Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó!

Itt esett pofára Zoli?
Frászt.

Elmegyek rétest enni valahova.

Ahol nem esek pofára.

Most holnap letesztelem a motort K.tarcsa-Győr vonalon.
A nagy büdös semmi inspiráló.
Valahogy belefűznénk ezt is.
Salt Lake City Airport
Persze.........................hogy nem.
Ahol a baglyoknak is jó...
Már összeállítottam fejben egy Selmecbánya körülit csak ilyen utakkal. Jönnél?
A fehérek egy idő után szürkeként élik tovább életüket.
Tudom, mert az én dzsekimen is van pár fehér sáv, és igencsak dörzsölni kell azzal a tisztító habbal hogy kijöjjön belőle, de a bőr pólusaiban azért megmarad a szenny.
Köszike!
Nameg a 4 számjegyűek.
Jól is néz ki az!
Ez már nekem is túl egyenes meg unalmas. Az ilyen utakon szlalomozva megyek hogy egyenletesen kopjon a gumim.
Ráadásul odaát ezek az E utak néhol eléggé szét vannak gyúrva a nagyobb forgalom miatt, Parassapusztától Zólyomig is sok helyen kirázza a lelket a motorosból. Bezzeg a három számjegyű utak...

Mi lesz a hétvégi program?
Fehérből a büdös életbe nem szeded ki maradéktalanul a széplottyant bogárlét.

Ami nekem van spike fill perforált mióta hordom az életbe nem vettem fel cordurát.............hacsak nem egy nagyon régit a bőrre mert eső/hideg volt.Protik nélkül védelrmnek.Hogy ne ázzon a bőr.
Fehér a napsütésben valóban nem hátrány , áldom magam azért, hogy nem fekete rucit vettem
Éi ilyen utakon jöttem haza a katasztrófatúráról. A főút le volt zárva.

Ganja, amit linkeltép pont olyan a te dzsekid is? Mintha a tiedben több lenne a fehér, ami ugye napsütésben nem hátrány...
Egyébként jók benne a protektorok?
Egyébként szerintem korrekt ár, lehet rászánom magam és megnézem személyesen az összes színben, bár az néz ki a legjobban amilyen neked is van.
Na én meg az ilyen és ehhez hasonló utakat nem szeretem. Egyszerűen túl széles. A "Széles utat!" motoros köszönést se igazán értem, mert ez is egy olyan dolog szerintem hogy minél szűkebb annál jobb

Keskeny utat, éles kanyart.. na ez valahogy szimpatikusabb lenne
Ebben igazad van.
Pedig a motorkezelésre igazán jó hatással van.. aki ilyenen elboldogul azt aszfalton se nagyon érheti túl kellemetlen meglepetés.
Én nagy ívben kerülöm az ilyen és ehhez hasonló utakat!
Mondjuk a csajszinak legalább ide való motorja volt... Freewind. A barátja viszont egy TDM900-on ült... ami szintén nem az a nagyon könnyed motor
Találkoztam már ezen az úton motoros csajjal is... Két motorral jöttek a barátjával, Lengyelországból. Nem véletlenül jártak erre ők se.
Nincs az az Isten aki rá tudna venni arra, hogy én itt mennyek!
A szerelőm ezen az úton oda vissza (90km) majdnem teljes hosszában végigment egy pályázásra épített SV1000S-sel.. nem olyan gáz ez csak nem szabad elbambulni
szerintem mindegy minek nevezzük...faxom sem motorozna ilyen úton.....csak ha van hozzávaló motorom..