Szombaton én is Fehérvár körül bolyongtam. Megnéztem Fehérvárcsurgó mellett azt a nagy víztározót. Majdnem akkora mint a tatai Öreg-tó. Nagyon szép helyen van! Aztán mezőgazdasági otakon átkeltem Várpalotára, amik jobb állapotúak mint a főutak. Onnan meg Szápár fele mentem. Fasza kis út, sok látnivaló. Persze nyári cuccban. Volt ott darázscsípés, gyorsmegállás, kalimpálás, vetkőzőstánc, végül bukó az aszfalton.
Nekem is úgy kiugrott a napellenzős része, mint Perik71-nek.
Arra világosan emlékszem hogy győrben a nagy körforgóban a 82 Sz.fehérvár volt kiírva táblára és többször elmentem fehérvár Km jelző táblák mellett.
Majd tényleg elértem fehérvárra ott tankoltam és usgyi tovább Agárd felé.
Nem belpiacos, és 447 vs 487 köbcenti, 25 kW-os papírok.
Egyébként pedigmagasabbra pozicionált gép volt a GS 450 mint az utána következő 500.. Részleteiben sokkal finomabb volt. Takaró lemezek száma és kialakítása, burkolatok plusz funkciók, amik a mostani GS-eken már nincsenek rajta, mivel a piac más irányba ment tovább. De ezt olyan aki nem látott még gyári állapotú kései GS 450-et nem tudhatja, vagy nem értheti.
Volt rajta bukócső, két minőségi és korhű doboz plusz tartó egy középső doboznak is (ami nekem nem volt), fokozatkijelző, működő bólintásgátló, dupla tárcsafék elöl összesen 4 dugóval, fém fékcsővel... és különben is az már majdhogynem Vintage motornak számít, ami egy GS 500-ból soha nem lesz. Nem gondolom úgy hogy egy lapon említhető egy GS 500-zal, maximum a fenntartási költségeit tekintve, mert az jószerivel azonos.
Egyébként 135 000 kilométerrel adtam el úgy hogy annyit mondtam, ennyi biztos van benne, de simán lehet benne több is.
270.000.- + 70.000.- javítás akkor az 350.000.-!
Szerinted az megért annyit?
Mert akkor a köztünk lévő 50 guriga röhejes.
Eleve nem egyforma köbcentis, belpiacos és isten tudja hány km volt az enyémhez képest. Nem láttam élőben, de a fényképeken nem gondolnám egy szintűnek.
Nem sértegetni akarlak, ne haragudj érte.
Sokáig árultam a GS-t patika állapotban 350-ért, úgy hogy az új tulajnak csak rá kellett volna ülnie. Félévente volt 1-2 érdeklődő telefonáló, és 1 olyan érdeklődő aki meg is nézte. Mivel akkor nem adtam volna 300-nál kevesebbért, rajtam is maradt. 2011-ben összejöttek év végére rajta olyan dolgok amik a motor értékéhez képest jelentős ráköltést igényeltek volna. Ekkor úgy döntöttem nem csináltatok meg rajta semmit az olajcserén kívül, inkább leviszem az árát annyival amennyit rá kell költeni. Na ekkor lettek is érdeklődők és végül az árleszállítás után két és fél hónappal a tél közepén vevő is. Elmondtam neki hogy mit kell rá költeni, elfogadta és vett olcsón egy motort, úgy hogy én tulajdonképpen árában tudtam eladni. Fene se érti a piacot.
A motor végül 270-ért ment el. 245+25... a dobozok plusz 25 ezerje is csak lélekmelegítő volt számomra mert nekem tartóstól mindenestől több mint 60-ba volt, és az ebayen akkor ami volt eladó 2-3 pár az is 200 euróért volt hirdetve (csak a két doboz!)
Hitegethetném magam hogy el tudtam volna adni többért is és hogy az hű meg ha... de nem. Vettem utána a Divit, megvettem a legolcsóbbat.. a többi se volt sokkal drágább 485 ellenében a 590 körüli kínálat már nem egy nagy valami... na azok közül még mindig több ugyan annál a tulajnál van hirdetve. Na most akkor ki járt jól, a Csabi aki eladta nekem "ár alatt" vagy az aki még mindig hirdeti?
Lovi meddig leszel kint ma nyílt napon? Én nem tudok nyitásra odamenni csak később. De ha ott leszel még amikor megyek legalább téged is megismerlek most már személyesen (legalább is te biztos felismersz majd engem )
...mondjuk szerintem én a keveset gurulók táborát erősítem..és a motorom is pihent pár évet úgy ,hogy nem volt használva...mégis van benne lassan 50 ezer...
szóval a hirdetett km-ek láttán dobok hátasokat.
..az eredeti láncot 44 ezernél cseréltem le...addigra a lánckeréken is látszott a használat...Az első gumit 28 környékén...mert olyan volt mint a műanyag..
Ha visszatekerném...akkor ki kellene radíroznom a könyvéből egy csomó bejegyzést
Hátt.........ez már csak bogarászás.
Lényeg sokáig kell várni míg jön valaki aki 4 kilóért beleszeret.
Én levinném 370-re és remélhetőleg 350-ért elviszik gyorsan.
Ha kell a pénz.
De igazából már tévedtem el Kistarcsán is.