....ááá, hagyd a francba már ismerünk. .....mondjuk ezt az adatlap mizériát én sem értem.....úgy 3 éve kezdte el valaki ezt forszírozni ha valaki kérdezett valamit a fórumon, nem ebben a topicban hanem inkább a szerelésnél és ez elharapózott, engem pl. nagyon nem zavar4 vagy ha igen legfeljebb nem válaszolok. ...mint ahogy most sem.
Ha végig olvastad amit írtam, akkor nem kérdeznél. Mint írtam, a mai fiataloknak nehezebb szülői segítség nélkül. Mondhatni kurva nehéz. Van hol laknod? nem kell rezsit fizetned?, már ez nagy szülői segítség.... később majd rájössz. Ha arra gondolsz , hogy én nem dolgoztam meg semmiért ... és könnyű... könnyű a szart. Fiatalon mindeki kap támogatást ilyen vagy olyan formában. Első komar mopedem én is saját nyárimunkás pénzemből vettem.... na de akkro nem volt költségem (rezsi, kaja, stb)egyszerűbb volt félretenni. 20évesen 2munkahelyem volt, de pénzem is volt. Nem itélek el senkit akinek a segge alá tesznek bármit is. Adatlapot meg majd feltöltöm
Tényleg én a másik irányból néztem az útvonalat, mert én úgy szoktam menni. Végül is amire odaérsz a szar szakaszhoz, már túl vagy a javán. Mi is a hétvégén belefutottunk egy csomó jó szakasz után egy olyan 10 km-esbe, hogy kb 30-40-el kullogtunk át rajta.
Kedves doktorúr !
A csillagok allasa a melora vonatkozik. Sajnos nem tudom eltenni a szombat delelotti melomat. Nyari szabik es .... Na mindegy . okostojas fonokom.
Jo gurulast .
Utvonaladat tudom ....
Szia
Megkaptam!
köszönöööööööööm!
Keresek a motormhoz alsó eke jobb bal idomrészt itt egy kép
http://www.ebay.de/itm/Verklei...
Törött is lehet szine sem érdekes
Elöre is köszönöm
....ááá, hagyd a francba már ismerünk. .....mondjuk ezt az adatlap mizériát én sem értem.....úgy 3 éve kezdte el valaki ezt forszírozni ha valaki kérdezett valamit a fórumon, nem ebben a topicban hanem inkább a szerelésnél és ez elharapózott, engem pl. nagyon nem zavar4 vagy ha igen legfeljebb nem válaszolok. ...mint ahogy most sem.
Nyugi, rossz ogre nem vész el, csak nyaral! Szombat estig nem vagyok!
Így igaz!
Na akkor húzzatok a rákba!
forgogumi.hu
kerekcsere.hu
ill. Bury a cbr fórumról
amit ost veszek Pirelli Angel ST az a Revolutionnál volt a legolcsóbb.
25-én indulunk és 29-én jövünk (csüti-hétfő), ciberével megyek.
Na lépek, mert megjött a sofőröm és tűzünk Fertőrákosra.
Egyébként most mentek Erdélybe? GS-el mész?
No én hétvégére nyeregbe szállok, de drótszamárra, aki meg motorozni fog annak széles utat és szép időt, no meg persze balesetmentes és yard menteset.
Akkor marad a lónli szörkl
A csillagok allasa a melora vonatkozik. Sajnos nem tudom eltenni a szombat delelotti melomat. Nyari szabik es .... Na mindegy . okostojas fonokom.
Jo gurulast .
Utvonaladat tudom ....
Szia