pia (készítés) ügyben van azért némi bizonytalanság, részinformáció
de most nincs kedvem kioktatni a társaságot...majd eccer sort kerítünk rá, igény szerint
Nem ugranék bele megint egy vitába... nem ülök fel a provokálásodnak
Nem ismerem az értékrended....Egy biztos mai gyerekek szülői támogatás nélkül nehezen boldogulnak....ilyen világot élünk nyugodj le.
Akkor lehet, hogy át kell térnetek a 2 napos gurulásokra, mert a pálinkázásnak csak úgy van értelme Ettől függetlenül, ha tényleg van rá igény, vihetek, valamikor, valahova...
Szívesen mennék ,de most a vasárnapom foglalt , meg gyüjtöm a benzin pénzt , ugyanis júli 22.től 3 hetet fent leszek pesten , csak hétvégéken hazajövök. De augusztusba tervezek egy haverommal egy hétvégés bihari menetet . Ha szeretnél akkor jó lenne ha jönnél velünk!
na ezt vártam! Látják az emberek , hogy 20 éves és van egy drágább motorja akkor azt már egyből szülöktől! Ha ismernél akkor tudnád , hogy mennyit dolgoztam érte. Amúgy azt sem értem , hogy az miért baj ha a szülő vesz a gyerekének motort? Te nem vennél a kölködnek ha telne rá?
Aug-ban menek a horvátokhoz pihengetni,na ott van jóféle törköly és fügepálesz.A fügelőré most 40 kuna volt literje.Jahogy 1600Ft? Pár lityivel hozok haza............
Az is sokat segít, hogy a sör a bótba' van, oszt pézé' aggyák, a bor meg itt terem a szőlőbe', a pálinka meg a fölösleges borbó' készű't... gazdaságoss
de most nincs kedvem kioktatni a társaságot...majd eccer sort kerítünk rá, igény szerint
Nem ismerem az értékrended....Egy biztos mai gyerekek szülői támogatás nélkül nehezen boldogulnak....ilyen világot élünk nyugodj le.
Van még valami 10 liter... kér valaki kóstolót?