Na sikeresen ideértem Budapestre. Mondjuk volt 1 nyomi kamionos aki le szorított.
A GPS meg szórakozott velem 1 kicsit Csömörön de végülis elértem a célom!
Én kicseréltem ezeket és megszűnt a csepegés-talán el volt öregedve-,bár az enyém 2001-es volt(dugót nem találtam,vagy már rég nem volt benne ).Utána kimostam féktisztítóval a légszűrőházat ,és soha egy csepp nem volt alatta. Legalábbis míg el nem adtam.
Igen erre én is gondoltam de ezt a problémát nem lehet csupán "tisztítással" orvosolni,mert az csak tüneti kezelés lenne.Ekkor, ha minden igaz van egy szűrő szerű valami amit cserélni kellene.(7,8-as) http://www.motosport.com/HU/mo...
Ugyan tényleg nincs olaj túlfolyó, de olaj jöhet a légszűrőből ha túl sokat hord fel a kartergáz csövön, nem ritka öregebb vagy rossz olajjal használt gépnél, azért is van a cső, de annak a végén van egy dugó ami igazából nem engedi kifolyni a szutykot, azt időnként le kell engedni.
A múltkori "revesedés" kifejezés értelmére hamarabb rájöttem, mint erre: "a mutimat managelem".
Legalább háromszor el kellett olvasnom, mire megértettem.
Jaja Lovi, azt elfelejtettem mondani a múltkor, h az nem olaj, hanem benzines szutyok, ami levszűrőházból jön, mint azt a kollega helyesen mondta előttem.
Nem kötekedésből de olaj túlfolyó cső nincs,ha jól emlékszem.
Ami csöpöghet az a benzin a légszűrőházból ,vagy az aksi sav.
De remélem bármit is pucolt ki ,nem fog csöpögni.
Nálam sajnos motormentes hétvége van, mutimat managelem.
Bár ha nem leszek túl fáradt visszaérve Pestre lehet nyomok valami rövid karikát.
Megvolt a Kékholdas szervíz, tök normális volt a szerelősrác. Kezdőknek persze nem ajánlom, mert a hátsó papucs cseréjéről nagyon meg akart győzni (szerintem indokolatlanul), dehát na, neki is élni kell valamiből.
4eFT-ért papírozva, számlázva megcsinálta a 30ekm-es átvizsgálást, ill. megszűntette az olajcsöpögést, azért pénteken tettem még papírt a vas alá, remélem nem fog foltosan fogadni
Ja, mindig bemennek neki az ideális ívre.
A vége tetszik a legjobban, amikor beleszalad a teherautóba és a kupak is leesik a fejéről. Felszabadultan fut egy kört hogy újjászületett, de ez sem tart sokáig. Úgy érzem kihozta a jelenetből a maximumot.
Kiadó egy hely az aug. végi Fekete-tenger túrára. Költség kb. 48000 benya+7000 szállás+ 3000 biztosítás.
1 hét, kb. 3000 km.
Részletek privátban. Alkalmazkodó, angolul v. oroszul kommunikálni tudó társat keresnénk.
Ezt nyomjátok ma?
Gyermelynél menjetek fel tovább Bajnáig, és onnan Héreg-Tarján felé. Így megcsodálhatjátok a készülő új utat. Szerintem hetek kérdése és kiszélesítve, újraaszfaltozva fog pompázni, legalább is a technikás részeken.
A GPS meg szórakozott velem 1 kicsit Csömörön de végülis elértem a célom!
http://www.motosport.com/HU/mo...
Benzines-szutykos csöpögés nálam is előfordult ,egy doboz féktisztító mindent kipucolt belőle.
Bár gyanús, hogy nem is Neked szólt!
Legalább háromszor el kellett olvasnom, mire megértettem.
Pigi Neked meg kezd érdekelni a lakcímed!
Ami csöpöghet az a benzin a légszűrőházból ,vagy az aksi sav.
De remélem bármit is pucolt ki ,nem fog csöpögni.
Légszűrőtől a gyertyákon át a bowdenekig, gyakorlatilag a szervíztáblázat szerint.
Az olajcsöpögés forrása mint kiderült nem tömítés, hanem a túlfolyó cső volt. Elvileg kipucolta és rendbe is jött. Meglátjuk...
Bár ha nem leszek túl fáradt visszaérve Pestre lehet nyomok valami rövid karikát.
Megvolt a Kékholdas szervíz, tök normális volt a szerelősrác. Kezdőknek persze nem ajánlom, mert a hátsó papucs cseréjéről nagyon meg akart győzni (szerintem indokolatlanul), dehát na, neki is élni kell valamiből.
4eFT-ért papírozva, számlázva megcsinálta a 30ekm-es átvizsgálást, ill. megszűntette az olajcsöpögést, azért pénteken tettem még papírt a vas alá, remélem nem fog foltosan fogadni
A vége tetszik a legjobban, amikor beleszalad a teherautóba és a kupak is leesik a fejéről. Felszabadultan fut egy kört hogy újjászületett, de ez sem tart sokáig. Úgy érzem kihozta a jelenetből a maximumot.
1 hét, kb. 3000 km.
Részletek privátban. Alkalmazkodó, angolul v. oroszul kommunikálni tudó társat keresnénk.
Gyermelynél menjetek fel tovább Bajnáig, és onnan Héreg-Tarján felé. Így megcsodálhatjátok a készülő új utat. Szerintem hetek kérdése és kiszélesítve, újraaszfaltozva fog pompázni, legalább is a technikás részeken.