A CB500 topikból is próbálták... az út neki se tetszett, de ahogy kivettem a szavaiból a teljes csomag (mert ő ment egy rendes túrát a kiskunságban ilyen szürkemarhabaszó utakon) már teljesen rendben volt.
Mondjuk nekem az úttal sincs problémám... a futómű kimozogja, azért van.
A múltkor amit ajánlottál kipróbáltam...Bugyiról Kunpeszérre az nem volt semmi......ahogy leírtad jó szar út, ürgék... félsávos ( de még az volt a jobb minőségű) út, de táj tetszett...a gs-nek nem....onnan fel Pilis felé és haza
Az utolsó mondat 2 feltétele közül rám a tempós stimmel, a sok megállás nem, de szerintem ha már "csak" haza akarok érni, akkor inkább nem dobok rá másfél órát, de akár felet sem, meg most valahogy a kompozás se vonz, ha már van egy híd Szolnoknál
ja, meg a 4-es tele van szórva kamionnal és traffival. Na mellékúton ilyen nincs... faluban is lazán lehet menni 70-80-at lelkifurka nélkül és nem kell a 30-as táblákra se rágörcsölni
Nem kell komolyan venni.. a komp meg menetrend szerint közlekedik, tehát ha számol vele az ember max 5 percet kell várni.
A kedvenc Bp-Szeged közötti kiskunsági, csak mellékutat tartalmazó útvonalamra (184km városszélétől város széléig) ír az útvonaltervező 4 órát..ami kész vicc, mert csak egyszer sikerült ennyi idő alatt teljesítenem, de akkor több mint 1 órát egy Orgoványi ismerősnél töltöttem. A valóságban 2:15-2:30 közötti időket futok rajta.
Ha pedig főúton megyek Budapestre, de immár háztól házig.. na arra 3 órát ír az útvonaltervező.. a valóságban pedig 2 szokott lenni. Szerintem az útvonaltervező menetideje akkor korrekt ha az ember nem megy sehol 90 fölött és sokat meg is áll...
Na ennek már az északi fele elég csinos!
Mikor mész? Kíváncsi leszek milyen állapotban vannak a mátrai utak, valamint a Bükk mennyire kavicsos.
Idén még arrafele is el kell menni: Tudom jártunk jobb helyeken is, de azért évente egyszer illő ellátogatni arra is. A másik hogy Ózd és Eger közt is van egy csomó út amin még nem voltam de érdekelne.
Ha elgázolok pár állatot, vagy összeszedem a mások által eltrafált, de még meleg húst, és jól átsütöm, talán megúszom vetés nélkül is
Persze B-változatként még mindig vihetek magammal pénzt is, csak van valami büfé az utak mellett, itt-ott...
Mondjuk nekem az úttal sincs problémám... a futómű kimozogja, azért van.
A többi közlekedő meg le van szarva... vagy a faluban visszaelőzve
A kedvenc Bp-Szeged közötti kiskunsági, csak mellékutat tartalmazó útvonalamra (184km városszélétől város széléig) ír az útvonaltervező 4 órát..ami kész vicc, mert csak egyszer sikerült ennyi idő alatt teljesítenem, de akkor több mint 1 órát egy Orgoványi ismerősnél töltöttem. A valóságban 2:15-2:30 közötti időket futok rajta.
Ha pedig főúton megyek Budapestre, de immár háztól házig.. na arra 3 órát ír az útvonaltervező.. a valóságban pedig 2 szokott lenni. Szerintem az útvonaltervező menetideje akkor korrekt ha az ember nem megy sehol 90 fölött és sokat meg is áll...
Plusz 12km, de valahogy sokkal stresszmentesebb így
Mikor mész? Kíváncsi leszek milyen állapotban vannak a mátrai utak, valamint a Bükk mennyire kavicsos.
Idén még arrafele is el kell menni: Tudom jártunk jobb helyeken is, de azért évente egyszer illő ellátogatni arra is. A másik hogy Ózd és Eger közt is van egy csomó út amin még nem voltam de érdekelne.
Persze B-változatként még mindig vihetek magammal pénzt is, csak van valami büfé az utak mellett, itt-ott...