Ha valaki fiatal, miért kell egyből mindent a szülőkre fogni, hogy biztos ő vette neki?
Én is 20 éves vagyok, és saját keresetemből vettem már magamnak 2éve egy autót, idén egy motort. A szüleim nem tudtak volna venni, mert nem tehetik meg. De mivel én 15 éves korom óta dolgozom tanulás mellett, és nem iszom el a pénzt, mint a mai fiatalok, így igen, telik rá. Talán ezt is fontolóra kellene venni, mielőtt vagdalózol itt, hogy kinek hogy lett motorja. Nem biztos, hogy mindenki olyan életet élt, mint Te...
Amúgy meg nem tudom, hogy miért nem lehet arra az egyszerű adatlapra pár adatot meg mondatot felvinni... Már rég túl lennél rajta, és nem lenne ez a vita itt. Én idén kerültem be ide, valahogy magától értetődő volt, hogy kitöltöm az adatlapot, utána kérdezek, és láss csodát, egyből választ kaptam minden kérdésemre.
Ha jól értelmeztem, amit írtál, akkor szerinted én Mátraszentimre-Tar-Salgótarján felé kezdem a kört, és onnan megyek Cered (stb.) felé.
Én fordítva gondoltam az irányt (A-ból B-be, onnan C-be, és így tovább), de nem ez az első eset, hogy nem értek egyet innen valakivel
Egyébként meg mentem már pocsék úton 10-15 km-t, most legföljebb majd még lassabban megyek, meg a zománc verődik a fogamról, na és akkor mi van?
Csak nézd meg a Gomba és Úri közötti szakaszt... http://goo.gl/maps/2XtgQ
...ez a kép is 2011-es, és biztosíthatlak, nem is újították föl azóta... bő egy hónapja jártam arra, és nem sokat változott (nem volt hová )
Ha nittelőszemes, akkor sem kell szétkepni a lengővillát. Ha van rá mód nitteljétek, de ha magadnak kell megoldani, akkor maradhat a patentszem.
Raktál már össze ilyet? Nekem igen nagy erővel kellett összenyomnom a csapokat az oldallemezzel, azt hiszem franciakulcsot is bevetettem.
A gumi gyűrűket se hagyd ki és gazdagon kend meg azzal a kencével amit adnak hozzá!
Valamelyik fórumon olvastam hogy a Salgótarján-Cered szakasz még idén is jó. Cered után szerintem forgulj le a 23-asra, aztán a 25-ösön vagy fel Ozd felé, vagy le Eger felé, vagy fel-le.
Az persze még mindig kérdéses, hogy ha szerinted a Hangony utáni szakasz jó eséllyel kimaradt a felújításból - előfordulhat -, akkor vajon a ceredi szakasznak több esélye van a közútkezelőnél, vagy az is pocsék lehet?
Akkor legföljebb azt csinálom, hogy Ózd után megyek kb. 10 km-t Hangony felé, és ha azon a szakaszon nagyon porzik a sok kátyú, akkor még mindig vissza tudok menni a 25-ösre, onnan meg Pétervására fölött fel, Cerednek.
Legalább tudlak tájékoztatni, hogy a tapasztalataid helytállóak-e
Doki, ez a felvétel 2011 decemberében készült. Ha azóta nem volt javítva, akkor ott most gyakorlatilag nincs aszfalt. Sajnos ezt tapasztalatból tudom.
A 25-ös útra gondoltam ami a képek alapján is hangulatos, és sok helyen felújított.
Szia, nekem is DID DX2-es patentszemes van 75 Le-ig. Eddig 27-ezret mentem vele, és még utána sem kellett húzni külön, csak a gumicseréknél lett beállítva mindig a feszesség. A patentszemmel sem volt gondom, csak jól rakd össze. (az irány is fontos)
Jut eszembe... Visszatérve Erik szomorú osztrák történetére, amikor levetették a rendszámát.
Ilyenkor az utasbiztosítés nem tartalmazza a hazaszállítást?
Vagy a lényeg az apróbetűk közt rejlik...?
Hát az nincs de pár fajta pálinka az van itthon szerintem az is megteszi. Ha tényleg lenne ilyen találkozó akkor szívesen vinnék én is kóstolóba egy kis ittenit
Én is 20 éves vagyok, és saját keresetemből vettem már magamnak 2éve egy autót, idén egy motort. A szüleim nem tudtak volna venni, mert nem tehetik meg. De mivel én 15 éves korom óta dolgozom tanulás mellett, és nem iszom el a pénzt, mint a mai fiatalok, így igen, telik rá. Talán ezt is fontolóra kellene venni, mielőtt vagdalózol itt, hogy kinek hogy lett motorja. Nem biztos, hogy mindenki olyan életet élt, mint Te...
Amúgy meg nem tudom, hogy miért nem lehet arra az egyszerű adatlapra pár adatot meg mondatot felvinni... Már rég túl lennél rajta, és nem lenne ez a vita itt. Én idén kerültem be ide, valahogy magától értetődő volt, hogy kitöltöm az adatlapot, utána kérdezek, és láss csodát, egyből választ kaptam minden kérdésemre.