Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán a beépítést szeretnénk látni.
DIPSHIT

Megkaptam!
köszönöööööööööm!
motoron ez hogy néz ki?.....képed nincs róla?
Sziasztok

Keresek a motormhoz alsó eke jobb bal idomrészt itt egy kép
http://www.ebay.de/itm/Verklei...

Törött is lehet szine sem érdekes
Elöre is köszönöm
Te doki jó korán indulhattál mert láttam már fél nyolckor hazafelé motoroztál
Én Fertőszentmiklóson melozok a reptéren ha van kedved be térhetsz oda.
Eddig csak annyi h pénteken ki , egy ismerős panziójában aludni péntek szombat ha van még hely , és onnan mennénk szanaszét! Vasárnap pedig haza!
"Adatlapot meg majd feltöltöm"

....ááá, hagyd a francba már ismerünk. .....mondjuk ezt az adatlap mizériát én sem értem.....úgy 3 éve kezdte el valaki ezt forszírozni ha valaki kérdezett valamit a fórumon, nem ebben a topicban hanem inkább a szerelésnél és ez elharapózott, engem pl. nagyon nem zavar4 vagy ha igen legfeljebb nem válaszolok. ...mint ahogy most sem.
Hi!
Nyugi, rossz ogre nem vész el, csak nyaral! Szombat estig nem vagyok!
Kicsi rá az esély,mert aug. elég húzós lesz. Mi lenne a terv?
Hívtam, nem veszi fel, meg dobtam sms-t, remélem jelentkezik és csak sok a meló, vagy nyaral.
Ha végig olvastad amit írtam, akkor nem kérdeznél. Mint írtam, a mai fiataloknak nehezebb szülői segítség nélkül. Mondhatni kurva nehéz. Van hol laknod? nem kell rezsit fizetned?, már ez nagy szülői segítség.... később majd rájössz. Ha arra gondolsz , hogy én nem dolgoztam meg semmiért ... és könnyű... könnyű a szart. Fiatalon mindeki kap támogatást ilyen vagy olyan formában. Első komar mopedem én is saját nyárimunkás pénzemből vettem.... na de akkro nem volt költségem (rezsi, kaja, stb)egyszerűbb volt félretenni. 20évesen 2munkahelyem volt, de pénzem is volt. Nem itélek el senkit akinek a segge alá tesznek bármit is. Adatlapot meg majd feltöltöm

Így igaz!
Akarom mondani
Köszi, megnézem őket!
Na akkor húzzatok a rákba!
Revolution Motors
forgogumi.hu
kerekcsere.hu
ill. Bury a cbr fórumról
amit ost veszek Pirelli Angel ST az a Revolutionnál volt a legolcsóbb.

25-én indulunk és 29-én jövünk (csüti-hétfő), ciberével megyek.
Na lépek, mert megjött a sofőröm és tűzünk Fertőrákosra.
Az bíztató volt hogy a másik irányból már csinálták az utat. Bár az nem garancia rá, hogy jövőre kész is lesz az egész.
Én is írtam neki, de semmi. Akkor tőled kérem hogy küldd át annak a motorgumisnak a listáját, elérhetőségeit ide: ataaa@freemail.hu

Egyébként most mentek Erdélybe? GS-el mész?
Egyébként katasztrófa lett a gmaps hogy megint változtattak rajta. Megint egy csomó út fehér lett és sokkal fárasztobb így átlátni.
Bár annyival mentünk volna, jó votl 15-25-nek.
Lovival mi van, nem volt fent már jó ideje, mailt is írtam neki, de semmi.

No én hétvégére nyeregbe szállok, de drótszamárra, aki meg motorozni fog annak széles utat és szép időt, no meg persze balesetmentes és yard menteset.
Tényleg én a másik irányból néztem az útvonalat, mert én úgy szoktam menni. Végül is amire odaérsz a szar szakaszhoz, már túl vagy a javán. Mi is a hétvégén belefutottunk egy csomó jó szakasz után egy olyan 10 km-esbe, hogy kb 30-40-el kullogtunk át rajta.
Mondanám, hogy jó munkát, de állítólag azt még nem találták föl
Akkor marad a lónli szörkl
Kedves doktorúr !
A csillagok allasa a melora vonatkozik. Sajnos nem tudom eltenni a szombat delelotti melomat. Nyari szabik es .... Na mindegy . okostojas fonokom.
Jo gurulast .
Utvonaladat tudom ....
Szia
...és mennyire igazad van, jól mondod!