Más ha "követelik" és más ha valóban érzi az ember, hogy "igen itt fogok maradni" mert ugye akkor közöl valamit az ember magáról...
Nekem ez a katonásdi nem tetszik, én már öreg vagyok és majd én mondom mi legyen, te meg kopasz vagy és ha azt mondom akkor tölts adatlapot.
Én például anélkül is válaszoltam volna ha tudtam volna hogy ki van töltve az adatlapod vagy sem. De szerintem a szájkaratéba fektetett energia sem több egy adatlap kitöltésnél.
Mit szeretnél, tegyem fel az eredetiségvizsgálatot? Nyílván te úgy születtél, hogy mindent tudsz. Gratulálok. Lehet nem rád illik de érzésem szerint te igen csak papucs lehetsz otthon és kell egy hely (most ez a fórum) ahol kiélheted magad. Nem kell a te segítséged köszi. Fölényeskedj.... kis senki vagy.
Nem szívesen írok csúnyát neked, mert elsírod magad és szaladsz anyádhoz a versecskéiddel. Nőlj fel barátom tegyél le valamit az asztalra, add vissza anyádnak a motor árát és lassan futás aludni.
Kris!Nehogy eret vágj bazeg,rajtammarad a Saxo!
Nekem ez a katonásdi nem tetszik, én már öreg vagyok és majd én mondom mi legyen, te meg kopasz vagy és ha azt mondom akkor tölts adatlapot.
Ezzel nem jutsz közelebb az áhított szervíz kézikönyvhöz.
Köszi.
Nem volt lelkes? Pedig itt csupa talpig úriembert találna.
..befelé meg ment egy F...elsőre azt hittem ataaa...
..aztán a robogóval beértem..és láttam ,hogy fonott a haja..és női arca van..
...szóval nem ataaa
..szóltam ,hogy itt gyűlünk...de nem volt valami lelkes..