is ajánlkoztak!
Azért föltételezem, kényelmesebb, erősebb és jobb, meg többet ér így is, mint egy '89-es GS
Évadzáró szeptemberben?
Akkor lesz mit mesélni a nyári túrákról...Már aki nem ugyanazon az útvonalon jár mindig.
Szerintem nincs ép felület rajta.
Szóval érdekel a brandy-m? Akkor mondd azt
A legtöbb fórumos gépét én csak képen látom, meg elsuhanni esetleg
Láttad már hogy néz ki?
Mi a baj vele?
Hali! Szasztok!

Tavasz végén- nyár elején, felvetettük, hogy kéne tartani egy "kis feles" talit. Akkoriban két lehetőség is felvetődött. Viszont, ha jól emlékszem Krissal javasolta, hogy egyetemi és mindenféle vizsga időszakok utánra kéne halasztani. Ha jól sejtem ezeknek talán már vége. Az elmúlt napok pálinka témáit olvasva jutott eszembe, hogy talán már lehetne ez ügyben mozgolódni!

Szerintetek?
Szerintem nem örülnél annak a divinek.