Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van. De a netről te is tudsz letölteni.
Van! Mit szeretnél hallani?
amúgy leszarom ,hogy ki vagy...legfeljebb jól beviszünk az erdőbe...segítség gyanánt.
..mert mi is tudunk viccesek lenni
néha jó!
Perverz vagyok?
44-45ezer óra üzemidő után minek bármi ,akármihez
Szervízkönyve esetleg van valakinek? 44-45ezernél milyen kötelezőt ír?
Gratulálok az adatlapodhoz
Beszarok, még verset is írtál...te aztán befogadott lehetsz.
Írok neked kérdéseket és feltennéd?
Akkor találd meg a Titingre a gyógymódot!
Hirtelen azt hittem facsén (facebook) vagyok... Lájkolnom is kell?, Szóljatok szeretnék beilleszkedni
... mondja az, akinek már pusztán a neve/neme alapján is tucatnyian ugranak, akár teljes az adatlapja, akár nem
A nagy kérdésre: Az élet, a világmindenség, meg minden.-re a választ már mondom is.

42.
Értem én ...komolyabb kérdés = kutyapóz
Így viszont nem valószínű, hogy sokan lesznek azok akik segítségedre lesznek neked bármiben is!
A sztrítvjú képei elég régiek, a valóságban is ennyi a hó meg az avar?
Hát ez sajnos kizárólag szombati ügy lehet, vasárnapra a Zasszony meg a családja meg az ő névnapjaik tábláztattak be... ezért is kéne hazaérni még aznap
Ha szeretnél ismereteket villants.
Ha nem úgyisjó.
Köszönöm mindenkinek az indítással kapcsolatos válaszát.
Reglap töltés? Mi ez valami fos társkereső, hogy magamról írogassak?
Tapasztalatot jöttem cserélni nem ismerkedni szeretnék.... bocs.
Nem fáj?
DIPSHIT
mikor jön a haverod?
Tűkön ülök!
Hali!
Tök korrekt.
A BT45 sokaknak bevált, jó minőségű mindenhol megfelelő gumi, nem kopik gyorsan, esőben/szárazon is jól tapad, tökéletes középút elsőre.
Sokan mennek vele, majd ők leírják, de általában elégedettek.
Ha viszont nagyon fasza gumit akarsz ami viszont jobban kopik, de nem vészesen, akkor Pirelli Sport demon-t ajánlom, konkrétan a gyári méretben szvsz. a legjobb. Tapad, mint a fene, bírja az esőt is, én rá szavaznék. Annyi a hátránya, ha nem döntögetsz, akkor kocka lesz hamar, mondjuk minden kocka lesz, ha nem használod ki, de a BT45 később. Ennyit tudok belerakni a közösbe.
Üdvözöllek köreinkben
Igazán hangulatos út. Sokat járok arra.
Ha vasárnapi túra lenne én is becsatlakoznék hozzád.
Minél fiatalabbat
Nekem csak annyi tapasztalatom van egyelőre, hogy 14 és 17 éves gumikat cseréltem le 6 évesekre (használtakra), és azért ebben is van különbség
Most raktak fel nekem Bridgestone Bt45 . szerintem egy korrekt gumi.
Tapad igaz nem vagyok egy fittipaldi
...
Mivel eleve lassú vagyok (mint tudjuk), és a tervező bő 8 órát ír erre is (jó 50 km-s átlagsebesség), szerintem jobb, ha rászánom azt a 8 órát, és minél korábban indulok. Ez reggel 7-8 órai indulást jelenthet, akkor ebéd (kaja valahol dél körül) után még bőven van időm visszaérni, akárhol is járok.
Egyébként - magamból kiindulva - nem is tételeztem föl, hogy ezt társas gurulásnak gondolja innen bárki is , de ha neked ez megfelel, és a csillagok is úgy állnak, jelezz nyugodtan, és egyeztetünk.