Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Perik71, te a hétvégén mértél fogyasztást? Kíváncsi lennék neked hogyan alakult.
Nem túl jól látható...

Ha kell a rajz valakinek irjon a zsasztaloskukacgmailpontcom címre.

Elküldöm.
A pdf-et nem szereti :)
egy jpeg:
Itt a rajz.
A darabok most készülnek.
Széles utat!
szombaton én is futottam vagy 110 km távot...
..a pöcsköszörűvel
Na, ha egy kicsit jobban megyek már az is baj!?
Na ja, még a tóhoz elmentünk csak, hogy fényképezni lehessen
Egy fürcsi mondjuk jól esett volna a tóban, ha nem lettünk volna annyira időhöz kötve.
És gyakran meg is álltunk szép helyeken.
Deee, nagyon szép volt a táj
jaaa.... a hegyi levegő sem jó mert gyengébb a gs
Sivár egy helyen lehettetek ahol csak aszfaltcsíkok vannak, nincsenek csodálatos hegyek. fák (igaz az veszélyforrás is, jobb ha nincs), völgyek, hegyi levegő.....csak aszfaltcsík kanyar kanyar hátán...... és azért állunk meg sűrűn, hogy lemaradt társunkat bevárjuk.... mi volna ha motorral mentetek volna.
Ejnye!
Örülök hogy tetszett!
Egyáltalán nem mentél rosszul, de az biztos hogy minél többet mész, annál jobban fog menni!
Egyébként így esővel megspékelve a sok technikás, kavicsos, meg úthibás rész összességében erős túrának mondható. Én gyakran megyek ilyeneket, de én is elfáradtam.
Úgyhogy le a kalappal, az meg ne aggasszon, ha kanyargóson elhúzunk. Utána mindig bevárunk mindenkit, ez bevett szokás, és egyáltalán nem gáz.
Yes Sir!
Mi is jöttünk a végén már 130-akat is
Meg sem próbáltalak titeket utolérni .
Így is sötétben értetek haza, valljuk be ha veletek mentünk volna tovább szerintem 11-re se lettem volna otthon. Jó volt ez így majd legközelebb talán sikerül hamarabb elindulni a szállásról és akkor belefér az a kis plusz még nekem is.
Egyébként meg nem értünk világosban haza, pedig a végén már 130-140-es tempót mentünk, szóval tuti qrva morcos lettél volna.
De azért qrva jó volt a Zakopane rész is, főleg h megúsztuk az esőt, pedig ott keringett végig körülöttünk.
Mondjuk az első napi esőszopás felért 2 nappal is.
Kicsit aggódtunk, h többet nem fogsz jönni, mert elég morci voltál a végén.
Egyébként meg semmi gond, h ha lassabb vki, úgyis bevárjuk mondjuk a domb tetején és tényleg nem tart semmiből, sőt. Viszont ha hegyi-kanyargós rész van azt gondolom mindenki szeretné a saját tempójában nyomni (biztonságosan) és nem is szabad-érdemes megpróbálni a gyorsabbat utolérni felesleges kockázatot bevállalva, mert valljuk be többek között azért megyünk, h élvezkedjünk a kanyarokban.

Az este meg azért van, h mindenki elmondja, h melyik kanyar milyen fasza volt, v. hol bénázott, melyik volt sóderos és Ataa miért ment olyan szögletesen és bénán másnaposan.

Mellesleg semmi gond a tempóddal, soha nem vártunk 1-2 percnél többet, ami lófing.
Ganja!
Köszi szépen a láncsprayt megkaptam!
Örülök, hogy mindenki számára megfelelő szállást sikerült találni
Köszi ataaa a hétvégét , attól függetlenül, hogy mi nem mentünk tovább veletek nekem így is tetszett az út. Kicsit többet kellene eljárnom ilyen utakra és akkor bátrabban menne a sok szerpentines rész is.
Ilyen fokozatkijelzőt más gépre is lehet építeni ?
Az enyémben csak üres jelző van, ilyen jeladónak szerintem nincs is hely. :-(
Amiket lehet kapni fokozatkijelzők, azok honnan veszik a jelet ?
Mert gondolkodtam már én is azon, hogy elkelne egy ilyen a gépemre.