Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olaj túlfolyócső? Akkor az üzemanyag túlfolyóból csöpögött a cucc.
Tegnap voltam arra, már betömködték a kátyúkat, de nem egy leányálom. Ráférne egy teljes felújítás.
Hát elégé tré. :(
Na sikeresen ideértem Budapestre. Mondjuk volt 1 nyomi kamionos aki le szorított.
A GPS meg szórakozott velem 1 kicsit Csömörön de végülis elértem a célom!
Én kicseréltem ezeket és megszűnt a csepegés-talán el volt öregedve-,bár az enyém 2001-es volt(dugót nem találtam,vagy már rég nem volt benne ).Utána kimostam féktisztítóval a légszűrőházat ,és soha egy csepp nem volt alatta. Legalábbis míg el nem adtam.
Igen erre én is gondoltam de ezt a problémát nem lehet csupán "tisztítással" orvosolni,mert az csak tüneti kezelés lenne.Ekkor, ha minden igaz van egy szűrő szerű valami amit cserélni kellene.(7,8-as)
http://www.motosport.com/HU/mo...
Ugyan tényleg nincs olaj túlfolyó, de olaj jöhet a légszűrőből ha túl sokat hord fel a kartergáz csövön, nem ritka öregebb vagy rossz olajjal használt gépnél, azért is van a cső, de annak a végén van egy dugó ami igazából nem engedi kifolyni a szutykot, azt időnként le kell engedni.
Na ,így már összeállt a kép.
Benzines-szutykos csöpögés nálam is előfordult ,egy doboz féktisztító mindent kipucolt belőle.
Bocs, legközelebb majd igyekszem a Te szinteden megfogalmazni!

Bár gyanús, hogy nem is Neked szólt!
A múltkori "revesedés" kifejezés értelmére hamarabb rájöttem, mint erre: "a mutimat managelem".
Legalább háromszor el kellett olvasnom, mire megértettem.
Azaz!
Pigi Neked meg kezd érdekelni a lakcímed!
Jaja Lovi, azt elfelejtettem mondani a múltkor, h az nem olaj, hanem benzines szutyok, ami levszűrőházból jön, mint azt a kollega helyesen mondta előttem.
Nem kötekedésből de olaj túlfolyó cső nincs,ha jól emlékszem.
Ami csöpöghet az a benzin a légszűrőházból ,vagy az aksi sav.
De remélem bármit is pucolt ki ,nem fog csöpögni.
Mindent!
Légszűrőtől a gyertyákon át a bowdenekig, gyakorlatilag a szervíztáblázat szerint.

Az olajcsöpögés forrása mint kiderült nem tömítés, hanem a túlfolyó cső volt. Elvileg kipucolta és rendbe is jött. Meglátjuk...
Majd írd meg, hogy a Tardos-Süttő még mindig széjjel van-e esve
És mit csinált az olaj csöpögéssel ráütött egyet a varázspálcájával ?
ez az átvizsgálás milyen munkafolyamatokat jelentett?
Nálam sajnos motormentes hétvége van, mutimat managelem.
Bár ha nem leszek túl fáradt visszaérve Pestre lehet nyomok valami rövid karikát.
Megvolt a Kékholdas szervíz, tök normális volt a szerelősrác. Kezdőknek persze nem ajánlom, mert a hátsó papucs cseréjéről nagyon meg akart győzni (szerintem indokolatlanul), dehát na, neki is élni kell valamiből.
4eFT-ért papírozva, számlázva megcsinálta a 30ekm-es átvizsgálást, ill. megszűntette az olajcsöpögést, azért pénteken tettem még papírt a vas alá, remélem nem fog foltosan fogadni
Ja, mindig bemennek neki az ideális ívre.
A vége tetszik a legjobban, amikor beleszalad a teherautóba és a kupak is leesik a fejéről. Felszabadultan fut egy kört hogy újjászületett, de ez sem tart sokáig. Úgy érzem kihozta a jelenetből a maximumot.
Nem vele van a baj..... hanem a többiekkel
Lehet már valaki feltette, de ez kész.
a párommal megyünk ketessben "eddig" 10 kor indulunk miklosrol
Kiadó egy hely az aug. végi Fekete-tenger túrára. Költség kb. 48000 benya+7000 szállás+ 3000 biztosítás.
1 hét, kb. 3000 km.
Részletek privátban. Alkalmazkodó, angolul v. oroszul kommunikálni tudó társat keresnénk.
Ezt nyomjátok ma?
Gyermelynél menjetek fel tovább Bajnáig, és onnan Héreg-Tarján felé. Így megcsodálhatjátok a készülő új utat. Szerintem hetek kérdése és kiszélesítve, újraaszfaltozva fog pompázni, legalább is a technikás részeken.