Az se volna baj, ha mindenki megbékélne, nem hiszem h előrébb viszi a fórumot, h így írtok egymásnak-egymásról. Általában ennek nem szokott vége lenni és oldalakon keresztül csak a basztatást meg az anyázást lehet olvasni, aminek qrvára nincs értelme, meg nem is erre találták ki a fórumot.
1x már belefutottunk egy Dipshit- Fishi hasonlóba és nagyon untam a végén.
Na ez ott van.
Tudod FG, ha itt valakinek beletörik egy csavar, akkor bizony valaki fogja magát és a halál faszáról átmotorozik és visz neki.
Szerintem is gondold át és nyiss új lapot, Nincs itt kopasz, öreg, meg sunyiban lehugyozó, csak motorosok vannak, aki bemutatkoznak és segítenek egymásnak, aztán motoroznak együtt. Gondold át, aztán dobjál be még egy sört és ha holnap is ezt akarod nyomni, ám legyen, nekem nem fáj.
Hát.........öööööö......................zseni vagy..................tényleg nem focizok.
Az hogy te mit tartasz gyanúsnak az hidegen hagy.
Túl rosszul kezdtél neki.
Ismeretlenül.
Nyahh..most ,hogy megmutattad milyen legény vagy a gáton (egy fizetős gátnál jobbat nem is tudok veled kapcsolatban elképzelni)..
..öntsünk tiszta vizet a pohárba.
itt a többség személyesen is ismeri egymást..szoktunk együtt motorozni..és lehetőség szerint segítünk egymásnak.
Mondhatjuk úgy is ,hogy egy nyilvános helyen tartózkodó társaság..
..szerinted élőben egy hasonló kezdésre milyen reakciót váltanál ki.
Netán te lennél a tömegből felénk sikoltozó hangocska?
Halljuk a hangot,...de ki a faszt érdekel.
..Ha viszont tudjuk honnan jön..és még segítséget is kér......szerintem nincs olyan közöttünk aki ne tenné meg.
Most rajtad a sor...vagy levetkőzöd a neveletlen kis buzigyerek stílust...és játszunk nyílt kártyákkal..tiszta lapokkal..
...vagy maradsz az arc nélküli bekiabáló.
Te döntésed.
Szerintem csak olyan mint a nagy vadnyugati tehénpásztor.Egész évben kint eszi a fene kinn a prérin most meg berúgja az ivót és eljátsza a kemény macsót.
Csak nehogy "Túl a barátságon"jellegű legyen a végkifejlet.
Szia, Te ki vagy? Adatlap rendben? A te érdekedben kérdezem
Nem osztok én senkit csak nehezen viselem ha basztatnak feleslegesen.
De kezdek belejönni... nem lesz itt gond velem érzem
Régebben gyorsabban szaladt az ember szája, meg a keze is.
Hétvégén is csak neked volt agyad
Fröccsözök és pálinkázok
1x már belefutottunk egy Dipshit- Fishi hasonlóba és nagyon untam a végén.
uff
+1
Tudod FG, ha itt valakinek beletörik egy csavar, akkor bizony valaki fogja magát és a halál faszáról átmotorozik és visz neki.
Szerintem is gondold át és nyiss új lapot, Nincs itt kopasz, öreg, meg sunyiban lehugyozó, csak motorosok vannak, aki bemutatkoznak és segítenek egymásnak, aztán motoroznak együtt. Gondold át, aztán dobjál be még egy sört és ha holnap is ezt akarod nyomni, ám legyen, nekem nem fáj.
Az hogy te mit tartasz gyanúsnak az hidegen hagy.
Túl rosszul kezdtél neki.
Ismeretlenül.
..öntsünk tiszta vizet a pohárba.
itt a többség személyesen is ismeri egymást..szoktunk együtt motorozni..és lehetőség szerint segítünk egymásnak.
Mondhatjuk úgy is ,hogy egy nyilvános helyen tartózkodó társaság..
..szerinted élőben egy hasonló kezdésre milyen reakciót váltanál ki.
Netán te lennél a tömegből felénk sikoltozó hangocska?
Halljuk a hangot,...de ki a faszt érdekel.
..Ha viszont tudjuk honnan jön..és még segítséget is kér......szerintem nincs olyan közöttünk aki ne tenné meg.
Most rajtad a sor...vagy levetkőzöd a neveletlen kis buzigyerek stílust...és játszunk nyílt kártyákkal..tiszta lapokkal..
...vagy maradsz az arc nélküli bekiabáló.
Te döntésed.
Már lassan én is a 9. sörnél tartok... tényleg kezdem megérteni
Csak nehogy "Túl a barátságon"jellegű legyen a végkifejlet.
Nem osztok én senkit csak nehezen viselem ha basztatnak feleslegesen.
De kezdek belejönni... nem lesz itt gond velem érzem