Találtunk a közelben, de nem volt a legjobb.
Legközelebb kigurulunk enni, és úgy lehet keresgélni valami mást, de most gyalog kellett mennünk, mert már ittunk is meg minden cuccunk száradt.
Egy kis olajetetés...
Én nem szeretem 140 fölé ereszteni, mert akkor gyorsan eszi.
Ezen a hétvégén is bedobott pár decit a hazafelé sprintelés közben.
B.B. és Zólyom között a pályán volt egy 195-ös is. Lovi81, neked mennyit mutatott amikor elaraszoltam melletted? És Perik71 neked mennyit amikor mindkettőnk mellett suhantál el?
Szerintem mindenki ellenőrizze az olajszintet.
Móni, én jó pár éve itt vettem az Effax méhviaszos bőrápolót 2.300,- Ft-ért, asszem 500ml.
Recsegj rájunk, mert a honlapjukon nincs rajta, de asszem akkor se volt, csak becsattogtam és megvettem.
Hát nálam amit küldtél csak a pontokat rakja be, de pl. nem köti össze. No azért majd egy pontos útvonalat dobhatnál fel, h merre is mentünk, ha lesz ráérő időd és nem szarakszik semmid.
Melyik szakaszon sikerült a 4,7? Nekem végig 4 körül maradt.
Perik71 a te 5 körülid viszont nem rossz! Ha egy kicsit tempósabban mentünk volna gondolom akkor sem ment volna sokkal 5 fölé.
Most megnézem neked, mert itt vannak a számlák.
Gyarmatnál asszem 250km körül (145km-el indultam otthonról) volt és 12,49l, durván 5l
Gyarmat -Poprad.
Asszem 235km volt, 11.25lityi. Ha jól számolok 4,79l.
Rétságnál már 260-270 körül voltam, nemtom pontosan, 13,37l. Azaz 4,9 -5,1l között, pedig ott azért már toltuk rendesen.
Szóval szerintem qrva jól fogyasztott, lehet mégis jó ez a Power Commander. Bár azért elég nyugisan mentünk egész túra alatt.
Régebbi mérések olyan 5,3 -5,5 között mozogtak, de olyan sokat nem méregettem.
Legközelebb kigurulunk enni, és úgy lehet keresgélni valami mást, de most gyalog kellett mennünk, mert már ittunk is meg minden cuccunk száradt.
Én nem szeretem 140 fölé ereszteni, mert akkor gyorsan eszi.
Ezen a hétvégén is bedobott pár decit a hazafelé sprintelés közben.
B.B. és Zólyom között a pályán volt egy 195-ös is. Lovi81, neked mennyit mutatott amikor elaraszoltam melletted? És Perik71 neked mennyit amikor mindkettőnk mellett suhantál el?
Szerintem mindenki ellenőrizze az olajszintet.
Recsegj rájunk, mert a honlapjukon nincs rajta, de asszem akkor se volt, csak becsattogtam és megvettem.
12,7 euro volt fejenként ücsi adóval együtt.
szállás h pontban volt, erről részleteket móni tud mondani. 12,7 euró volt per koponya.
Perik71 a te 5 körülid viszont nem rossz! Ha egy kicsit tempósabban mentünk volna gondolom akkor sem ment volna sokkal 5 fölé.
Gyarmatnál asszem 250km körül (145km-el indultam otthonról) volt és 12,49l, durván 5l
Gyarmat -Poprad.
Asszem 235km volt, 11.25lityi. Ha jól számolok 4,79l.
Rétságnál már 260-270 körül voltam, nemtom pontosan, 13,37l. Azaz 4,9 -5,1l között, pedig ott azért már toltuk rendesen.
Szóval szerintem qrva jól fogyasztott, lehet mégis jó ez a Power Commander. Bár azért elég nyugisan mentünk egész túra alatt.
Régebbi mérések olyan 5,3 -5,5 között mozogtak, de olyan sokat nem méregettem.