Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De, és kellett is sajnos az ára. Csak 5 éve nálam volt, sokat foglalkoztam vele és nagyon a szívemhez nőtt. Nehéz volt elengedni, de meg kellett lépni a következő pipához.
El akartad adni nem?
Bejelentenivalom van Holgyen es Uraim.

A mai napon 14 ora 45 perckor meghasadt a szivem, ketterepedt az agyam, es eletem egyik legnagyobb hulyesegehez aszisztaltam: hagytam, hogy elvigyik a GS-t. Vigasztal, hogy nagyon jo helyre kerult, Szeged kornyeken fogja az aszfaltot koptatni es tovabbra is ovo kezek orzik majd egeszseget.
jó. igazából semmi gond vele.2 szettett használtam elöl hátul. kellő egyensúly a tapadás - kopás. (az első majdnem dupla km.-t futott mint a hátsó. hidegnél ( 5 C'-nál már hajlamos a csúszkára. a nedves aszfaltot ez sem szereti.) én csak közlekedek vele, extrém körülményeknél nem tudom hogy viselkedik.
Lauimi, Norbo!
Vasárnap egy bihari egytankos?
Nekem az van fent elöl-hátul, most kell cserélnem a hátsót, mert már rohadt kockás és a közepén már nem nagyon van minta, 22.000 km-et futott.
Talán egy kicsit kemény, de azért le lehet dönteni lábtartóig simán. 4-5 fok alatt azért figyelni kell vele, de melyikkel nem.
Szerintem nem rossz választás, valszeg ugyanezt rakom fel, mert nekem fontos h sokat menjen el.
Bazdmeg ha ekkora gyík vagy akkor ne is várjál válaszokat a kérdéseidre!
Köszönöm! Megfontolandó amit írtál. Ezek szerint annyira nem is rossz a BT45 mint ahogy nekem mondták.

A Metzeler Lasertec-ről van valakinek valami tapasztalata, véleménye?
...én is, jobbnak láttam csak hallgatni
... egyre gyanúsabb a társaság Előbb a baglyok és a szirtisasok jönnek szóba... aztán ez a "klasszikus" jelenet... most meg Krissal és Lovi...
Már megiiiint? Ennek a soha nem lesz vége!
Egész hétvégén ezt hallgattam Lovi és Krissal tolmácsolásában.
Ilyenkor szoktam azt válaszolni, hogy "ajjaj... mit szeretnél mondani?" (A-változat), vagy pedig, ha igyekszem rövidre zárni: "nem, felejtsd el, nem adok rá pénzt!" (B-változat)

Egy jó bulit kell kiválasztani.

http://youtu.be/PAIWcMrwBGA
Azért ennyire nem melegedtem össze a társasággal
Ha jól választod meg a célszemélyt akkor bevágódhatsz nála te is szempillarebegtetéssel.
Nem vitatok én semmit, de azért az ismerd el, hogy előnyből indulsz
Erről csak az az aranyköpés jutott eszembe, hogy "bementem a főnökhöz eszmecserére... befelé a sajátommal mentem, kifelé az övével jöttem."
...doki ha visszagondolsz én kapásból úgy jelentkeztem be, hogy kitöltöttem az adatlapot csak a kép késett pár napot, nagyon rendes voltam
Tapasztalat csere az, amikor te is beleraksz valamit, tudod csere... te konkrétan kérdezel.
Volt már aki felmászott és papír nélküli motorhoz kért segítséget. Hogyne, majd a lopott szarját fogjuk supportálni, hát lófaszt.
Ha nem adod meg az elemi tiszteletet, akkor bizony segítsen neked a halál.
Túra(célpont)tippek Mo.-on:
http://www.pozitivnap.hu/belfo...
(kivéve ataaa-t , nehogy sokkolóan érje az esetleges kanyarmentes megközelítés, és az "állóképek".