Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is bízom benned, menj a saját tempódban és megcsinálod, szard le a Troll arcunkat
Majd később.................szeptember.
Ha erre vágysz, 2-3 hét múlva FZ6-ék mennek le horvátokhoz.
Na akkor a korábbi módszerrel, a teljes karikához csak 30 km plusz, és csak 1 órával több a tervező szerint:
Ha ki akarnám hagyni a kompot és a 4-es utat meg a zsúfoltságot, esetleg ezt az útvonalat tenném:

https://maps.google.hu/maps?hl...

Mondjuk.
Itt lehet +30 fokban baszottnagy sósvízben fürdeni?
Nem kell messzire menni jó minőségű, belátható bagolybaszókra. Ilyenből egy csomó van ott. Mondjuk előfordul köztük egy-két szar rész, de összességében faszák. 2 hete jártunk ott Lovi81-el.
Ez a bagolybaszó még tetszik is.
Tiszta és belátható.

Bár szerintem a 150-160-as átlag itt nem jön össze.

Talán a parton.
A 2-es variációnál nem szóltak a guglis kocsinak, hogy el fog fogyni az út?
Egyáltalán, miféle dolog ez, hogy arrafelé még a majdnem-földutakat is leképezik, itt meg a fél ország hiányzik?
szerintem simán megcsinálod...csak a többiek szívták a véred....én bízom benned
Az egész kérdés onnan indult ki, hogy mennyire fogadható el a maps.gugli idő-tippje
Ha aszerint az 500 km az 8 óra meg egy kicsi, az ugye szűk 60-as tempó átlagban... annyira azért csak képes vagyok még én is
És mint korábban is megállapításra került: nem kötelező engem követni, sőt, nem ajánlott
Tehát mindenki arra megy szombaton, amerre akar...
Nézz itt körbe (ez bagolybaszó... de szerintem még neked is tetszene) aztán mondjuk vissza lehet menni a parton (ez már biztos megfelel kényes ízlésednek)
Te baszakodhacc ott addig én keresek egy ilyet.
Nem fogunk mi együtt motorozni... mert ez szerintem nagyon kívánatos úttípus ... a zsánerem
Ehh pedig milyen fasza kis tavacska.

Tuti lehet ott pár Busa is.
Acces forbid a duzzsztóhoz nem lehet bemenni, a tóparton meg nincs semmi.. mert ez egy víztározó.
A gond ezzel a rohadt street izével hogy nem mindenhol van komplett út fényképezve.

Kinéztem egy szép tavat és nem tom lecsekkolni hogy bagolybaszó út vezet oda vagy nem.
A minőség nekem sokadlagos szempont, annyi a lényeg hogy legyen rajta burkolat és minél keskenyebb legyen... mert akkor esőben is járható és biztos hogy nincs rajta forgalom, egyedül pedig nem szeretek laza talajra menni, mert túl nehéz a motorom ahhoz hogy egyedül taszigáljam ha elcsúszok Na ezeket a street viewval tökéletesen tudom szűrni

Ja, meg legfőképp nem szeretnék úgy járni mint ahogy a képen látható triumph járt
Az a baj hogy egy kemény csapadékos tél (mint a legutóbbi) nagyon meg tudja változtatni az útviszonyokat ha egy évnél régebbi a felvétel.
Nálunk is, de Szlovákiában nagyon szétkapott egy pár szakaszt tavalyhoz képest. A View-ban még fasza, aztán ha odamész...
De amúgy tényleg jó, én is rendszeresen használom.
A street viewban egyébként azt szeretem a legjobban hogy le lehet csekkolni az út minőséget meg a szélességét... szerintem marhára megkönnyíti az útvonaltervezést akkor ha biztosan végig aszfalton szeretnénk maradni de mégis a kertek alatti utakat akarjuk favorizálni.
Persze régebben volt egy TDR-em az szerette ezt az utat...akár 100km/h-val is
Még naplemente után is világos van egy jódarabig, jól is jött vasárnap.
Bár én sötétben is elvagyok.