Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóóó.
Neeem!
A chips nem repült le?
Kár lett volna érte.
Üdv
Tényleg ott volt és büszke lehet magára

Ugyan olyan CBR, mint Periké.
Móni, az a piros az milyen motor az aranyszínű mögött? VFR?
Transalpine elég vacak volt a Fogaras viszont nem volt olyan gáz. Az igaz, hogy a déli oldal rosszabb volt, mint az északi.
Ha a csúszás után újra megtapad a hátsó gumija, akár több ezer fokot is fog dönteni a másik oldalra...
Na és egy-két kép:
Bakker, ez aztán tud dönteni!
Közben megtaláltam az oldalukat is:

Relé Szerviz Kft.
Szia!

80eFt az új, de 20eFt-ért fel tudod újíttatni itt:

Relészervíz Kft.
8192 Hajmáskér, külterület hrsz: 075

Hívd fel és elmondja hová kell menni! Én már csináltattam, korrekt a manus!

Tel1: 06-88-460-246
Tel2: 06-20-448-6628
Tel3: 06-20-379-4232
Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,hogy valaki nem tudna linkelni nekem egy olyan címet ahol megtalálom a gs 500 service manual-t (2007) es évjárathoz? És azt szeretném kérdezni,hogy a motorom hátsó rúgóstagja már a 7 es fokozatban van és kemény bukkanóknál már két személynél lekopog ... észrevettem,hogy a motorom alacsonyabb is lett! szerintetek ki lehet cserélni az olajat a hátsó telóban vagy egyszerűen csere az egész? esetleg a kutyacsonttal van valami? ha valaki csinált már ilyesmit segítségét nagyon megköszönném ha valami információhoz juttatna előre is köszönöm üdv mindenkinek széles utat
Tegyél képeket!

Mi is Erdélyből jöttünk, elég ambivalens lett az egész:

http://forum.hwsw.hu/topic/219...
Nem volt sok kátyú?

2 éve a déli oldal után elől-hátul telóstimeringet kellett cseréljek...
Végig jártuk az egészet.
Déli oldalra is átmentetek?
Nem, nagyon szuperül jött!
És te?
De nem ám!
Biztos nagyon szép lehetett, én is el akarok majd oda jutni.
Nem kínlódott a GS 2000 m felett?
Jaja, az szokott állni egy darabig, tavaly még augusztusban is volt egy két magasabban fekvő, napmentes részen.
Elvileg szombaton megnézem én is élőben, h nem füllentettél-e.
Grat!
Hellóóó Mindenkinek!

Jelentem ma du. egyben, épségben (medve mentesen) hazaértem Erdélyből, magam mögött hagyva 1570 Km-t 3 nap alatt.
Iszonyatosan szép helyen jártunk. Igaz medvével nem találkoztunk szerencsére, de sok más állat keresztezte utunkat! Egészen fent a Transfogarason áll a hó a hegyen, nagyon szép a táj.
Képeket teszek majd fel.

Doki köszi a sátort, nagyon szupi volt!
Móni!
Hazaértél? Várom a beszámolót!