Szeretném Nektek bemutatni új páromat, neve sajna még nincs, de lehet, hogy medve lesz. Galéria a linken, Zsuzsa pedig még várja méltó, új gazdáját. Még mindig tudom, hogy hülye vagyok.
Ma beszéltem idióta Dani barátommal és úgy döntöttünk hogy szeptemberben meglátogatjuk a wieliczkai sóbányát.Nincs már akkor rohadt meleg,nincs akkora túristaforgalom.Ha valakinek van kedve jönni,bátran tegye meg:)
Mellileg most nekem is beszitált a kormány, de ezt betudom, h volt vagy 10kg, ha nem több a dobozban hátul és nem volt kellő súly az első keréken, este már a lámpán is lehetett látni h nagyon felfelé világít, plusz ha előre dőltem a tankra nagyobb súlyt helyezve az elejére, akkor igazándiból nem csinálta. Majd a héten úgyis megyek kereket cserélni és tesztelem hátsó súly nélkül.
Én nem voltam kajás, elvoltam a cerbonáimmal + almával, no meg persze a kibasz.... sok mogyoró és chipssel, amit nem szabadott volna elém raknotok.
Úgy rémlik mindig csak 1 ember nyafogott a hasa miatt.
Nem fontos, elég ha megfogadom legközelebb a jó tanácsot.
Egyébként ha megnézitek Krissal videóját, amikor a vásárlás után gurulok le, jobbra-balra jár a kormányom. Mostanában ez van, lassú menetben alig tudom egyenesben tartani. Itthon a járdán is alig tudok bemanőverezni. Régebben nem volt ilyen probléma.
Valami rémlik hogy ez teló gond...
Nekem pont horvát túra előtt egy nappal, de már megint cserés.
Kicsit sokat megyek mostanában, nem fogom így bírni anyagilag őszig. Majd visszább fogom magam...
Meg ez egy appartman jellegű volt, rendesen felszerelt konyhával, 1db 2 és 1db 3 ágyas szobával. Szóval ha vki hajlandó rá érdemes venni alapanyagot és összedobni. Mondjuk mi is megcsinálhattuk volna, csak fáradtak és lusták voltunk, legalább tudtuk volna, h miből készült a kaja, nem úgy szegény ataa, aki v. lóhúst v. gyíkhúst kapott.
Szeretném Nektek bemutatni új páromat, neve sajna még nincs, de lehet, hogy medve lesz. Galéria a linken, Zsuzsa pedig még várja méltó, új gazdáját. Még mindig tudom, hogy hülye vagyok.
Medve vetkőzik
Neked is köszi ataa, hülyül a google, de naggyából látni hogy merrefelé jártatok
Úgy rémlik mindig csak 1 ember nyafogott a hasa miatt.
Egyébként ha megnézitek Krissal videóját, amikor a vásárlás után gurulok le, jobbra-balra jár a kormányom. Mostanában ez van, lassú menetben alig tudom egyenesben tartani. Itthon a járdán is alig tudok bemanőverezni. Régebben nem volt ilyen probléma.
Valami rémlik hogy ez teló gond...
És nem megyek sehova.
Kicsit sokat megyek mostanában, nem fogom így bírni anyagilag őszig. Majd visszább fogom magam...
Szóval legközelebb is őket keressük meg.
(különben is, otthon má' ríttak a gyerkőcök azé.)