A fehérek egy idő után szürkeként élik tovább életüket.
Tudom, mert az én dzsekimen is van pár fehér sáv, és igencsak dörzsölni kell azzal a tisztító habbal hogy kijöjjön belőle, de a bőr pólusaiban azért megmarad a szenny.
Ez már nekem is túl egyenes meg unalmas. Az ilyen utakon szlalomozva megyek hogy egyenletesen kopjon a gumim.
Ráadásul odaát ezek az E utak néhol eléggé szét vannak gyúrva a nagyobb forgalom miatt, Parassapusztától Zólyomig is sok helyen kirázza a lelket a motorosból. Bezzeg a három számjegyű utak...
Fehérből a büdös életbe nem szeded ki maradéktalanul a széplottyant bogárlét.
Ami nekem van spike fill perforált mióta hordom az életbe nem vettem fel cordurát.............hacsak nem egy nagyon régit a bőrre mert eső/hideg volt.Protik nélkül védelrmnek.Hogy ne ázzon a bőr.
Éi ilyen utakon jöttem haza a katasztrófatúráról. A főút le volt zárva.
Ganja, amit linkeltép pont olyan a te dzsekid is? Mintha a tiedben több lenne a fehér, ami ugye napsütésben nem hátrány...
Egyébként jók benne a protektorok?
Egyébként szerintem korrekt ár, lehet rászánom magam és megnézem személyesen az összes színben, bár az néz ki a legjobban amilyen neked is van.
Na én meg az ilyen és ehhez hasonló utakat nem szeretem. Egyszerűen túl széles. A "Széles utat!" motoros köszönést se igazán értem, mert ez is egy olyan dolog szerintem hogy minél szűkebb annál jobb
Keskeny utat, éles kanyart.. na ez valahogy szimpatikusabb lenne
A szerelőm ezen az úton oda vissza (90km) majdnem teljes hosszában végigment egy pályázásra épített SV1000S-sel.. nem olyan gáz ez csak nem szabad elbambulni
Itt esett pofára Zoli?