Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugorj be megmutatom a várost
Aceton... ...rossz pálinkával engem ki lehet kergetni a világból
pia (készítés) ügyben van azért némi bizonytalanság, részinformáció
de most nincs kedvem kioktatni a társaságot...majd eccer sort kerítünk rá, igény szerint
Nem ugranék bele megint egy vitába... nem ülök fel a provokálásodnak
Nem ismerem az értékrended....Egy biztos mai gyerekek szülői támogatás nélkül nehezen boldogulnak....ilyen világot élünk nyugodj le.
Láttad,az Xj talin is megoldottuk a hideg pálinkát
Mondhatom a címet?
Akkor lehet, hogy át kell térnetek a 2 napos gurulásokra, mert a pálinkázásnak csak úgy van értelme Ettől függetlenül, ha tényleg van rá igény, vihetek, valamikor, valahova...
Csak akkor még nem olvastam. Az piákhoz jobban értünk mint a motorokhoz.
Szívesen mennék ,de most a vasárnapom foglalt , meg gyüjtöm a benzin pénzt , ugyanis júli 22.től 3 hetet fent leszek pesten , csak hétvégéken hazajövök. De augusztusba tervezek egy haverommal egy hétvégés bihari menetet . Ha szeretnél akkor jó lenne ha jönnél velünk!
Ne rágódj, igyál egy brandyt!
Dokibácsi,akkor már sehova sem fogunk menni..........
Eztet írtam........
Nem szabad ugye minden szőlőből bort csinálni,kell hagyni törkölynek is.Mert a jó törkölyt szeressük:)))
na ezt vártam! Látják az emberek , hogy 20 éves és van egy drágább motorja akkor azt már egyből szülöktől! Ha ismernél akkor tudnád , hogy mennyit dolgoztam érte. Amúgy azt sem értem , hogy az miért baj ha a szülő vesz a gyerekének motort? Te nem vennél a kölködnek ha telne rá?
Nem is tudom... ha viszek nektek a törkölyből, talán nem lesztek olyan gyorsak... igaz, egyenesen se fogtok menni... elgondolkodtató
A pontosság kedvéért nem konyak, hanem brandy.
Aug-ban menek a horvátokhoz pihengetni,na ott van jóféle törköly és fügepálesz.A fügelőré most 40 kuna volt literje.Jahogy 1600Ft? Pár lityivel hozok haza............
Jahogy borból készült.Akkor bezony igazad van.Az tulképp brandy.Egy kis kóstolóban benne vagyok:)))))))))))))))))))))))
De akkor még mindig ott a törköly... ...legközelebb dolgozd fel azt is, és hozd el nekünk.
jól tudod .
Ha borból készül a párlat, az tudtommal nem törköly, hanem konyak-alapanyag
Van még valami 10 liter... kér valaki kóstolót?
Szóval dokibácsi törkölyözik.......affene a jódolgát Egs!
Én megbékéltem
Az is sokat segít, hogy a sör a bótba' van, oszt pézé' aggyák, a bor meg itt terem a szőlőbe', a pálinka meg a fölösleges borbó' készű't... gazdaságoss
No most nincsenek itt a lányok, beszéljünk a hüvelygombáról inkább.