Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg, köszke, vidiokat meg feldobhatnád vmi letölthető helyre.
Ezt meg el se küldted nekem. Egyébként nekem is csak a 2/2 képek jöttek meg. Küldjed több mailban, úgy biztos átjön.
Ha valakit erdekel, meg viheto a szerelmem, kulonosen, hogy az utod a kapuban kopog.

Zsuzsa
Srácok, enyémeket megkaptátok? Freemail nem mindig engedi át... 3 levél kell legyen.
Én is voltam ma gurulni egy kicsit
képgaléria
valamiért nem ment át gmail-ról, lehet túl nagy...

Küld át emilben az összeset légyszi!
Nyugodtan, az imagemen nem sokat ront.

Képeket-videokat please Erik bácsinak is elküldeni.
Ja és tőled is várom a képeket.
Nekem is légyszi!
ataaa kukac freemail.hu
Ha sokat b@szogatsz kiteszem a Cola-s fotód!
Mellesleg Zólyomnál megint elbasztátok, mert qrvára nem kellett volna lejönni a pályáról, mert csináltunk egy U betűt a városban és ugyanarra a pályára kanyarodtunk vissza.

Szóval, ha BB-ről jössz Zólyom felé maradni kell a pályán amíg ki nem lesz írva, h Sahy balra. Jobb sáv megy tovább Nyitra felé, bal sáv pedig visszafordít a város felé. El se lehet baszni, ha az ember figyel egy kicsit. Arról nem is beszélve, h nem kell kavarogni a városban.
Krissal! Dobd át légyszi a többi képet is freemail-re! (lovi81 kukac freemail pont hu) Köszi!
úgy tűnik ez sem egy eseménytelen guriga volt.
milyen unalmas lenne: mentünk, jöttünk szép vót jó vót, oszt annyi...
Olyan lehetetlen helyeken mentünk, hogy úgy voltunk vele hogy bármit, csak vissza ne kelljen fordulni. Azt már tudtam hogy nem ez a megfelelő út, de gondoltam előbb utóbb kivisz a főútra.
Aztán amikor a végén 15-20 fokos kavicsos emelkedőn elértük a hegygerincet, mégis csak úgy döntöttünk hogy megfordulunk.
Az nem bagolybaszó, hanem szirtisas baszó út volt.
Én? A bennszülöttek voltak.
Simán elvisz bárhova.
Az az erdő volt? Ahol kidőlt fán kellett átszenvedni a vasakat? Dipshit után szabadon?
Te csak ne szólj egy szót se! Azok után ahová múlt vasárnap navigáltál, csak dícsérheted a tájékozódási képességem!
Nokiás Ovi prg. Ne várj tőle sokat...
Nem a GPS, a gazdája.
De jól mondod, a GPS-ek makulátlanok.
Miiiii?
A GPS elbaszta?
Na olyat nem szokott.
Donovely-nél ittam egy 2,10 Euro-s capuccino-t és elgurult a gyógyszerem
Ja, gyengülök. Zólyomnál bekapcsolta Lovi a GPS-t, mert nem szoktam arra járni, és a múlt héten is keveregtünk mire megtaláltuk az utat. Bár lehet hogy fejből ment... ..mert egy kicsit ő is elbaszta , de végül meglett.