Akkor arra a 8 órás tervezetre ÉN vigyek hálózsákot és sátrat is?
Bár elvileg sok, nagy település nincs az útvonalon, inkább csak félig-meddig kanyargós, meg már ismert főútvonalas... Az 500 km-es táv telitankkal indulva csak egyszeri tankolás... a többi, egészségügyi megálló meg úgyis adja magát No mindegy, meglátjuk.
Általában lehet hozni némileg a tervezőn de nem sokat.
Sebességhatár fölött kell hozzá menni.
Beszámolja a városit is.
Tankolni pisiszünetre megállsz azt nem tervezi be tehát amit nyersz azt el is veszted.
A legutolsó hosszú utat 9.21 percre tervezte.
Eltévedésekkel és megállásokkal lett 12 óra belőle.
Nem pályán KB 120-130-as átlag.
Volt benne KB 100 km nagyon hülye tekergés ami vitte az időt.
Akkor úgy tűnik, azt az útvonaltervezőt hozzád hasonlóan tapasztalt egyének készítették , mert egy (arányaiban 40% elsőrendű főútvonalból, 30% másodrendűből, a maradék meg ennél gyengébb útból álló) 500 km-es szakaszra adott meg bő 8 órát, ami ugye igen gyenge 60-as átlag. Azért jó tudni, hogy ez nagyjából hihető, de azért remélem, lesz annál jobb a valóságban.
Ha nem hasítasz akkor mellékúton 50, főúton 65, pályán 110-es átlagot érdemes számolni. Hosszú tapasztalat van mögötte. A pályáról pl. épp két hete jöttem vissza az M3-on ahol Nyíregynél megelőzött egy motoros elég nagy tempóval, én kamionnal 80-al haladtam és ugye megállás nélkül jöttem haza míg a motoros Bp.-ig vagy 3 előzött meg mert neki ugye meg kellett állni hiába volt szakaszonként gyorsabb, de Bp.-re alig érhetett hamarabb mert utoljára Hatvan magasságában előzött meg. A többi is régi tapasztalat, ennél gyorsabb átlagot tervezni veszélyes mert a végére értelmetlen száguldozást eredményezhet.
Ez Sport Demon, vagy esetleg más Pirelli?
A másik meg hogy ha én hozzászoktam a Pilot Powerhez, ahoz képest mennyire lenne jó?
Ja és szerintetek ezzel mennyit lehet elmenni? A profilmélységet nem tudom, de szemre jónak tűnik.
Nem igazán GS-kérdés, de kinek mi a tapasztalata a maps.gugli útvonaltervezőjéről? Ha kiír egy útvonalra X órát, azt milyen sebességre számolva tippelheti? Gondolom, hogy nem autópálya-tempót vesz alapul a földutakra, de ahol a 90 a megengedett, ott vajon annyival is számol, vagy nem ennyire buta, és figyelembe veszi, hogy mondjuk kanyargós az útvonal? Vagy ez már túlzott elvárás az oldal készítőitől?
Nem is azért mondtam, ex tulaj is mondta, hogy azért ésszel legyek. Egyenlőre baromira ésszel vagyok, merthogy műszaki még nincs rajta, + a le akarom szervizelni és a fontosabb hibákat kijavítani. Meg nem ártana ha elvinnék a Szuzit, hogy beférjen a rendes helyére. Uh optimistán szemlélve a dolgokat még legalább egy hónap.
Szólni nem árt... engem meglepett a Divi először, firkál ist a hátsó gumi.. pedig mindent ugyan úgy csináltam mint a GS-en. Fordulat 4000-ren, majd kuplung ki és teligáz... hát nem az történt amihez addig szokva voltam
GS+kb 40. 240 körül mást írnak neten, forgalmiban. Elvileg ez az RC36/2-es széria már könnyebb valamivel, mint a sima RC 36, de itt sztem ilyen 3-4 kilórol beszélünk, az itt már nem oszt vagy szoroz. Igazából nem is a menet közbeni dologtól félek, hanem nagyon kicsi a helyem, ahova el tudom tenni, uh a GS-t is is meg kellett fogni időnként hátul a kapaszkodónál, megemelni, és arrébb rakni a seggét (igazából messziről lehet azt hitték, h nagyon élvezem a motort...). Na ez a VFR-rel már nem lesz egyszerű, de már néztem kondibérletet:).
Majd vigyázz vele lámpától elrajtolásnál az elején, mert ha úgy felhergeled indulásnál mint ahogy egy GS-t szokás, akkor lesz karmegnyúlás meg szem kikerekedés
Igen. 95-ös, RC36/2. Törődést igényel, de remélem meg is hálálja. Alapjában véve rossz állapotban szerintem nincs, de ami baja van, szépen sorban kijavítom. Csúszva biztos, hogy volt, nagyon törve talán nem, legalábbis eddig még nem vettem észre ráutaló nyomokat, bár az oldalidom levételénél kicsit megcsüntem, azt majd legközelebb, addig meg utána nézek, hogyan nem töröm össze nagyobb eséllyel a rögzítő füleket. :)
Bár elvileg sok, nagy település nincs az útvonalon, inkább csak félig-meddig kanyargós, meg már ismert főútvonalas... Az 500 km-es táv telitankkal indulva csak egyszeri tankolás... a többi, egészségügyi megálló meg úgyis adja magát
Sebességhatár fölött kell hozzá menni.
Beszámolja a városit is.
Tankolni pisiszünetre megállsz azt nem tervezi be tehát amit nyersz azt el is veszted.
A legutolsó hosszú utat 9.21 percre tervezte.
Eltévedésekkel és megállásokkal lett 12 óra belőle.
Nem pályán KB 120-130-as átlag.
Volt benne KB 100 km nagyon hülye tekergés ami vitte az időt.
A másik meg hogy ha én hozzászoktam a Pilot Powerhez, ahoz képest mennyire lenne jó?
Ja és szerintetek ezzel mennyit lehet elmenni? A profilmélységet nem tudom, de szemre jónak tűnik.
Az biztos, hogy nem én!
Reggel arra szoktam tekerni és elég sokszor látom.
De szebb vagyok.
320 kiló körül lehet a motor velem együtt..nem is olyan tragikus
Bár én nehezebb vagyok vagy 40 kilóval az átlagnál.